• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Bildirimlerimiz

kızlar kac gundur ve dun tokken 51 dım. bugun aç karnına 51 im . bı yemek yıyeım bakalm nolucam

sıfıra sıfır elde var sıfır..:43:
topik sahibesi benim ne demek istediğimi anlamıştır dimi :14::14::14:

Kilo almayı nasıl başarıyosunuz ?

Çok yoğun bir program uyguladım günde 3 kase cicibeeb 1 kase dolusu fındık 2 yemek kaşığı pekmez, bir bardak keçiboynuzu tozu süt karışımı

Ve tabii bunların yanında aksatılmayan 3 öğün

Şu an yüzüm sivilce doldu sırtım da ama 5 günde 2 kilo almayı başardım
Şimdi cicibeebyi 1 e düşürüp briaz devam edip tekrar yükleneceğim 2 kilo daha alıp spora başlayacağım

Ben 42 kiloydum başladığımda ayalar önce, 6 kilo alıp durmuştu kilo alışım o zaman da sadece bol bol yiyordum ve aksatmamaya çalışarak günde 1 kase cicibebe ama bu programı hazırlayıp 5 gün uyguladım sonucu aldım:)

Çok yoğun bir program uyguladım günde 3 kase cicibeeb 1 kase dolusu fındık 2 yemek kaşığı pekmez, bir bardak keçiboynuzu tozu süt karışımı

Ve tabii bunların yanında aksatılmayan 3 öğün

Şu an yüzüm sivilce doldu sırtım da ama 5 günde 2 kilo almayı başardım
Şimdi cicibeebyi 1 e düşürüp briaz devam edip tekrar yükleneceğim 2 kilo daha alıp spora başlayacağım

Ben 42 kiloydum başladığımda ayalar önce, 6 kilo alıp durmuştu kilo alışım o zaman da sadece bol bol yiyordum ve aksatmamaya çalışarak günde 1 kase cicibebe ama bu programı hazırlayıp 5 gün uyguladım sonucu aldım:)

Maşallah ne güzel başarmışsın :54:

Maşallah ne güzel başarmışsın :54:

Gelip yazıyorum buraya ki benim eski halim gibi umutsuz olanlara umut olsun çünkü ben hayatım boyunca kilo alamayacağım sanıyordum ama alınıyormuş çok şükür sağlık sorunu yok:)
Sende mi kilo almaya çalışıyorsun?

Back