Kilo Ve Tup Bebek Tedavisi ?

BeyzaNur-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
3.477
8.340
Kislar Bana Bir Kagit Geldi Bugun Tup Bebek Tedavisi iCin Kagidin Icinde AYNEN SOYLE YAZIYOR

Kilonuzu Ölcucez Eger Kilonuz Bizim Dusundugumuz Degeri Gecerse Tup Bebek Yapamayiss Yaa ben Bu Tedaviye Basladigimada Pisman Oldum Neymissss Be Burdaki Doktorlar....

Sizler boyLe Birsey Duydunuzmu ?? Tup Bebek/////// Kilo????:1shok:

Merhaba arkadasim.Ben de ilk denememi Almanya Dortmund da yapmistim.O zaman(2003) boyle bisey yoktu ama krank kasa bu tedaviyi karsilamak icin bazi on sartlar getiriyor sanirim.Bizede once asilama yapin sonra tup bebegin yari tedavisini oderiz demisti.Ona ragmen 2003 te % 50 si ilaciyla beraber 5000 euroya maloldu.Sonuc negatif.Cok fazla basari elde edilemiyor Almanya da.Istanbul mikroenjeksiyonda dunya ucuncusu basari olarak.Turkiyede tup bebek ilaciyla 5000ytl ye maloluyor. oda 2500 euroya denk geliyor.Kiloya gelince fazla kilo yumurtaliklarin yaglanmasina neden olur buda gebeligi engeller ama bunun icin epey bir kilolu olmak gerekir normalden 5-10 kilo fazla olmanin bu sonuca neden olacagini sanmiyorum, ayrica bu normal gebelikte problem olur tup bebekte dollenme disarida oldugu icin problem olmaz.Sevgiler.

Merhaba arkadasim.Ben de ilk denememi Almanya Dortmund da yapmistim.O zaman(2003) boyle bisey yoktu ama krank kasa bu tedaviyi karsilamak icin bazi on sartlar getiriyor sanirim.Bizede once asilama yapin sonra tup bebegin yari tedavisini oderiz demisti.Ona ragmen 2003 te % 50 si ilaciyla beraber 5000 euroya maloldu.Sonuc negatif.Cok fazla basari elde edilemiyor Almanya da.Istanbul mikroenjeksiyonda dunya ucuncusu basari olarak.Turkiyede tup bebek ilaciyla 5000ytl ye maloluyor. oda 2500 euroya denk geliyor.Kiloya gelince fazla kilo yumurtaliklarin yaglanmasina neden olur buda gebeligi engeller ama bunun icin epey bir kilolu olmak gerekir normalden 5-10 kilo fazla olmanin bu sonuca neden olacagini sanmiyorum, ayrica bu normal gebelikte problem olur tup bebekte dollenme disarida oldugu icin problem olmaz.Sevgiler.

Yorumun icin Sagol Cnm.Ben Hamburgda Basladim Tedaviye Acayip Kotu Hissediyorum Kendimi Sanki Umursamiyorlar senağlama Hayirlisi Olsun Artik Basladik Bir Kere Fiat oLarak 7.500 Euro Istediler Ve Kendimiz Oduyoruz Sigortamiz Karsilamiyor Yasimiz Kucuk Oldugu iCin Daha iLk deneyiMimiz Eger oLmasa Birdahaki Seneye Turkiyede Yaptircam.. a.s.

Gebelikte kilo biraz sorun oluyor canım sağlık açısından..
İnşallah tedavin iyi geçer canım...

canım bende kiloluyum ve her tedaviden sonra daha da kilo alıyorum
ama dr hiç bir zaman kilo vermemi söylemedi hatta
çok sıkı diyet yapıp vucüd direncimin düşmemesini söyler

X