• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo problemi - kusmak

muserliebrar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
108
0
46
İstanbul
Arkadaşlar bazen yemeği çok kaçırdığımı düşünüp pişmanlık duyduğumda özellikle bu aralar oluyo bu,ama hergün ya da günde bikaç kez değil,kendimi kusturuyorum ne kadar işkence bir durum olsa da..ama o an bir rahatlama hissediyorum ve bunu kilo alma korkusuyla yapıyorum acaba nadir de olsa bunun bir zararı olur mu?aranızda yapanlar muhakkak vardır?

bende bi ara kilo verirken okadar depresyona girmiştim ki yapmıştım ama inanılmaz kötü sonuçları var bu işin bir daha yemek yiyememek ve anoreksiya hastası olmak gibi ben bunu bir kaç kere yapmıştım diyetisyen kontrolünde zayıflarken doktoruma itiraf etmiştim kadın nerdeyse beni çarmıha geriyodu :27: sakın ha bacım bir daha yapma istenirse veriliyor kilo ben 1 senede tam 20 kilo verdim ve kilomuda koruyorum... bence bu iş için eğer çok kiloluysan benim eski halim gibii ozaman kesinlikle uzaman desteği al ama 3-5 kilo arası bir şeyse bunu emin ol azmedersen çok rahat verirsin 20 kilo vermiş biri olarak söylüyorum :16:

Back