- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
Aman cnm hiç olmasın inan ki kusma kadar zor bişey yokmuşBende de hiç kusma vs olmuyor. İlk ayımda iştahım açıldı hiç bu kadar yemek yemezdim kahvaltı yapmazdım ama 3 kg almısım. Ama dilkat etmeye calısacagım 10 kiloyu geçsin istemiyorum :-(
Sonrası zor oluyor. Senin de çok kötü olmuş gerçekten veremeden tekrar hamile kalmışsın ama diklat etmemiz lazım. Sitede de tam net bir şey bulamıyorum. :-(
Aslında 5 ay gibi bir sürede verdim 30 kg yu aradan 2 buçuk yıl geçti 5 kilosu nu alıp hamile kaldım cnm ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama iki gündür çok acikiyorum meyve ile doymaya çalışıyorum bakalım ne olacak doktorum diyetisyen önermiyor yoksa gitmek istiyodum ben de en fazla 15 ile tamamlamak istiyorum bu gidişle zor görünüyor
Maşallah çok iyi gidiyorsunuzBen ilk gebeliğim de 25 kilo almıştım şimdikinde daha dikkat ediyorum 4 kilo aldım sadece şimdilik daha yolumuz var bakalım ne olacak :) ama her bulduğunu hamileyim diye yememekmiş sanırım çözümü :)
Evet genelde son 3 ay korkutuyor beni ne oluyorsa o zaman oluyor 5er 5er geliyor kilolar