- 6 Mart 2024
- 9.898
- 8.472
- 113
- 28
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
görüntü kesinlikle kiloyu karşılamıyor ama ben anlamıyorumOf Aslı offffff yarama parmak soktun kızım….
Yılların yılı götsüz gelengiden şu an sanki çocuk arka taraftaymış gibi çıkmışta çıkmış ben totalde 8 kilo aldım ama çok irileştim çoktek bir kıyafet olmuyor..
Ben doğuruyorum canimmmmmmm kışın eve kendimi kapatır 10 kilo da alır artık müsabakalara katılırımgörüntü kesinlikle kiloyu karşılamıyor ama ben anlamıyorumbir an önce kış gelse de kalın kalın giyinmeye başlasak
belki hırslanır iki ayda kalem gibi olursunBen doğuruyorum canimmmmmmm kışın eve kendimi kapatır 10 kilo da alır artık müsabakalara katılırım
kesip atcam dötümüBenim de 11nci haftam kilom hala başlangıçla aynı ama aynı sorunu bende yaşıyorum kıyafetlerim sıkıyor
Bunu cips yerken okuyorumbelki hırslanır iki ayda kalem gibi olursun
kız olcakBunu cips yerken okuyorum
Cinsiyet belli olmadı mı ya
Sonunda cihazı alıp ben gelicem artık doktorda söylesinkız olcakyok ya haftaya persembe kontrolüm
ben de çok merak ediyorum. burda benimle aynı olan herkes öğrendiSonunda cihazı alıp ben gelicem artık doktorda söylesin
ben de çok merak ediyorum. burda benimle aynı olan herkes öğrendi
o söylemezse zaten başka doktora gidicem. 17 haftalık olacak kontrolde. yine göremezse yuh artıkAşırı garantici doktor haber ver bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?