Yillardir kilo problemim var, kilo almak istiyom.yillardir hic bir degisiklik yok ayni baden ayni kilo.Nasil cabuk kilo alabilirim?Tecrubelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyom.
metobolizmayla alakalı olduğunu bilsemde bi türlü anlayamiyorum bu durumu. bi arkadaşım spor yapıyodu bunun için.spordan sonra iştahıda açılıyodu sanırım bol bol yiyodu kilo aldırıyomuş.yinede bi araştır kulaktan dolma şeylerle yanlış bişey yapma canım :).yine bi arkadaşımında karışımı vardı sürekli yediği.aktarlara sor bi istersen.
Kardeşim sporcu canım düzenli olarak spor salonuna gidiyor salona sırf kilo almak için gelen insanlar var ve kilo alıyorlarda düzenli spor sayesinde.
benim aklimin almadigi kilo alamamak canim.fazla istahli ve surekli kilo vermeye calisan biri olarak anlamakta zorlaniyorum bunu ve imreniyorum.:))
arkadasimda spor sayesinde kilo aliyo.biraz zayiflasin hemen spor salonuna atiyo kendini.
Kilo almak istiyorsun ama nasıl... E ben vereyim sana hemen.
Hayir bence genetik benimde annemde öyle.Tiroit rahatsızlığınız varsa kilo alamayabilirsiniz bunun için bir doktora giderek kan tahlili yaptırın eğer tahlil sonuçlarınızda birşey çıkmazsa spor salonuna yapılarak düzenli egzersizler sayesinde kilo alabilirsin.
metobolizmayla alakalı olduğunu bilsemde bi türlü anlayamiyorum bu durumu. bi arkadaşım spor yapıyodu bunun için.spordan sonra iştahıda açılıyodu sanırım bol bol yiyodu kilo aldırıyomuş.yinede bi araştır kulaktan dolma şeylerle yanlış bişey yapma canım :).yine bi arkadaşımında karışımı vardı sürekli yediği.aktarlara sor bi istersen.
Yatmadan once Milkshake ic bir bardak.
MilkShake Tarifi:
Yarim Bardak Sut, Bir Bardak Dolusu Dondurma, Icine Sulu Vanilya Surubu.
Bunu Bir ay her aksam yatmadan ic.
Sonucu goruceksin.
Amerikali doktorumun tarifi. Bana yaradi sanada yarar INS.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?