Kilo almamak

Bende de hiç kusma vs olmuyor. İlk ayımda iştahım açıldı hiç bu kadar yemek yemezdim kahvaltı yapmazdım ama 3 kg almısım. Ama dilkat etmeye calısacagım 10 kiloyu geçsin istemiyorum :-(

Sonrası zor oluyor. Senin de çok kötü olmuş gerçekten veremeden tekrar hamile kalmışsın ama diklat etmemiz lazım. Sitede de tam net bir şey bulamıyorum. :-(
Aman cnm hiç olmasın inan ki kusma kadar zor bişey yokmuş
Aslında 5 ay gibi bir sürede verdim 30 kg yu aradan 2 buçuk yıl geçti 5 kilosu nu alıp hamile kaldım cnm ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama iki gündür çok acikiyorum meyve ile doymaya çalışıyorum bakalım ne olacak doktorum diyetisyen önermiyor yoksa gitmek istiyodum ben de en fazla 15 ile tamamlamak istiyorum bu gidişle zor görünüyor

Ben ilk gebeliğim de 25 kilo almıştım şimdikinde daha dikkat ediyorum 4 kilo aldım sadece şimdilik daha yolumuz var bakalım ne olacak :) ama her bulduğunu hamileyim diye yememekmiş sanırım çözümü :)
Maşallah çok iyi gidiyorsunuz
Evet genelde son 3 ay korkutuyor beni ne oluyorsa o zaman oluyor 5er 5er geliyor kilolar

Aman cnm hiç olmasın inan ki kusma kadar zor bişey yokmuş
Aslında 5 ay gibi bir sürede verdim 30 kg yu aradan 2 buçuk yıl geçti 5 kilosu nu alıp hamile kaldım cnm ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama iki gündür çok acikiyorum meyve ile doymaya çalışıyorum bakalım ne olacak doktorum diyetisyen önermiyor yoksa gitmek istiyodum ben de en fazla 15 ile tamamlamak istiyorum bu gidişle zor görünüyor

Maşallah çok iyi gidiyorsunuz
Evet genelde son 3 ay korkutuyor beni ne oluyorsa o zaman oluyor 5er 5er geliyor kilolar
Ben de diyetisyene gitmek istiyordum, neden önermedi?

Anladım canım yine de güncel kilolarımızı burada belirtelim, aldıkça falan hepimize iyi olur.

benim göbek öne doğru ufakta olsa bir kalınlaşma yapmaya başladı pantolonlarım rahatsız ediyor sizde hiç yokmu ?ne güzel.
Benim göbeğim de öyle. Ama alt göbeğim. Pantolonları genelde dar kullandığım için, tayt falan onlar da sıkmaya başladı. Bunaltıyor. İç çamaşırlarım da. Ama millet diyor ki hamilelikten değil kilo almışsın falan.

Kızlar boyum 1.58
Kilom 55 falandı evlendiğimde. Bir kaç kilo aldım evlendim evleneli, vermeye uğraşırken de hamile kaldım. Normalde kolay kilo veren biriyimdir. İstediğim zaman veririm kolayca.

Şimdi ise hamileyim. Bir aylık. Kilo vermem mümkün mü? Ya da en az düzeyde kilo almam mümkün mü? Neler yapmalıyım? Deneyimli anneler yardım edin lütfen.

Bir de hamileliğim boyunca bulantım vs. hiçbir şey olmadı. Ve ilk ay olmasına rağmen inanılmaz bir iştah artımı mevcut. Kendime şaşırıyorum. Bu kadar yeme posantiyeline sahip değildim. Normalde ilk aylar iştah düşermiş diye okuyorum yok anacım ne düşmesi kat kat arttı. Şoktayım, korkuyorum. Üst düzeyde hareketlerimi artırdım. Akşama kadar sürekli hareket halindeyim ama planlı programlı olmalıyım. Önerilerinizi bekliyorum :-(
Boyum kilom senle aynı hamileyim bende korkuyorum spor yapıyorum evde bi de karnım şişene kadar yemiyorum

Boyum kilom senle aynı hamileyim bende korkuyorum spor yapıyorum evde bi de karnım şişene kadar yemiyorum
Hemen hemen aynıyız. Sen benden bir haftalık öncesin. Günde çok su tüketin diyorlar. Bir video buldum ona uyacağım bakalım beslenme videosu sabah, öğlez akşam ve ara öğünler var. Bakalım nasıl olacak.

Canım gittiğin hastanenin diyetisyeniyle konuş bi program yaparsiniz. Valla benim iştah tavan şu an telefonu bile yiyebilirim diyetisyen falan hakgetire bana. Çok kasma ama kendini tutabiliyorsan tut abartmadan yararlı şeyler ye, çok tatlı yeme (dediğimi yap yaptığımı yapma:KK70:)

Ayrıca göbek ne zaman çıkar diye soran olmuş benimki 21.haftadan sonra aniden pörtledi:-)

Canım gittiğin hastanenin diyetisyeniyle konuş bi program yaparsiniz. Valla benim iştah tavan şu an telefonu bile yiyebilirim diyetisyen falan hakgetire bana. Çok kasma ama kendini tutabiliyorsan tut abartmadan yararlı şeyler ye, çok tatlı yeme (dediğimi yap yaptığımı yapma:KK70:)

Ayrıca göbek ne zaman çıkar diye soran olmuş benimki 21.haftadan sonra aniden pörtledi:-)
Ay az önce annem çaya çağırdı börek yapmış yedim 3 tane enfes dayanamadım. Off napacaksam bilmiyorum :-( berbat bir durumdayım. Daha yeni başladı hamilelik bu kadar iştahın erkenden gelmesi de saçma.

LastMadOnEarth LastMadOnEarth bebeğinin cinsiyeti kız mı?

Kızsa neler oldu vücudunda nasıl değişimler oldu?
Kız canım, valla aslında tipik birşey olmadı bende çok. Ilk zamanlar turşuyu bidon bidon yedim :KK70: ama şimdi gözüm tatlidan başka birşey görmüyor, turşu görmek bile istemiyorum. Gerçekten kişiden kişiye degisiyormus hatta hamilelikten hamilelige bile degisiyormus. Ilk önce erkek dediler bize sonra kız olduğu kesinleşti:KK48: bir de diyetisyen zayıflamak için değil kilo almamak için programlar yapıyor aklında bulunsun. Mesela ekmeği kestirmiyor, dozunu ayarlıyor. Bebek için gerekliymis falan. Ben de gittim ama sonra baktım olmayacak benim bi sınırım yok kendimi tutamıyorum. 2bucuk ay kaldı idare edicez bi şekilde

:-0 peki göğüs uçların koyu mu açık renk mi değişim oldu mu? :-)

Turşuya ben de düştüm. Zaten ilk bir ayda baya kilo aldım çıldırcammm. Hedefim en fazla 10 kilo.

:-0 peki göğüs uçların koyu mu açık renk mi değişim oldu mu? :-)

Turşuya ben de düştüm. Zaten ilk bir ayda baya kilo aldım çıldırcammm. Hedefim en fazla 10 kilo.
Değişti canım koyu renk oldu şu an pembeden kahverengiye döndü ama o cinsiyet farketmeksizin oluyormuş. Inşallah öyle olur ama çok fazla takma takınca alınıyor kilo, bi dogurayim da çağla sikel olcam inşallah :KK70:

Değişti canım koyu renk oldu şu an pembeden kahverengiye döndü ama o cinsiyet farketmeksizin oluyormuş. Inşallah öyle olur ama çok fazla takma takınca alınıyor kilo, bi dogurayim da çağla sikel olcam inşallah :KK70:
Cinsiyeti merak ediyorum, sağlıklı olur inşaALLAH :-) ama gönlüm kızda :-)

Arkandan ben de diyete başlarım ben başlamaya sen yarılarsın zaten :-) sonra diyet sayfalarında buluruz kendimizi.

Cinsiyeti merak ediyorum, sağlıklı olur inşaALLAH :-) ama gönlüm kızda :-)

Arkandan ben de diyete başlarım ben başlamaya sen yarılarsın zaten :-) sonra diyet sayfalarında buluruz kendimizi.
Allah'ın izniyle sağlıklı alalım bebiskolari kucagimiza da canım sonra bi diyet başlığıyla hallederiz inşallah hiç merak etme :KK70:

X