• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo almaya başladımm yaşasın :)

Hande1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
43
0
36
İstanbul
1 haftadır yapıyorum bunu ve 1 kilo aldımm :) haftada 1 kilo demek ayda 4 kilo demek ayda 4 kilo demek 3 ayda 12 kilo demek buda bana yetiyooo :)
kızlarrrr :) ne yaptıgımı söyleyeyimm.
ben normalde yiyipte kilo alamayanlardan değilimm yiyemeyenlerdenimm 1 lokma fazla aldıgım zaman karnımın şiştiğini hissedenlerdenimm.
sabahları kahvaltı edemıyorum sabahın körü oldugu içinn:) 2 poğaça alıp okulda yiyorum.
öğlen 1 gibi karnım doyana kadar evde olan yemeği yiyorumm. ardından her hangi bir abur cubur(cips, çikolata vs.)
3.5 gibi bi elma yiyorumm. akşam 6 gibide yine akşam yemegimi doyana kadar yiyorumm.
9 gibi yine çikolata yiyorumm.
ve son olarak yatmadan önce 2 kase kadarr süt ısıtıp içine 15 tane falan bebe büskivisi yiyorumm ve yatıyorumm.
vee evet kilo almaya basladımm çok mutluyum :)

1 haftadır yapıyorum bunu ve 1 kilo aldımm :) haftada 1 kilo demek ayda 4 kilo demek ayda 4 kilo demek 3 ayda 12 kilo demek buda bana yetiyooo :)
kızlarrrr :) ne yaptıgımı söyleyeyimm.
ben normalde yiyipte kilo alamayanlardan değilimm yiyemeyenlerdenimm 1 lokma fazla aldıgım zaman karnımın şiştiğini hissedenlerdenimm.
sabahları kahvaltı edemıyorum sabahın körü oldugu içinn:) 2 poğaça alıp okulda yiyorum.
öğlen 1 gibi karnım doyana kadar evde olan yemeği yiyorumm. ardından her hangi bir abur cubur(cips, çikolata vs.)
3.5 gibi bi elma yiyorumm. akşam 6 gibide yine akşam yemegimi doyana kadar yiyorumm.
9 gibi yine çikolata yiyorumm.
ve son olarak yatmadan önce 2 kase kadarr süt ısıtıp içine 15 tane falan bebe büskivisi yiyorumm ve yatıyorumm.
vee evet kilo almaya basladımm çok mutluyum :)

cookk sewindim senin adına :16: bende sen gibiyim yani yiyince bende kilo alıorum simdi bende kilo almaya basladım aman nazarlar degmesinn :nazar::9:

bende senın adına sevindimm. amann aman tahtalara vuruyorum nazar değmesin diye :) yedıklerımız löp löp et olsun inşallah hihihi :))

Çok sevindim canım senin adına... :nazar: :54:
Bu aralar benim de iştahım çok iyi, aman nazar değmesin :nazar:
Kısa zamanda istediğimiz kilolara ulaşırız inşallah.

Benm boum 1.68 ve 9 ay önceyee kadar düşünün 41 kilo idim.

Bildigin çubuk.Bel , popiş yoktu:ssz:

Sonra az az yedim düzenli şekilde.

Ve şuan 54 kiloyum ve çok mutluyum.:52:

Ben de yıllar öncesinde burada bu tarz bir başlık altında depiniyordum. Ancak daha sonradan hiçte gerek olmadığını anladım. Şimdi, o zaman ile bu zaman arasında hiç bir fark yok; zayıfım, gayet mutluyum. Kilo almak için de kasmıyorum hiç. Olursa olur n'apalım bünye meselesi?

Kolay gelsin size canlarım. :21:

:119:

Son düzenleme:
cici bebe ve süt işte çok azda pekmez katıyorum.çok susatıyor beni içim kuruyo resmen=D yiyemiyorm çok fazla o yüzden ya:/

nee pekmezmiii :) bana bu şekilde bile çok tatlı gelıyo pekmez koysam yıyemem heraldeee :D pekmez koymadan yee oyle dene canımm :) pekmezi de ye tabı ama şöylee her mutfaga girdiğinde bi çay kaşıgı ye. oda kan yaparmışş ben sevmıyorumm o yuzden yemiyorum :)

Back