• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Problemi

zarifenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
859
1.071
43
selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var . Son zamanlarda hayatımda yoğunluk ve sıkıntılar mevcuttu bu yüzden kilo kaybına uğradım zayıflığı hiç sevmiyorum , bide halsizlik eklem ağrıları felan oluyor zayıflayınca. Aranızda hızlı kilo alma yöntemi bilen varsa paylaşabilir mi acaba ? İştah açıcı yöntemlerde olabilir. Teşekkürler şimdiden...

Tahin pekmez kesinlikle kilo aldırıyor. Çok severim, finallerim varken sabaha kadar oturur akşamları yerdim danalar gibi:olamaz::KK48: 4-5 kilo aldım o sayede. Şimdi de onları vermek için uğraşıyorum:)

Sürekli yaş pasta yiyin (günlük 8 9 dilim) cips çikolata kola falan yiyin. 1 haftada basketbol topuna dönersiniz.:KK53: ayrıca kilo almaya çalişmak kadar eğlenceli bişey yok kolay gelsin:KK51:

selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var . Son zamanlarda hayatımda yoğunluk ve sıkıntılar mevcuttu bu yüzden kilo kaybına uğradım zayıflığı hiç sevmiyorum , bide halsizlik eklem ağrıları felan oluyor zayıflayınca. Aranızda hızlı kilo alma yöntemi bilen varsa paylaşabilir mi acaba ? İştah açıcı yöntemlerde olabilir. Teşekkürler şimdiden...
En iyi iştah açıcı şey şekerdir.Yersin şekerin yükselir sonra düşer acıkırsın.Uyku arası ballı süt bir de kilo aldırıyor :)

Back