• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almışsın diyenlere inat 18 kilo vericemmm

benimde diyete başlamam lazım ama nasıl başlcm blymyrum
Ilk once kendinizi cok sikmayin diyet paikolojisine sokmahin ben oyle bi yalnis yaprim ve dahada kilo aldim sadece 7den sonra yemeyin beyaz ekmek yemeyin 3litre su icin ve her gun mutlka yesil cay bu kurallara uyun mutlaka faydasini goruceksiniz

Mrb benimde 11 kilo vermem lazim yarin sabah baslicam ınş. Bakalim belki birbirimize destek olursak bu sefer olur. Zayiflicam nasılsa diye alışveriş yapmıyorum uzun zamandır dogru düzgün giyecek bi seyim kalmadi. Ama inatla almicam zayiflayana kadar.

Mrb benimde 11 kilo vermem lazim yarin sabah baslicam ınş. Bakalim belki birbirimize destek olursak bu sefer olur. Zayiflicam nasılsa diye alışveriş yapmıyorum uzun zamandır dogru düzgün giyecek bi seyim kalmadi. Ama inatla almicam zayiflayana kadar.
Aynen annemler yeni elbise pantolon almaya calışıyo ısrarla izin vermiyom

Valla belli bu diyet uygulamiyorum kahvaltıda şeftali biraz yağsız peynir yeşillik ve cay içtim öğlen midem kazındı guzel bi salata yaptim onu yedim. Bu saate kadar 1,5 litre su içtim bakalim ınş iradeli olursam basarabilirim

Midem kazindikca hafif biseylerle acligimi bastirabilirim diye düşünüyorum akşamı da yogurtla gecistirmeyi dusunuyorum. Evde kepek ekmek yoktu dışarıda çıkamadım. O yuzden bugün ekmek yemedim. Akşamüstü çıkıp kepek ekmek alicam diğer öğünler neyse de kahvaltıda illa ekmek olmadan olmuyo sanki

Back