kilo almaya başladımm yaşasın :)

Hande1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
43
0
36
İstanbul
1 haftadır yapıyorum bunu ve 1 kilo aldımm :) haftada 1 kilo demek ayda 4 kilo demek ayda 4 kilo demek 3 ayda 12 kilo demek buda bana yetiyooo :)
kızlarrrr :) ne yaptıgımı söyleyeyimm.
ben normalde yiyipte kilo alamayanlardan değilimm yiyemeyenlerdenimm 1 lokma fazla aldıgım zaman karnımın şiştiğini hissedenlerdenimm.
sabahları kahvaltı edemıyorum sabahın körü oldugu içinn:) 2 poğaça alıp okulda yiyorum.
öğlen 1 gibi karnım doyana kadar evde olan yemeği yiyorumm. ardından her hangi bir abur cubur(cips, çikolata vs.)
3.5 gibi bi elma yiyorumm. akşam 6 gibide yine akşam yemegimi doyana kadar yiyorumm.
9 gibi yine çikolata yiyorumm.
ve son olarak yatmadan önce 2 kase kadarr süt ısıtıp içine 15 tane falan bebe büskivisi yiyorumm ve yatıyorumm.
vee evet kilo almaya basladımm çok mutluyum :)

cookk sewindim senin adına bende sen gibiyim yani yiyince bende kilo alıorum simdi bende kilo almaya basladım aman nazarlar degmesinn

bende senın adına sevindimm. amann aman tahtalara vuruyorum nazar değmesin diye :) yedıklerımız löp löp et olsun inşallah hihihi :))

Çok sevindim canım senin adına...
Bu aralar benim de iştahım çok iyi, aman nazar değmesin
Kısa zamanda istediğimiz kilolara ulaşırız inşallah.

Benm boum 1.68 ve 9 ay önceyee kadar düşünün 41 kilo idim.

Bildigin çubuk.Bel , popiş yoktu

Sonra az az yedim düzenli şekilde.

Ve şuan 54 kiloyum ve çok mutluyum.

Ben de yıllar öncesinde burada bu tarz bir başlık altında depiniyordum. Ancak daha sonradan hiçte gerek olmadığını anladım. Şimdi, o zaman ile bu zaman arasında hiç bir fark yok; zayıfım, gayet mutluyum. Kilo almak için de kasmıyorum hiç. Olursa olur n'apalım bünye meselesi?

Kolay gelsin size canlarım.

:119:

Son düzenleme:
çok zayıflık iyi değildir ,alın kiloları kızlar bende 1.73 boyundayım 58 kiloyum yinede az yani..

cici bebe ve süt işte çok azda pekmez katıyorum.çok susatıyor beni içim kuruyo resmen=D yiyemiyorm çok fazla o yüzden ya:/

nee pekmezmiii :) bana bu şekilde bile çok tatlı gelıyo pekmez koysam yıyemem heraldeee pekmez koymadan yee oyle dene canımm :) pekmezi de ye tabı ama şöylee her mutfaga girdiğinde bi çay kaşıgı ye. oda kan yaparmışş ben sevmıyorumm o yuzden yemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…