Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kilo almışsın diyenlere inat 18 kilo vericemmm
- Konu Sahibi Nur19997
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/10-gunde-12-kilo-verdim.859672/ Eylüle kadar bu diyeti yapıcam
- 29 Ağustos 2016
- 10
- 1
- 6
- 33
Evet şimdilik 2 kilokilo verdiniz mi
- 29 Ağustos 2016
- 10
- 1
- 6
- 33
Ilk once kendinizi cok sikmayin diyet paikolojisine sokmahin ben oyle bi yalnis yaprim ve dahada kilo aldim sadece 7den sonra yemeyin beyaz ekmek yemeyin 3litre su icin ve her gun mutlka yesil cay bu kurallara uyun mutlaka faydasini goruceksinizbenimde diyete başlamam lazım ama nasıl başlcm blymyrum
Bende diyet yapmak istiyorum 20 kg fazlamız var ama çok istikrarsizim galiba başlatıp bırakmaktan bıktımYarından itibaren diyete başlıyorum diyet arkadaşı rica olunur
Aynen bende 15 kilo fazlamı diyet yapıcam diye diye 20 kiloya cıkardımBende diyet yapmak istiyorum 20 kg fazlamız var ama çok istikrarsizim galiba başlatıp bırakmaktan bıktım
Aynen annemler yeni elbise pantolon almaya calışıyo ısrarla izin vermiyomMrb benimde 11 kilo vermem lazim yarin sabah baslicam ınş. Bakalim belki birbirimize destek olursak bu sefer olur. Zayiflicam nasılsa diye alışveriş yapmıyorum uzun zamandır dogru düzgün giyecek bi seyim kalmadi. Ama inatla almicam zayiflayana kadar.
Yukarida yazdigim yontemle beyaz ekmegi sekeri hayatindan cikar gunde 3 litre su 3 bardak yesil cay ve 1 saat yuruyusBeninde 20 kilo fazlam var. Sene sonuna kadar acaba nasil verebilirim?
Nasıl bi diyet uyguluyosunuz?Bugün başladım bence birbirimize destek olursak bu kilolardan kurtuluruz kızlar.
Midem kazindikca hafif biseylerle acligimi bastirabilirim diye düşünüyorum akşamı da yogurtla gecistirmeyi dusunuyorum. Evde kepek ekmek yoktu dışarıda çıkamadım. O yuzden bugün ekmek yemedim. Akşamüstü çıkıp kepek ekmek alicam diğer öğünler neyse de kahvaltıda illa ekmek olmadan olmuyo sanki
- 13 Temmuz 2016
- 17
- 3
- 1
- 29
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/10-gunde-12-kilo-verdim.859672/ Eylüle kadar bu diyeti yapıcam
bende yapıcamm 2-3 kilo fazlalığım var umarım işe yarar başarılar bize :)