Bebek Beslenmesi kilo sorunumuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tugdamla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
63
1
86
Ankara
arkadaşlar merhaba;
biliyorum bu konu cok konusuldu ama birde burdan sormak istedim.Kızım 4 aylık ve 6 kilo çıktı.3 aylıkken 5800 du yanı sadece 200 gr almış.Anne sütü yetmiyor derseniz sağdım cok iyi cıkıyor zaten göğüslerim hep şiş cogu zaman ağrıyor bile.Kilo aldırmak için ne önerirsiniz.

Bebekler Büyüdükce, kilo alımları yavaşlar. Aslında kilosu normal değerlerde. Ama 200grda çok az almış. Doyup doymadığını bebeğin ağlamasından ve kaka sıklıgından da anlayabilirsin. Anne sütüne kesinlikle devam et. Doktorunla görüşmelisin o sana yetersizse eğer ek gıda önerecekdir.
Not:bebeğim yok ama daha önce bebek doktorunun yanında çalışmıştım bi süre ona dayanarak yorum yaptım.

Tugdamla sutunun cok olmasi cocuguna yariyor anlamina gelmiyor cok yakin bir dostum dogum yapmisti sutu guldur guldur geliyordu bebek emiyo uyuyo emiyo uyuyo ama aylik 200 veya 300 gram aliyordu doktor sutunden test yapti sutu yararli degildi. Doktor ha su icmis ha seni emmis fark yok demisti hic unutmuyorum. Hemen mamaya basladilar. Doktorunla muhakkak konus ona gore hareket et bence.

Back