• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almam lazım kısa zamanda denenmiş ve olumlu sonuç aldığınız şeyler neler

ecrinnaz51

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
334
80
123
Arkadaşlar boyuma göre kilom çok az 2 yıl önce doğum yaptım hamile kaldığımda 50 kiloydum ve hamilelikte 70 kilo aldım fakat bebeğimi emzirmeye devam ettikçe yavaş yavaş kilomu verdim ve şimdi eski kiloma kavuştum şuan 53 kilodayım ama hiç memnun değilim çünkü boyum uzun 174 ve acil kilo almam lazım deneyipte tavsiye edeceğiniz kısa zamanda kilo aldırmanın yollarını paylaşırsanız sevinirim...
Ayrıca netten bi şurup adı duydum ........... adında fakat denemeye cesaret edemedim acaba doktor kontrolünde kullansam mı bilmiyorum lütfenn yardımcı olun...:26::26::26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence şuan kilo almak istiyorsan dr kontrolünde yap genelde şurupların yan etkisi oluyor birde bebişi emziriyorsun daha kötü sonuçlar çıkmasın Allah korusun

bence şuan kilo almak istiyorsan dr kontrolünde yap genelde şurupların yan etkisi oluyor birde bebişi emziriyorsun daha kötü sonuçlar çıkmasın Allah korusun
evet doğru söylüyorsun en doğrusu doktor kontrolünde kilo alımı sağol....

Birde geceleri yatarken yemek ye. Yatınca enerji harcamadığın için yağa düşünür yediklerin. Benim öyle olmuştu biara 6kilo almıstım :)

Arkadaşlar boyuma göre kilom çok az 2 yıl önce doğum yaptım hamile kaldığımda 50 kiloydum ve hamilelikte 70 kilo aldım fakat bebeğimi emzirmeye devam ettikçe yavaş yavaş kilomu verdim ve şimdi eski kiloma kavuştum şuan 53 kilodayım ama hiç memnun değilim çünkü boyum uzun 174 ve acil kilo almam lazım deneyipte tavsiye edeceğiniz kısa zamanda kilo aldırmanın yollarını paylaşırsanız sevinirim...
Ayrıca netten bi şurup adı duydum ........... adında fakat denemeye cesaret edemedim acaba doktor kontrolünde kullansam mı bilmiyorum lütfenn yardımcı olun...:26::26::26::26:

canımm aynı dertten muzdaribiz, bende 1.73 boy kilo 52 ydi 49 oldum bir ayda.. şu an ciddi bir azim içindeyimm birbirimize destek olalımm

Kızlar ben de zayıfım ve çok iştahsızım benim derdim yiyip de kilo alamamak değil yani iştahsızlık.

Komuşumuz söyledi susamı kavur her gün bir avuç ye diye başlarda hiç aksatmadan yaptım deli gibi yemek yiyordum şimdilerde aklıma düştükçe yapıyorum ama bayağı iştah açıyor yani hem de kolay, masrafsız bir yöntem.

nası yani yaaa 70 kilo aldım yazmışsın 70 kilo oldum demektir inş.bu:1::1:bende hamile kaldğmda 47 kiloydum 22 kilo aldım bebeğim 4 buçuk doğdu:1:şimdi 55 kiloyum ve çok memnunum.kilo versem bile kısa zamanda alıyorum artık

tam sana bişey söyleyeceğim bebekte emzirdiğin için.kesinlikle şekersiz rezene çayı.ben bu çayı göğüslerim büyüsün diye içiyordum anne sütünü artırdığı çok bilinen bir özellik zaten.inanılmaz derecede iştahım açıldı daha önce ne bebe mamaları ne tahinli pekmezler yedim böyle olmamıştı sadece sivilce olarak geri dönmüştü bana ama rezene başka bişeyyyyy:52:

nası yani yaaa 70 kilo aldım yazmışsın 70 kilo oldum demektir inş.bu:1::1:bende hamile kaldğmda 47 kiloydum 22 kilo aldım bebeğim 4 buçuk doğdu:1:şimdi 55 kiloyum ve çok memnunum.kilo versem bile kısa zamanda alıyorum artık
evet aldım kilo alınır olunmaz ki öle olsaydı sen yorumunda 22 kilo aldım değil oldum yazardın cicim:))bana demişin kendinde benim yazdığım yoldan gitmişin....

Back