• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo mu Aldım Yoksa Şişkinlik mi Sizce?

bed0ykum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
103
0
46
İçel Mersin
6 ay önce polikistik over açık kist ameliyatı oldum. 10cm di. bi sorun yaşamadım ameliyat döneminde sonrasındada. çok kilo almadım. 53 54 kiloydım 55 filan oldum. ama gecen hafta tartıldım 60 olmusum kiloda veremiyorum ne yapsamda.. vücudumda şişlik var ellerimm ayak bileklerim bile.göbeğim çok fazla çıkmaya başladı. göğüsüm şişti.. sizce kilo mu almısım yoksa şişkinlik mi lütfen yardım edin..

hamilelik varsa normaldir ama hamilelik yoksa fazla tuzlu yemekler yeme ve hamur işlerini daha az yersen iyi olur.....bende kasım ayında ameliyat oldum. benimde 7cm idi. ben laparaskopik kistektomi oldum. yani karından 3 delikle. ve hakikatten ameliyattan sonra biraz kilo aldım. acaba doktorlar hamile kalmamamız için iğnemi yaptılar diyorum. ama öyle olsa bize söylerlerdi. şu kadar ay korunmanıza gerek yok biz iğne yaptık diye dimi..

Son düzenleme:
hamilelik varsa normaldir ama hamilelik yoksa fazla tuzlu yemekler yeme ve hamur işlerini daha az yersen iyi olur.....bende kasım ayında ameliyat oldum. benimde 7cm idi. ben laparaskopik kistektomi oldum. yani karından 3 delikle. ve hakikatten ameliyattan sonra biraz kilo aldım. acaba doktorlar hamile kalmamamız için iğnemi yaptılar diyorum. ama öyle olsa bize söylerlerdi. şu kadar ay korunmanıza gerek yok biz iğne yaptık diye dimi..

ben 20 yaşındayım ve bekarım.. sadece bu şişkinlikmi kilomu nasıl öğrenebilirim.. hangi doktorda ne testi yaptırmam gerekir hiç bilmiyorum .s

pardon. ben seni evli zannettimde. :17: canım bence dahiliye doktoruna git o seni yönlendirir. vücudunda gözle görülür biçimdemi mesela parmağını bastırdığında çekince izi kalıyormu. çorap giydiğinde 2-3 saat sonra çıkarınca izi kalıyorsa, parmağında yüzük varsada anlayabilirsin mesela önceden olan yüzüklerin şimdi hiç olmuyorsa şişlik var demektir. ama seninki büyük ihtimalle kilo almışındır. ama çok şişlik varsa doktora gitmeyi ihmal etme. altta yatan bir rahatsızlığın olmasın. geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Back