kilo almak istiyorum artıık :(

kızlar bende cok zayıftım 162 boyunda 50 kıloydum cok sıskaydım bulk dıye bı urun tavsıye ettıler ve aldım sonuc harıka 2 ayda 10 kıloya yakın aldım ve mamayı bıraktım mama derken yanlıs anlamayın nesguık gb aynı toz sütle karıstırıp içiyorsun ben kakaoluyu aldım vanılyalısıda var ıstersenız eczanelerde satılıyor bu arada

kızlar ben anoreksiya gecırdım ( zayıflama hastalıgı ) we hıcbı sekılde yemeyeyım fln dıyen bır tıp degıldım her zaman cok zayıftım zaten .. psıkolojık olarak bosluktan sıkıntıdan gecırılebılıyor . we cok zorlu bır surectı benım ıcın suan 46 kıloyum boyumda . 1.60 küsürlü bısey tam bılmıyorum ama 1.63 dur sanırım 42 den 46 ya 2 ayda fln cıktım cok memnunum suan halımden tabıkı daha da alıyorum :) sık sık yıeceksınız yapmanız gereken bu sadece yanı cok yıorum kılo almıyorum dıyen bı tiptim ama sık yemedıgımın farkında degıldım ewet cok yıodum da aksam yemegınde mesela sadece cok yıodum hepsı bu . sımdı sık sık yıorum hep sewdıgınız seylerden olsun elınızın altında canınızı ıstetmeye calısın we yıın . bıde ben balık yagı hapı kullanmıstım zamanında o da cok etkılı oluyo gercekten onunla da baya almıstım kılo . adını bıraz arastırsam bulurum ınternette hem faydalı bır hapta . balık yagının hıcbı yan etkısı yok sonucta . ekmege dadanın derım ben . bıde tatlı benı onlar aldırdı . :) umarım alırsınız ıstedıgınız kıloya ulasırsınız

bencede acılen kılo al....patates kızartması makarna ekmek yemek ıcın zorla kendını kola ıc :)

KİLO ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR için bir karışım paylaşmak istiyorum.bunu kalp hastası olan görümcem kullandı. ardından zayıflık onlarda genetik olduğundan eşim kullandı ki,onun yapmadığı şey kalmamıştı.badicilerin kullandığı ilaçları bile kullandı.kilo alıyodu ama sabitlemeden veriyodu.bu ürün 100% sağlıklı ve en önemliside DOĞAL.İçinde polen propolis keçiboynuzu ginseng vs gibi besin ögelerinin bulunduğu bi karışım toz halinde olup içeceklere koyup tüketıyosunuz.ardından iştahı açıyo ve yemek yemekten zevk alır hale geliyosunuz.eşim 10 günde tam 16 kilo aldı şimdi kilosu sabit.tavsiye ettiğimiz kişilerden şu ana kadar olumsuz bi yanıt almadık biliyorumki inanmıyonuz denemediğiniz yöntem kalmadığından biliyorum ve anlıyorum.

174 boyundayim 2 hafta oncesine kadar 44 kilo olmustm cidden asiri zayifladm ama su siralar ogunumu 3 e cikarttm bol ekmek yemeye basladim ac karnina muhakkak pekmez iciyorm yemek aralarina muz bazen fistik falan yiyorm aksam yatmadan pekmez ve tayinmidir nedir karistirip 3 4 kasik yiyorm en son balli pekmezli sut icip yatiyorm kaloriden patlicam ama farkli seylerde katmayi dusunuyorm istegim 54 falan olmakkkk

Benimkilerden vereyim?
-Şaka bir yana, bir diyetisyene ya da spor salonuna gidebilirsiniz. Böylelikle yağdan değil kastan alırsınız. Daha sağlıklı bir şekilde istediğiniz kiloya ulaşıp daha fit görünürsünüz. Rastgele kilo olmak da pek iyi değil, kilom artsın düşüncesiyle gereksiz yağ depolamış olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…