Ben de yıllar öncesinde burada bu tarz bir başlık altında depiniyordum. Ancak daha sonradan hiçte gerek olmadığını anladım. Şimdi, o zaman ile bu zaman arasında hiç bir fark yok; zayıfım, gayet mutluyum. Kilo almak için de kasmıyorum hiç. Olursa olur n'apalım bünye meselesi?
Kolay gelsin size canlarım.
:119:
Benm boum 1.68 ve 9 ay önceyee kadar düşünün 41 kilo idim.
Bildigin çubuk.Bel , popiş yoktu
Sonra az az yedim düzenli şekilde.
Ve şuan 54 kiloyum ve çok mutluyum.
Allah daha mutlu etsin :) herkes kilo vermeye çalışır bizde kilo almaya çalışanlardanız :) aslında benim çok kilo problemim yok 1.68 boyum 51 kiloyum. yanlız bacaklarım ince aynen benimde kalçamda fazla yok. ben çok sorun etmiyodumda insanların dalga geçmesinden usandım artık. bi sorum olucaktı size kilo aldığınızda dengeli mi alıyosunuz yani bacak kalça çıktımı ben korkuyorum şimdi kilo alırsam göbeğime yanlarıma alırımda bacaklarım yine aynı kalır diye :) yani yapıya göre değişiyor mu acaba herkes farklı yerinden mi alıyo yoksa dengeli mi alınıyor ?
kızlar ben neyaptıysam kılo alamıorumm kullanmadıgım ılacta kalmadıı test yaptırdımm kansızlık var ama oda duzelmıoo ne yapacagımı sasırıdım
bu kiloları bebe bisküvisine borçluyum oleyyyyy :))
alırsın inşallah canım düzenli yap ama olur mu ara verme :)süper 15 günde 3 buçuk kilo. ben de başladım umarım alırım yakın zamandaa
aynennnn :)) maşallah maşallahhhihihih :) bebe büsküvileri löp löp et olsun bizeeeeeeee :))
olsun tabi canım en çok bize olsun :))) kilo alalım artık durmak yok yola devam bi haftaya kadar 50 ye ulaşabilecekmiyim acaba
Başlığı görünce sevinmiştim ama bebe bisküvisini denedim midem bulanıyo yiyemiyorum :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?