Kilo almak istiyorum...ama nasil?

Milenna

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
48
2
16
İstanbul
Yillardir kilo problemim var, kilo almak istiyom.yillardir hic bir degisiklik yok ayni baden ayni kilo.Nasil cabuk kilo alabilirim?Tecrubelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyom.

özellikle geceleri abur cubur yemelisin. cips,çikolata,pasta börek kola şekerli meyve suları kilo aldırır yatarken çok yemeye çalış. fakat bu sağlıksız olur dersen bi diyetisyene gidebilirsin sana yardımcı olacaktır.

Kilo almak ve tavsiye mi ? Şanslı günündesin arkadaşım tam adamını buldun

Şaka bir yana kilo almaya çalışıp alamaman tamamen metabolizmanla alakalı olabilir , troidlerle ilgili olabilir ... Yok ben iştahsızım yiyemiyorum diyorsan , bol kalorili yiyeceklere yönel .

Yemek yemeyi hayatının merkezine koy , benim o merkeze oturduğu için kilo alamamak gibi sorunum yok hiç

Fıstık ezmesi , mayonez , terayağ ve kaymak sana yardımcı olacaktır

Kilo vermeye calisan biri olarak böyle sorulara sinir oluyorummm
Herşeyden istediğin kadar istedigin zamanda ye doya doya ye . Hic bi yasağın yok cnm :)

Yillardir kilo problemim var, kilo almak istiyom.yillardir hic bir degisiklik yok ayni baden ayni kilo.Nasil cabuk kilo alabilirim?Tecrubelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyom.

bol bol fistik ezmeli balli ekmek (ekmek yiyemiyorsan da kasik kasik fistik ezmesi ye). Fistik ezmesi cok saglikli. bol protein ve iyi yaglar var icinde.

Geceleri yatmadan da bebe biskuvisi sut :)

hic cips mips olaylarina girme. suratini sivilce mivilce basar, kilo alayim derken cirkinlesme. Saglikli kilo almak en iyisi

Tiroit rahatsızlığınız varsa kilo alamayabilirsiniz bunun için bir doktora giderek kan tahlili yaptırın eğer tahlil sonuçlarınızda birşey çıkmazsa spor salonuna yapılarak düzenli egzersizler sayesinde kilo alabilirsin.

metobolizmayla alakalı olduğunu bilsemde bi türlü anlayamiyorum bu durumu. bi arkadaşım spor yapıyodu bunun için.spordan sonra iştahıda açılıyodu sanırım bol bol yiyodu kilo aldırıyomuş.yinede bi araştır kulaktan dolma şeylerle yanlış bişey yapma canım :).yine bi arkadaşımında karışımı vardı sürekli yediği.aktarlara sor bi istersen.

Son düzenleme:
Yatmadan once Milkshake ic bir bardak.

MilkShake Tarifi:

Yarim Bardak Sut, Bir Bardak Dolusu Dondurma, Icine Sulu Vanilya Surubu.

Bunu Bir ay her aksam yatmadan ic.

Sonucu goruceksin.

Amerikali doktorumun tarifi. Bana yaradi sanada yarar INS.

Kardeşim sporcu canım düzenli olarak spor salonuna gidiyor salona sırf kilo almak için gelen insanlar var ve kilo alıyorlarda düzenli spor sayesinde.

Kardeşim sporcu canım düzenli olarak spor salonuna gidiyor salona sırf kilo almak için gelen insanlar var ve kilo alıyorlarda düzenli spor sayesinde.

benim aklimin almadigi kilo alamamak canim.fazla istahli ve surekli kilo vermeye calisan biri olarak anlamakta zorlaniyorum bunu ve imreniyorum.:))
arkadasimda spor sayesinde kilo aliyo.biraz zayiflasin hemen spor salonuna atiyo kendini.

bol bol poaça,su böreği,tatlılardan ye.Özellikle nutella güzel kilo aldırıyor.Keşke ben de yesem de almasam..

Benim bir akrabamda 40 kilo canım hastalığı yüzünden ne yapsa etse kilo alamıyor ,kardeşimde 188 boyuna göre 50 _55 kg geçemezdi hiç şuan 63 oldu ona bile seviniyor düşün artık.
benim aklimin almadigi kilo alamamak canim.fazla istahli ve surekli kilo vermeye calisan biri olarak anlamakta zorlaniyorum bunu ve imreniyorum.:))
arkadasimda spor sayesinde kilo aliyo.biraz zayiflasin hemen spor salonuna atiyo kendini.

Kilo almak istiyorsun ama nasıl... E ben vereyim sana hemen.

Kilo almak istiyorsun ama nasıl... E ben vereyim sana hemen.

Ayy banada ver ordan bi bes kilo kadarcik bende metebolizbam hizli oldugu icin yiyip yiyip alamayanlardanim bu da cidden kotu bisey bi formul varsa bende denerim

Bendede aynı dertten var canım geceleri yemek yemeye başladım ama öyle çok yağlı şeyler değil ekmek peynir gibi 44 kilodum 46 ya çıktım sende dene istersen

Canim onu bende düsündüm aslinda.Cok iyi fikir.

Cok sag ol mutlaka denemeye calisicam INS. ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…