kilo derdim...

ardacinar

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
1.805
1.943
333
Arkadaşlar ben doğum yapmadan önce 59 kiloydum oğlum 1 buçuk yasinda su an 67 kiloyla diyete basladim boyum 1.60 bu arada bu hafta 3.haftam 64.3 oldum bu hafta regl oldum ayrica ama sanki o kadar dikkat etmeme rağmen az kilo veriyomusum gibime geliyo sizce nasil kilo verme hizim neler yapabilirim simdilik hedefim 60 ama çok uzak görünmeye basladi bana bu hafta hic veremedim sanki pazartesi baslamistim pazartesileri genelde kilom düşmüş oluyo çok canim sıkılıyor nolur bişeyler söyleyin...

sakin ol bir yerden sonra kilo verme çok yavaşlar sabırla devam etmelisin ve vazgeçme :)

3 hafta da gayet iyi kilo vermişsiniz bence. Hem regl döneminde tartı çok fazla çıkıyor.

gayet güzel aslında :) haftada 1 kilo normali. bence verme hızınız normal. daha hızlı verirseniz 2 kat hızla geri alırsınız kendimden biliyorum:)

Çok teşekkür ederim gerçekten desteğe ihtiyacim vardi asla vazgeçmeyi düşünmüyorum aynen devam ediyorum hatta bi kac kiyafetim bol gelmeye bile basladi ama bu hafta gerçekten yavasladi gibime geliyo dahami sıkı yapmaliyim acaba diye düşünmüştüm...

bence az degil yavaş kilo vermek her zaman daha sağlıklıdır.özel bi diyet listesi uyguluyormusun? zayıflama çaylarını öneririm faydasını görmüştüm ben :)

Sporda yaparsan daha iyi olur daha sıkı olursun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilk başlarda hızlı verirsiniz sonradan yavaşlar:)
Pes etmeyin gayet iyi vermişsiniz Önemli olan çabuk vermek değil sağlıklı kalıcı kilo vermek Bol bol su için

Son düzenleme:
Evet bi diyet listem var onu uyguluyorum.. sabahlari 1 tane haşlanmış yumurta
bir dilimden biraz az peynir sekersiz çay domates ve yesillikte var ama ben pek yiyemiyorum 2 galeta
öğlende bir galeta 1 kase çorba yiyorum
ara öğünde çay ve yaninda 1 avuç leblebi yada 2 diyet bisküvi yiyorum
aksam yemekte ne varsa 4 yemek kasigi yemek 1 galeta ve salata yiyorum

canım neler yapıyosun zayıflamak ıcın boyumuz aynı kılomuzda hemen hemen aynı bende 3-4 gun oldu baslayalı dıyete sabahları 40 50 dk. yuruyorum yedıklerıme dıkkat edıyorum bende bı 60 olmayı cok ıstıyorum ınsallah hedefımıze ulasırız en kısa zmanda

Açıkçası sadece yediklerime dikkat ediyorum yürüyüş yapamiyorum insallah haziran sonuna kadar veririm ve bi dahada almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…