- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
bencede canım alamıcam degıl alıcam dıyıp kendını motive etmelısın ınan bununda etkısı cok fazla almanda
ah fıstıklar biz verelim siz alalım diye ugraşıyorsunuz .......
kolay gelsin ne diyim . akşam geç vakitte yatmadan yemek yemeyeçalışın . kan şekerinizi yükseltip kilo aldıran gidaları yemeye özen gösterin ...( beyaz unla yapılan gıdalar ... karpuz .. pirinç . patates. muz .üzüm ..şekerli gidalar ..).
kaydirigubbakcemile3 aynen biz zayıflatacak şeyleri biliyoruz ama . uygulayan kim .:mymeka: birazda bunye güzelim 4 günlük tatilden 3 kilo alınırda gelinirmi ......-tatlicadiarzu-gercektende ole bakalım basarabılecek mıyız ayrıca karpuz zayıflatır dıe bılıorum her seyı bılıorum ama uygulama yokzemuszemus
kaydirigubbakcemile3 aynen biz zayıflatacak şeyleri biliyoruz ama . uygulayan kim .:mymeka: birazda bunye güzelim 4 günlük tatilden 3 kilo alınırda gelinirmi ......-tatlicadiarzu-
kızlar ramazanda napcezzz ???
kilolar uççak yine puff diye gelde üzülme,
ee üzülünce bi kaç kilo daha gitcek...
uğramyalı ne kadar yazan olmus cok sevındım
minik tamam yemege vercem kendımı bugun mutluydum havuza gıttım bol bol
havuza gıttığım kızlardan bırı dedı kı cok zayıfsın nıe bole
onuda anlıyorum yemek sorunu yok uzulunce bıle yıyebılıo
bende hep boledım dedım evet zayıfım dedım
ablamda bıkınılı en guzel o oluo dedı
baktım evet normal kıyafetlerde kotu olabılırım ama olsun dedım bende ve kendımı sevıcem artı kılo almayıda bırakmıcam tbı
aslında bakarsanız rahatladım ılıskım ııki bıtmıs kızlar benı o sıkıyomus yok cıkma yok gezme kıskanclıkları ve huzursuzlukları kendımı unutmusum ılıskımı devam ettırcem dıe
yemıodum ıcmıodum neredeyse
meger ne kadar cok anlatcak seyım varmıs
ii ki varsınız
kaydirigubbakcemile3 aynen biz zayıflatacak şeyleri biliyoruz ama . uygulayan kim .:mymeka: birazda bunye güzelim 4 günlük tatilden 3 kilo alınırda gelinirmi ......-tatlicadiarzu-
tatilde uygulayamamıstım dun basladım tekrar sut karısımıma, bugunde eve gıdınce kurabıye yapıcam bır tepsi, gun ıcıde onlardan tuketıcem bol bol badem falan yukleme yapıcam... bakalım kısa zamanda toparlamak ıstıyorum tekrar cunku bu halım bu goruntum hıc hosuma gıtmıyor, 45 kg daha 5 kg eksıgım vardı ama o eksık olan goruntum bıle ınanılmaz guzel gorunuyordu, dar pantalon gıyıyordum resımlerımde var bakıyorumda yuzum kollarım kalcam cok guzeldı yaaa
benimde öle bi erkek arkadaşım vardı ayrılınca ohh beee demiştim kaydirigubbakcemile3
nereye gittin tatile bizde gidek
senin boyun kaç berfin...
iran iksirini merak edenlere tekrar yazıyorum ben 5 haftadır düzenli olarak kullanıyorum ;
midemde ülser var ilk başta korktum ama hiç birşey yapmadı
tam tersine iksiri içtiyimden beri en ufak miiderahatsızlığı yaşamadım
iştahımı çok fazla açtı normalde açlıktan ölsem yerimden kalkıp yemeğe üşenirim
midem kazınıyo resmen gece uyumadan bile yiyorum
hormonlar için test yaptırmadan bilemeyiz tabi ama çok düzenli günü gününe adet olurum ben en başından beri
ve bu değişmedi yine çok düzenliyim
bunuda çok sevinerek belirteyim göğüslerim büyüdü accık ama sivilce kadar olduklarından farkı çok belli oluyo :roflol: :roflol: :roflol:
canım tatıle erdege gıttım 15 gunlugune tavsıye ederım:) boyuma gelınce 1.60 boyum var aslında 57 falan olmam lazım ıdeal kılo olarak ama 50 olsam bana tam gelır dıye dusunuyorum zaten 50 olsam zıl takıp oynıcam:) ıran ıksırıne gelınce canım senınkı psıkolojik olmasın yanı ıyı gelıyor mantıgı ıle ıstahın acılmıs olmasın cunku burda cok kullanan arkadaslar oldu bende dahıl pek sonuc alınamadıda ılk zamanlar, sımdı sahtelerı pıyasada dolanıyor malum cakma seylere merak cok fazla oldugundan ılk cıktıktan 2-3 hafta sonra cakmaları dolandı turk aktarlar tarafından:)
canım tatıle erdege gıttım 15 gunlugune tavsıye ederım:) boyuma gelınce 1.60 boyum var aslında 57 falan olmam lazım ıdeal kılo olarak ama 50 olsam bana tam gelır dıye dusunuyorum zaten 50 olsam zıl takıp oynıcam:) ıran ıksırıne gelınce canım senınkı psıkolojik olmasın yanı ıyı gelıyor mantıgı ıle ıstahın acılmıs olmasın cunku burda cok kullanan arkadaslar oldu bende dahıl pek sonuc alınamadıda ılk zamanlar, sımdı sahtelerı pıyasada dolanıyor malum cakma seylere merak cok fazla oldugundan ılk cıktıktan 2-3 hafta sonra cakmaları dolandı turk aktarlar tarafından:)
slm kızlar bende zor zahmet 48 oldum ama yine kilo alamıyorum napıcamı şaşırdım 2 tane de çocuk var doğum yapmama ramen kilo alamıyorum-tatlicadiarzu-
ideal kılo bence boyun 10 eksiğidir.bunu duymuştıum ayrıca biyerlerde de.benim boyum 1.67 kılom suan 54 3 kılom kaldı idealıme[/QUOcnm ne yedin ne içtin kaç öqün yemek yedin fln yazarmısın? lütfen:)
canım benim bayadır istahım çok iyiydi zaten.iştah problemim yoktu yani bu yüzden iyi yemek yiyorum.bi ara XXX aldım içtim birazını ama baktım gerek yok içmiyorum.ara ara iştahımın olmadığı zamanlarda içiyorum.
bunun dışında harnup pekmezi içtim yarım kavanoz kadar.yaz olduğu için yakıyo insanı onu da kışa kadar erteledim ama zayıflama olmadı şükür.
aralarda bulduğum herşeyi atıştırıyorum.çikolata,kuruyemiş,cips,meyve.bunların da çok faydası oluyo...
bir de kilo alımında önemli olan midenin genişlemesi bence.öyle olunca iştah da çok oluyo,yemek de bol bol yeniliyo...midenizi genişletmeye calısın bence kızlar.canım sıkıldı bugün yiyemicem demeyin,verdiğiniz bir fire hemen eski haline ceviriyo mideyi.
kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama bayadır yazmıyorum paylaşmak istedım sizlerle opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?