Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

selam bayanlar, bana 7-8 gündür bir mide bulantısı yapişti gitmek bilmiyor karnım aç sofraya oturuyorum midem bulana bulana ölmicek kadar yiyorum işte, dr. gittim mide için 2 adet ilaç verdi ama hiç fayda etmiyor ay çok kötü bir durum bu bulantı olayı yemek ymek işkenceye dönüştü benim için, 8 subata randevu aldım çapaya endokrin metabolizma bölümüne gidicem kilo olayı için bakalım ne çıkıcak

canım eğer antidepresan istiyorsan önc eii düşün..aylardır sağ yanağımda sivilcelerim var mafoldumben
ben kullandım bi süre..yıllarca 40 ın üzerine çıkamadım...sonra bikaç kilo zorla aldım ama öylesine..42-44 civarındaydım..sonra ismi r...olan bi antidepresan kullandım.1 ayı geçti kullanmayalı..Çok Şükür...vermedim..54 e çıkmıştım kullanırken..bıraktığımdan beri51-52 civarıyım.. sositososito
ama özellikle annelere tavsiye etmem..hem uyutuyo hem de ilaç sonuçta...bazen yan etkileri olabiliyor bu antidepresanların..daha fazla sinir filan...sonuçta ruh için yani ...
bi de doktorlar kolay kolay vermiyorlar..dediğim gibi o ilaçlar ruh için..bi sorununuz yoksa ters etki yapailir die kolay kolay vermezler...almaya da çalışmayın...2 kilo derken daha çok zarara uğramayın..kaldı ki alınan her ilaç (antidepresan , antibiyotik , ağrı kesici,şurup, vs vs vs) karaciğere ek yük demektir..ben bi kere (tam kesinliğinden emin değilim ama) bedenimizin 1 yılda ilaç kullanmadan 1 kg civarında toksin = atık madde ürettiğini duymuştum..buna bi de ilaçların zehirlerini ekleyin...
aman dikkat kızlar..inanın bu ilaçları kilo alayım die kullanmadım..panikatak,anksiyete,depresyon...bu gibi şikayetlerim yüzünden aldım..şimdi ise ilaçsız başa çıkmayı deniyorum.. süprizzzzz

canım geçmiş olsun bende aynı çok midem bulanıyo yedikçe bulantı artıyo sanki aç karnına geziyorum psikolojik de olabilir bu mesele bakalım doktor ne diyecek sana

Geçen gün eczaneden bulk aldım.Sporcular kullanırmış genelde.Kilo aldırıyormuş.Ayrıca da yoğurda 1 tatlı kaşığı üzüm çekirdeği tozu katıp yemeye başladım.Umarım işe yarar..

ya sonuçta bnce acayip iştah açıcı bişi lazım
sonuçta hapla falan kilo almak sağlıksız olur
bnm şöyle bi iştahım açılsa 2 ayda falan 6 kilo alabilsem..
alabilirmiyimki doktora gitsem iştah açıcı bişii verse
2 ayda falan 6 kilo alabilirmiyim?

valla canikom yersen ve çok hareket edip yakmazsan alırsın kısacası her şey boğaza bakar.ben 165 boy 47 kiloyum ama yiyemiyorum işte iştah yok,biraz zorlasam midem bulanıyo eböylece mide küçüldükçe küçülüyor iki lokma zor yer hale geliyorsun.bu ara habire bişeyler yemeye çalışıyorum ufak ufak mideyi genişletmek için kuru incir falan atıyorum ağzıma çubuk falan yani hafif midemi bulandırmayacak şeyler arada da su içiyorum.ay görseniz halimi günde 3 posta basküle çıkıyorum

Mutlaka bir vitamin hapı alın.Ben supradyn ile baya almıştım kilo.Eve bol bol aburcunur alın.Birde yürüyüş yapın temiz havada böylece iştahınız açılır.

Bird unutmadan kendinize bir kilo belirleyin. Ben o kiloda olacağım diye mot,ve edin kendinizi.ınanın işe yarıyor.Ben 57y kilodayım.Hep bu kiloda olacağım diye düşünüyorum.2yıldır pek değişmedi kilom 56-57 arasıyım.

Arkadaşlar 1.62 boyundayım 41.6 kilodayım.. Artık şişmanlamak istiyorum ama sağlıklı ve kalıcı..
Ben pekmez bal fındık karıştırıyorum geliyorum gidiyorum mutfakta bitiriyorum onu hepsni birden yiyince bünye kaldrmıyor. Hemen karnım ağrıyor. Neyse geceleri salça,çemen ekmek yiyorum acayip iştah açıyor.Ayrıca arkadaşımızın tavsiye ettiği gibi fındık ezmesini ekmeğe sürüyorum yiyiyorum.( 1 kilo almışım böyle böyle alırım insallah dahasını dua edin ((

yemeğin yanında bol bol ekmek yiyin sevdiğiniz yemekleri yapın bide üzerine içebildiğiniz kadar bol su için.gerçekten genişler mideniz sonra iştahınız açılır yemeniz daha kolay olur.daha sonra tatlı yemeye çalışın daha çok eğer çok fazla yiyemiyorsanız mesela şekersiz bi çay hazırlayın kendinize yanında çikolata ekmek yada hazır çikolatalardan bulundurun şeker niyetine bunlardan yiyin kilo yapar

ben gün içinde ara ara kuru incir yiyorum kilo aldırır mı?bir de keçiboynuzu pekmezi ile civanperçemli bir macun yemeklerden yarım saat önce bir kaşık yutuyorum umarım faydsı dokunur.50 kilo olmak istiyorum artık

ya benım boyun 1.72 kilom hep 50 idi en son 52 bucuk oldum ama hala bana kuru tahta diyorlar ne yapacam bılmıyorum iştahımda çok iyi sürekli yemekleri ekmek ile yerim ve sürekli yağlı yemeklerde yerim hamur işine bayılırım asla boğazdan kesmem ama neden hala zayıfım bılmıyorum doktorada gittim hiçbirşey yok dedi sizin önerebileceğiniz birseyler varmı ben balık etli olmak istiyorum yaaa :1no2:

tatlı ye yer yemekten sonra tatlıen sevdiğin tatlılardan ye

hahaha aynen elifcim bende öyle kilo almak istiyorum ama tatlıyla aram iyi değil. helede baklavayla :) acıya bayılırım amaaa tatlı yemem. bolbol yemek lazım aslında başka yolu yok ://

ya cikolata hariç hic bir tatlıyı yıyemıyorum ben böylede bi sorunum var bir dilim baklavayı bile bitiremem ağır geliyor bana aksine acıya bayılırım sengözlerimebaksanab

tahmin ettim canım ben dezayıftım çünkü; hiç tatlı sevmezdim:)) profiterol ye o da çikolatalı:)
çikolata ye ben de acı çok severim.Bence acı sevenler daha zayıf oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…