Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kıslar size tavsiyem yemeklerin ynnda mutlaka bol bol ekmek yiyin..çorbaya ekmek doğrayarak yiyin mesela..yemeklerin suyuna banın. ama mutlaka bir öğünde 3 dilim falan ekmek yiyin.bunun faydsnı görrsünüz ben ekmek ten vazgeçemediğm için kilo veremiyorumm ordan bliyorum

tatlılardan şekerpare fena olmaz. :))hem tatlısı fazla değil hem hamurişi sayılıır :))
herşeyin fazlası zarar..vitaminlerinde..suda eriyenler zaten fazlası vucüttan atılır..adek gibi vitaminlerde bilinerek alınmalı..en iyisi kan testi..ben tıp fakültesi endokronoloji ye gitmiştim.bikaç tüp kan aldılar...sonuç çıkmadı diyetisyene yönlendirdiler...işe yarıyor tavsiye ederim. Bi bulsam diyet programını yazıcam sizede :) supradyn filan bi yığın vitamin hapı kullanmıştım vaktinde . yarım kilo zor almıştım (
Ekmek güzeldir hoştur elbette yenmeli...arkadaşın dediği gibi 3 dilim veya fazla..ama ekmek ile karın doyurmayın hem sağlıksız hem tek taraflı olur beslenme...çorba+ pilav-makarna+ ana yemek+ tatlı...

kızlar ben yemek yemeği unuturdum eskiden yaa. şimdi midem nasıl genişlediyse artık doyduğumu hissetmiyorum. yarım dilim ekmek yiyemeyen ben iki dürüm yiyorum yaa. inanılır gibi değil. 3 yılda 41 kilodan 49 kiloya çıktım. daha önce de yazdım sanırım gene yazayım. sabahları maydanoz yeyin limonlu. ve yemekte ne yerseniz yeyin yanında pilav olsun. hiçbir şey yemeseniz akşam yemeğinde yeşil salata ve pilav yiyebilirsiniz. insanın midesi alıyor cidden. benim kilo alma formulüm budur maydanoz ve pilav.

bir de şunu eklemek istiyorum bilgisayarın başında vakit geçireceğinize gidin mutfağınızda vakit geçirin bişeyler yiyin yeterince bilgi toplamışsınızdır bence öğrendiklerinizi hemen uygulamaya geçirin ve nasıl gidiyor bizi haberdar edin

slm kıslar bende kilo almak isteyenlerdenım 3 haftada 3 kilo almayı başardım ki ustelik aldığım kilolar direk bacak ve basenlerde toplanıodu şimdi yuzumde ve çoğunlukla vucudumun ust tarafına kaydı nasıl mı? şöyle deyım hergun gece yatmadan önce 1 çay bardağı pekmez içtim biraz zor oluo ama kilo almak için yaptım kı kan değerlerım düşüktü normale döndü öğün aralarında cıps abartmadan fındık fıstık vs.. atıştırdım ha bu arada unutmadan ayrıca yatmadan önce 1 tabak yoğurt yedım içinede 1 kaşık pekmez döktum gelelım kıloların ust kısma gıtme olayına onu da şöyle hallettım gun aşırı sadece bedenımın alt kısmını çalıştırdım yanı bacak basen kalça bölgesini çalıştırdım böylece aldığım kilolar ust tarafada dağıldı şu an hala devam ediyorum boyum 170 kilom 50 idi 3 kilo aldım 53 oldum hedefim 56 umarım geri vermem sporda iyi gelio kıslar valla popom brezilyelılarınkıne döndu öpuldunuz canlar by by

tatlım şu bedeninin alt kısmını nasıl çalıştırdın bi anlatsana.benim basen falan yok ama düzenli dağılsın istiyorum kilolar.sabahları pekmezi bir kaşık içiyordum yemeklerden önce ama okuyunca bu akşamdan itibaren senin formülü uyguluycam.umarım işe yarar.benim de165 boya 48 kilo 50 olsam yeter diyorum valla.kolay gelsin canikom

kızlar çörek otu macununu deneyen varmı çörek otunu balla karıştırıp yemekten sonra yiyen faydasını gören varmı :)

faydası tabiki olacaktır bal var içinde herşeyden önce :) çörek otunun adet söktürücü olduğunu boğaz ağrılarına iyi geldiğini biliyorum ama bunu duymadım,harnup pekmezi dene bu tecrübeyle sabit yerimseniben

slm maiberf şöle söyleyım ilk olarak bacaklarımı ısındırdım yanı bildiğimiz ısınma hareketleri sonra çömelme hareketiı yaptım yanı bacakları omuz hizasında aç ve ayakta oturup kalk ilk olarak 8 +8 16 lık setlerle başladım sonra bie bacak önde diğeri arkada oturup kalkma hareketi dizlerden kırıosun sonra diğer bacağa yaptım yıne 16 lık setlerle başladım sonra yere kedi gıbı durup yanı arkaya tekme denıyo arka tarafına tekme atar gıbı hareket yapıosun sonra diğer bacak sonra yukarı tekme atar gıbı yapıosun yıne her iki bacağa 16 lık setler sonra kalçadan bacağının tamamını kırmadan kaldırıp ındırıosun yıne 16 lık setlerle daha sonra basenlerım için bildiğimiz yan yatıp açıp kapatıoruz ,iç bacak içinde yan yatıp ustteki bacağı kırıp alttaki bacağı yan olarak indirip kaldırıoruz aynı şeyi diğer bacak için yapıoruz ve son olarak da mekık çekioruz bunları netten kaan ile zayıflama diye girersen 8 dk sspor diye karşına çıkıor bu hareketler popoyu sıkılaştırıp kaldırmak için yapılıo ben ilk olarak dediğim gibi 16 lık setlerle başladım şimdi 60 a ulaştım valla hem popom sıkılaştı güsel oldu hemde bedenımın alt tarafı çalıştığı için kilolar yuzume doğru kaymaya başladı ki ayrıca bacaklarımda duzgun hale geldi bacak kaslarıda çalıştığı için etek falan giydiğimde guzel duruo hemde kilo almaya devam ediorum bugün tartıldım 54 olmuşum iii gidio bu arada bunye meselesi de demek lazım her ne kadar uğraşırsak uğraşalım yuzumuze çok az kilo kaydırabiliyoruz ama hem popoyu sıkılaştırıp az da olsa yukarı kaydırmak fena olmaz hanı canım uzattım bıraz tekrar hatırlatıyım hareketleri tam olarak kaan ile zayıflama diye gır googleden çıkıo optum canım by by

mrb cnm çok sewindim kilo almana bende kilo almaya çalışıorum170 boy we 48 kiloyum.. bunu denicem. peki ne kdr zamanda 3 kilo aldın.. kan değerlerin tawan yaptı sanırım bu kilo alma çabanla

pearly 12 cığım 3 haftada 3 kilo aldım yani her hafta 1 er kilo aldım bu hafta 1 kılo daha almışım 54 oldumuşum bu arada sırf pekmez yoğurt cips vs.. değil gunluk mayvelerden vitamın almaya çalışıorum ne bilim ben mesela muzu acayıp severim tabi fazla karıcınca arada bi beton çıkardığım oluyor bı tuğla da benden kampanyasına destek veresım gelior bunu telafı içinde şu meyveli yoğurtlardan yıyorum ki yumuşasın ıyyy iğrençleştım yahuu neyse dediğğin gibi kandeğerlerım yukseldi baya yuzume renk geldi darısı başınıza kuzularr

inş cnm yaa. şimdi içtim pekmezi başladım bile uygulamaya..bu tuğla meselesine gelince yeşil çay çok ii geliiyor. ben bu şekilde çözdüm olayı..bide extra prakten şurupta içiorum onu bıraksam mı acaba.. ohh yaa inş bende alıcam...

Vay bee benim gibi bir çok kişi varmışş..
Bende 1.70 boy 43 kiloyum. En fazla 44 kilo olurum en az da 42 şimdiye kadar hiç değişmedi. Sigara kullanıyordum (ki sigara içmeden önce de çok zayıftım) sigarayı bıraktım. Ama benim asıl sorunum benim zaten iştah problemim yok. Sağlık problemimde yok. Ki bu kiloyla zayıflarda en çok görülen kansızlık da yok. Doktora gittim herşeye baktı bir şey yok sende dedi. 'herkes senin gibi olmaya çalışıyor, ilerde kilo alırsın' dedi. Bende sinir oldum :)) Bir kaç sebze yemeği hariç hiç bir yemek ayırt etmem. Ki bi kasap kızı olarak:) ve etin her türlüsünü seven biri olarak bu kiloda olmam ilginç yahu! :)
Fakat benm 16 yaşındaki kardeşimde böyle çok zayıf ve benden de uzun. Annemde çok zayıf. Genetik bir şey olduğu belli. annemin zayıf olmasının nedeni tiroit bezleri ama ben baktırdım bende kötü bir şey çıkmadı. Yani şimdi ben genetik diye hiç kilo alamıcak mıyım yaa? Hem de o kadar yemek yiyoruum kilo alamıyorum. arkadaşlarım 1 öğün yiyo nerdeyse ama kiloları tam.
Var mı benim gibi iştahı olupta kilo alamayan?

pearly alırsın inşalla ya bu çelımsız göruntumuzden kurtuluruz ben kurtuldum sayılır bide spor yapıorum bacaklar kaslandı biraz şişti ii oldu omuzlarıda genışletıorum yaza fıt gırıcem inşalla amannnn sabahlar olmasınnn:lepi:

inş amazons çum yaa.. bu arada ben inci:) egzersizlere başladım ama daha fazla zayıflatıcağından korkuyorum. aslında bikiniyle fln güzel bi vücut ama etek şu yaşıma kdr en fazla 3-4 defa giydim..we arkadaşlarım yani bacakların nine bacakları gibi dediklerinde sinirlerim tawan yapıo...nese canım alamazsakta kendimizle mutluyuz.. ama biras balık etli olmak daha ii sanırım..inş cnm yazın sabahlara kdr dans dans danss...

yok ya inci zayıflatmaz eğer benım dediğim gibi yaparsan zayıflamayı bırak bacakların zamanla kaslanır hoş bi göruntu olur boşver sen onları bu arada edirnede unıversıtede mı okuyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…