kilo almaya başladımm yaşasın :)

bende öyle diyodumm ama yine taktım kafayııı :)

Benm boum 1.68 ve 9 ay önceyee kadar düşünün 41 kilo idim.

Bildigin çubuk.Bel , popiş yoktu

Sonra az az yedim düzenli şekilde.

Ve şuan 54 kiloyum ve çok mutluyum.

Allah daha mutlu etsin :) herkes kilo vermeye çalışır bizde kilo almaya çalışanlardanız :) aslında benim çok kilo problemim yok 1.68 boyum 51 kiloyum. yanlız bacaklarım ince aynen benimde kalçamda fazla yok. ben çok sorun etmiyodumda insanların dalga geçmesinden usandım artık. bi sorum olucaktı size kilo aldığınızda dengeli mi alıyosunuz yani bacak kalça çıktımı ben korkuyorum şimdi kilo alırsam göbeğime yanlarıma alırımda bacaklarım yine aynı kalır diye :) yani yapıya göre değişiyor mu acaba herkes farklı yerinden mi alıyo yoksa dengeli mi alınıyor ?

valla daha 2-3 kilo falan aldğım için belli olmuyo bendee:) ben cevap veremıycem yanii :)

kızlar ben neyaptıysam kılo alamıorumm kullanmadıgım ılacta kalmadıı test yaptırdımm kansızlık var ama oda duzelmıoo ne yapacagımı sasırıdım

kızlar ben neyaptıysam kılo alamıorumm kullanmadıgım ılacta kalmadıı test yaptırdımm kansızlık var ama oda duzelmıoo ne yapacagımı sasırıdım

allah allahhh kansızlık varsa doktor ilaç verirr yaa. bende de b12 vitamini eksikliği vardıı doktor 10 tane iğne verdi öyle düzene girdiiii. bide o iğneleri yerken sankı iştahım açılıyoduu benımm. sonra tabıı iğneler bitince iştah geri kapandııı. ama şimdi yine taktımm kafayıı bu kilo alma mevzusunaaa yaza 5 tane düğün varda ehiehiehii :)) benm yaptığım yolu dene canımm bide muhakkak doktorun verdiği bi kan ilacını kullanmalısınnn birazda yemeye zorla kendınııııı tabii, bak mesela benn 41 kiloyduumm 45 olduumm :) çookk mutluyummm :) tabıı kilo alma diyetine devaammm :)50-55 e kadar yoluu varrrr :) amann nazar değmesiiinn :))))

kilo almak isteyen arkadaşlar yatmadan önce 10 tane bebek bisküvisi tam yaglı sütle beraber tüketin 1 ay içinde 3 kilo alırsınız.kız kardeşim denemişti şimdide zayıflamak istiyor

Başlığı görünce sevinmiştim ama bebe bisküvisini denedim midem bulanıyo yiyemiyorum :84:

kilo almak için arkadas ortamınızı değiştirmeniz gerekiyo biraz daha cok gezip tozarsanız mekanlara girip girip cıkarsanız biraları yudumlarsanız kilo alabilirsiniz :) monotonlar alamaz :) alırsa da cok alır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…