• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo ve göbek

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
Merhaba ablalarım benim kilolarımla başım dertte.kemiklerim incedir bu yüzden kollarım falan güzel ince ama göbeğim çok var belim kalın.malesef bacaklarımda çok kilolu değil ama ışte kilolu ve selülitli gibi hafif.
Ama ne yazıkki spor salonuna fitness a gidecek vaktim yok:(
Evde çeşitli egzersizler yaparak göbeğimi ve basenimi eritip kalçamı sıkılaştırmam mümkün mi?ne gibi egzersizler yapmalıyım.nasıl beslenmeliyim.okulda öğlen arası sürekli ekmek arası tost hamburger gibi şeyler çıkıyor onları yemeyip evden mi götüreyim?
Her sabah kahvaltıda yumurta yiyorum.
Hayalim kaslanmak vücut geliştirmek ama o zaten fitness falan olmadan imkansız.
En azından kilolarımı evde vermem mümkün mü

ee.jpg

Mekik çek.Ne kadar yapabiliyorsan ama her gün alışkanlık haline getir.Evden yemek götürebiliyorsan götür ama onlar da hamburger,börek vs olmasın.Adımları fazlalaştır ve basit bir mucize suyu iki katına çıkar.
Kalça sıkılaştırma için de parmaklarının ucunda durmayı dene,kalçanı da kas aynı anda.Bunu da her gün dene.

Mekik çek.Ne kadar yapabiliyorsan ama her gün alışkanlık haline getir.Evden yemek götürebiliyorsan götür ama onlar da hamburger,börek vs olmasın.Adımları fazlalaştır ve basit bir mucize suyu iki katına çıkar.
Kalça sıkılaştırma için de parmaklarının ucunda durmayı dene,kalçanı da kas aynı anda.Bunu da her gün dene.

Ne götüreyim evden okula

Tabiki mümkün herkes salonlarda zayıflamıyor. Önce iradeli olmalısın 2 günde bırakcaksan başlama. Öncelikle çok su iç miktar belirle 2'5 civarında olsun. Hergün 1 saat yürü, akşam mesela 6 dan sonra hiçbirşey yeme, ekmeği kes tamamen olmasada en fazla 2 dilim ye, çaya seker atmayı kes, tuzu kes, 1 ayda rahat 3 4 kilo werirsin bu şekilde. Tabi yemeklerdenre az ye egzersiz olarakta mesela squat yap hem sıkılaştırıcı hem popo topluyo. Ben bu şekilde yapmıştım tabi şuan bıraktım tekrar başlicam 15 günde 2 kilo wermiştim

pazartesi brokoliyi hasla üzerine yogurt pulbiber dok
salı gunu pırasa yap mesela yanına hosaf
carsamba tavuk hasla yanına da salata.
persembe ızgara köfte salata ayran
cuma kabak yemeği vb şeyler yapabılırsın. ben basladım bu haftakı menumu sana gonderiyoerum kendım belırledım cogunlugum sebze. bu arada kahvakltı da yumurta yemıyorum ben sadece dmates slatalık bıber cok az peynır ve kepek ekmeği .
he bı de gunde bir porsiyon meyve mesela yesıl elma yada mjuz bir tane hem enerjık olursun. kivi de olabılır bır tane ye bide gun ıcınde at cantaana dogadan yesıl cay sıcak su al kantınden karıstır yesıl cay iç 3 bardak.. muthıs yag yakarsn . ben basladım bi ara gevrek ve sut yıyordm baydı ekmegı hayatımdan cıkardım yemeklerle mutluyum :))

birde ayvayı limonlayp yıyebılırsın aclık hıssını gıderıyor yesıl cayda oyle.

yere yat
bacaklarını kaldır koltuga koy
bir elını basının arkasına
bir elını karnına koyarak one dogru eğil kalkacakmıs gibi. bi süre sonra karnın yanmaya baslıyor dıyebılırım.
alısana kadar bıraz karnın yanacak sadece. erıdıgın hıssedıyorsun . basen konusunda bılgım yok yalnıs yanıtlamak ıstemem

Merhaba ablalarım benim kilolarımla başım dertte.kemiklerim incedir bu yüzden kollarım falan güzel ince ama göbeğim çok var belim kalın.malesef bacaklarımda çok kilolu değil ama ışte kilolu ve selülitli gibi hafif.
Ama ne yazıkki spor salonuna fitness a gidecek vaktim yok:KK43:
Evde çeşitli egzersizler yaparak göbeğimi ve basenimi eritip kalçamı sıkılaştırmam mümkün mi?ne gibi egzersizler yapmalıyım.nasıl beslenmeliyim.okulda öğlen arası sürekli ekmek arası tost hamburger gibi şeyler çıkıyor onları yemeyip evden mi götüreyim?
Her sabah kahvaltıda yumurta yiyorum.
Hayalim kaslanmak vücut geliştirmek ama o zaten fitness falan olmadan imkansız.
En azından kilolarımı evde vermem mümkün mü
Mekik çekmen yeterli

Back