• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak istiyorum...

kara_peri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
233
0
46
Avusturya
Ben 180 boyunda ve 56 kilo zayifliginda biriyim, bi ara okadar güzel kilo almistimki 65 kilo olmustum ve herkez cok begeniyordu vucudum okadar güzel olmustuki, memislerim popislerim belli olmustu :)) Cok hos duruyordu cidden bende begeniyordum kendimi, sonra bi amaliyat yüzünden (dis amaliyati) birsey yiyememistim malum agzim yara oldugu icin. ORda bi kilo verdim veris o veris bidaha alamadim. Yememde bi sorun yok aslinda gayet iyi ve cok yiyenlerdenim, erkek arkadasimda söyler hep bazen benden cok yiyorsun felan ama kilo almiyorsun diye, yani ne yesem yaramiyor. Cikolata ve tatli hastasiyimdir, günüm tatlisiz gecmez, meyve desen ders calisirken sagolsun anacigim hic eksik etmez ama yok ben skelet gibi kilo alamiyorum. Babam gülüyor afrikalim benim dokunsam kirilcaksin diye, dogruda gören hic yemiyor saniyor, nasil yemek yedigimi görende hayretler icerisinde kaliyor.

kizlarrr yardimmm nasil kilo alirimmmm :S

canım üzülme bende üzülüyodum çok ama burda okudum bi ilaç kullandım 2 kilo aldım ve istediğim kiloya ulaşana kadar devam.. sende deneyebilirsin diğer konularda adı yazıyo mesaj atamıyorum sanırım ama m ile başlıyo göz at konulara bi :) herşeyin çaresi var üzülme yeter ki..

canım üzülme bende üzülüyodum çok ama burda okudum bi ilaç kullandım 2 kilo aldım ve istediğim kiloya ulaşana kadar devam.. sende deneyebilirsin diğer konularda adı yazıyo mesaj atamıyorum sanırım ama m ile başlıyo göz at konulara bi :) herşeyin çaresi var üzülme yeter ki..

ben bi arastiriyim cok sagol cicim insallah bendede ise yarar :)

vay be 1 yil önce kilo almaya calistim simdi vermeye calisiyorum gelinlige sigmadigim icin hehehehe :D

ilac felanda almadim...duba gibi yedim anca :D bide stress var tabi olayin icinde...bide garip belki ama dogum kontrol hapini birakinca cok kilo aldim...normalde millet kilo aliyorum diye sikayetci ama bende ters oldu :)

meraba arkadaslar.. ben de kilo almayi cok istiyorum artik cevremde cok zayifsin ya yemiomusun sen biseyler diyen kisileri duymaktn biktim.. 21 yasindayim 1.76 boy ve 57 kiloyum :(( hedefim 6 7 kilo almak ama olmuyor maalesef.. incecik bi belim var ve beni cok rahatsiz ediyor.. ozelikle de bel ve karin bolgesinden almak istiyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum.. doktora falan da gittim herhalgi bi saglik problemim de yok.. istahim da genelde yerindedir ama secici davraniyorum yemek konusunda sevdigim seylere agirlik veriyorum tatlli turu seyler de yemiyoum pek ama yatmadan once de bi yengen yaninda da cay yiyorum neredeyse hergun ama istahim olmadigi zamanlarda bu olmuyor tabi.. sizce ne yapmaiyim da kio amaiyim arkadslar bana bi yol gosterinn lutfenn :((((((

Back