Evet şimdilik 2 kilokilo verdiniz mi
Ilk once kendinizi cok sikmayin diyet paikolojisine sokmahin ben oyle bi yalnis yaprim ve dahada kilo aldim sadece 7den sonra yemeyin beyaz ekmek yemeyin 3litre su icin ve her gun mutlka yesil cay bu kurallara uyun mutlaka faydasini goruceksinizbenimde diyete başlamam lazım ama nasıl başlcm blymyrum
Bende diyet yapmak istiyorum 20 kg fazlamız var ama çok istikrarsizim galiba başlatıp bırakmaktan bıktımYarından itibaren diyete başlıyorum diyet arkadaşı rica olunur
Aynen bende 15 kilo fazlamı diyet yapıcam diye diye 20 kiloya cıkardımBende diyet yapmak istiyorum 20 kg fazlamız var ama çok istikrarsizim galiba başlatıp bırakmaktan bıktım
Aynen annemler yeni elbise pantolon almaya calışıyo ısrarla izin vermiyomMrb benimde 11 kilo vermem lazim yarin sabah baslicam ınş. Bakalim belki birbirimize destek olursak bu sefer olur. Zayiflicam nasılsa diye alışveriş yapmıyorum uzun zamandır dogru düzgün giyecek bi seyim kalmadi. Ama inatla almicam zayiflayana kadar.
Yukarida yazdigim yontemle beyaz ekmegi sekeri hayatindan cikar gunde 3 litre su 3 bardak yesil cay ve 1 saat yuruyusBeninde 20 kilo fazlam var. Sene sonuna kadar acaba nasil verebilirim?
Nasıl bi diyet uyguluyosunuz?Bugün başladım bence birbirimize destek olursak bu kilolardan kurtuluruz kızlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/10-gunde-12-kilo-verdim.859672/ Eylüle kadar bu diyeti yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?