1 haftadır yapıyorum bunu ve 1 kilo aldımm :) haftada 1 kilo demek ayda 4 kilo demek ayda 4 kilo demek 3 ayda 12 kilo demek buda bana yetiyooo :)
kızlarrrr :) ne yaptıgımı söyleyeyimm.
ben normalde yiyipte kilo alamayanlardan değilimm yiyemeyenlerdenimm 1 lokma fazla aldıgım zaman karnımın şiştiğini hissedenlerdenimm.
sabahları kahvaltı edemıyorum sabahın körü oldugu içinn:) 2 poğaça alıp okulda yiyorum.
öğlen 1 gibi karnım doyana kadar evde olan yemeği yiyorumm. ardından her hangi bir abur cubur(cips, çikolata vs.)
3.5 gibi bi elma yiyorumm. akşam 6 gibide yine akşam yemegimi doyana kadar yiyorumm.
9 gibi yine çikolata yiyorumm.
ve son olarak yatmadan önce 2 kase kadarr süt ısıtıp içine 15 tane falan bebe büskivisi yiyorumm ve yatıyorumm.
vee evet kilo almaya basladımm çok mutluyum :)
bende senın adına sevindimm. amann aman tahtalara vuruyorum nazar değmesin diye :) yedıklerımız löp löp et olsun inşallah hihihi :))
olucak olucakk bizdeki bu hırs azim we tabikide bol bol yemek olunca nie olmasın
Çok sevindim canım senin adına...
Bu aralar benim de iştahım çok iyi, aman nazar değmesin
Kısa zamanda istediğimiz kilolara ulaşırız inşallah.
Boyun ve kilon kaçtı canım senin?
ya bende deniyorum da bunu bi süre sonra gına geliyo tıkıyor beni yiyemiyorum..:/
Benimde almamm lazımm ayın 24 üne kadar en az 3 kilocukk
ne yapıyosun ki sen?
cici bebe ve süt işte çok azda pekmez katıyorum.çok susatıyor beni içim kuruyo resmen=D yiyemiyorm çok fazla o yüzden ya:/
Benm boum 1.68 ve 9 ay önceyee kadar düşünün 41 kilo idim.
Bildigin çubuk.Bel , popiş yoktu
Sonra az az yedim düzenli şekilde.
Ve şuan 54 kiloyum ve çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?