çok şükür onlar normal bi sıkıntı yok sadece iştahım kapandı stres ve sıkıntıdan . şimdi de yemek istesemde yiyemiyorumÖnce bir kan değerlerinize baktırın. Belki başka sorunlar da olabilir .
teşekkürler ama zannetmiyorum mideyi iyice küstürmiyim :)konuya şişman birine teselli vereceğimi zannederek girdim ahahaha. bol bol peynir tüketebilirsin bir de bir karışım var yumurtayı çiğ tüketebilirsen yazarım
bence de :) kimisi tüketebiliyor ondan sordumteşekkürler ama zannetmiyorum mideyi iyice küstürmiyim :)
teşekkürler deniycem :)Tahin pekmez kesinlikle kilo aldırıyor. Çok severim, finallerim varken sabaha kadar oturur akşamları yerdim danalar gibi4-5 kilo aldım o sayede. Şimdi de onları vermek için uğraşıyorum:)
teşekkürler pasta cips kola okurken bile eğlendim :) :)Sürekli yaş pasta yiyin (günlük 8 9 dilim) cips çikolata kola falan yiyin. 1 haftada basketbol topuna dönersiniz.ayrıca kilo almaya çalişmak kadar eğlenceli bişey yok kolay gelsin
teşekkürler pasta cips kola okurken bile eğlendim :) :)
inşallah bende de işe yarar :)Aşırı eğlenceli ya sırf bu yüzden bazen 3 4 kilo verip geri o kiloyu almaya çalışıyorum
ben de öyleyim yaaa tutamıyorum boğazımıı, kısa zamanda mutlaka kilo aldırırm :))))Benimle bir hafta takilabilirsin . Garantili.
En iyi iştah açıcı şey şekerdir.Yersin şekerin yükselir sonra düşer acıkırsın.Uyku arası ballı süt bir de kilo aldırıyor :)selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var . Son zamanlarda hayatımda yoğunluk ve sıkıntılar mevcuttu bu yüzden kilo kaybına uğradım zayıflığı hiç sevmiyorum , bide halsizlik eklem ağrıları felan oluyor zayıflayınca. Aranızda hızlı kilo alma yöntemi bilen varsa paylaşabilir mi acaba ? İştah açıcı yöntemlerde olabilir. Teşekkürler şimdiden...
Teşekkür ederim :)En iyi iştah açıcı şey şekerdir.Yersin şekerin yükselir sonra düşer acıkırsın.Uyku arası ballı süt bir de kilo aldırıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?