Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl alsak ki kilocuklarıAyni durumdayiz bende 1.72 boyunda 50 kiloyum
Bunu ne kadar süre devam ettirdin ve sonunda kaç kilo aldın acebaHer aksam yatmadan önce ve her sabah kalktiginizda balli süt (sicak) icin
Inanin bana ben öyke kilo aldim
1-2 ay düzenli sekilde ictim ve 1 beden kadar kilo almistim.Bunu ne kadar süre devam ettirdin ve sonunda kaç kilo aldın aceba
Evet spiraktin şurubu yıllardır kullanırımKızlar ben de sizin gibiydim. Boyum 1.69 ve 49 kiloydum hiç iştahım yoktu. 5 aydır sipraktin şurup kullanıyorum. Öğlen ve akşam yatmadan önce bi bardağa 7-8 tane bebe büskivisi koyup ılık sütle karıştırıp içiyorum. Şuan 60 kiloyum. Belki bi faydası olur diye yazayım dedim inşallah sizler de istediğiniz kiloya ulaşırsınız :)
Erkek üye yasakBir beyfendi olarak siz bayanlardan öğrenecek çok şeyler var. Bu kilo alma meselesi bir sizde yok :) 30 ben yaşındayım 178 boy kilo standart 50-55 ne uygun kıyafet bulabiliyorum ne de rahatça giyebiliyorum yaşıtlarıma bakarsam göbek 10 cm dışarda. Yazın ne havuza girebiliyorum ne denize üstümü çıkartsam kaburgalarım görünüyor tek tek sayarsın :) Hem bay hem bayan için kilo alamamak büyük mesele bence. bir kaç güzel taktik gördüm yukarda denemeye karar verdim bakalım fayda etcekmi
feministmisiniz niye yasak?Erkek üye yasak
Kilo almanza sevindim inşallah bende alırım bu sipraktin e bende başladım 10 gün oldu başlayalı ama bende çok aşırı bi iştah acmadi sen nasl kullandin acba ?Kızlar ben de sizin gibiydim. Boyum 1.69 ve 49 kiloydum hiç iştahım yoktu. 5 aydır sipraktin şurup kullanıyorum. Öğlen ve akşam yatmadan önce bi bardağa 7-8 tane bebe büskivisi koyup ılık sütle karıştırıp içiyorum. Şuan 60 kiloyum. Belki bi faydası olur diye yazayım dedim inşallah sizler de istediğiniz kiloya ulaşırsınız :)
Bende sipraktin e basladm ama çok fazla istahimi açmıyor acba aramı vermem lazmEvet spiraktin şurubu yıllardır kullanırım
Beş altı gün içip tekrar bırakıyorum alışıyor bünyem
İyi iştah açıyor en azından yerken o kusma hissini mide bulantısını Yok ediyor
Fazla iştah açmıyor ama yerken yediriyorBende sipraktin e basladm ama çok fazla istahimi açmıyor acba aramı vermem lazm