- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.341
canım saol paylaşımın için.antidepresanı zaten alıp almamakda kararsızdım.uyku yaparsa hiç gelemem.kızım çünkü çok hareketlendi devamlı peşinde koşturuyorum.XXX kullanmışdım kafamı uykudan kaldıramadım.meyve,sebze hertürlü tüketiyorum.ama öğünlerim çok eksik benimde.kızımdan zor vakit buluyorum kendime bakmaya zaten.gerçekden çok zor bunu yaşayan biliyor
ılac ısımlerı nıe xxxx olmus
selam bayanlar, bana 7-8 gündür bir mide bulantısı yapişti gitmek bilmiyor karnım aç sofraya oturuyorum midem bulana bulana ölmicek kadar yiyorum işte, dr. gittim mide için 2 adet ilaç verdi ama hiç fayda etmiyor ay çok kötü bir durum bu bulantı olayı yemek ymek işkenceye dönüştü benim için, 8 subata randevu aldım çapaya endokrin metabolizma bölümüne gidicem kilo olayı için bakalım ne çıkıcak
ya sonuçta bnce acayip iştah açıcı bişi lazım
sonuçta hapla falan kilo almak sağlıksız olur
bnm şöyle bi iştahım açılsa 2 ayda falan 6 kilo alabilsem..
alabilirmiyimki doktora gitsem iştah açıcı bişii verse
2 ayda falan 6 kilo alabilirmiyim?
ya benım boyun 1.72 kilom hep 50 idi en son 52 bucuk oldum ama hala bana kuru tahta diyorlar ne yapacam bılmıyorum iştahımda çok iyi sürekli yemekleri ekmek ile yerim ve sürekli yağlı yemeklerde yerim hamur işine bayılırım asla boğazdan kesmem ama neden hala zayıfım bılmıyorum doktorada gittim hiçbirşey yok dedi sizin önerebileceğiniz birseyler varmı ben balık etli olmak istiyorum yaaa :1no2:
tatlı ye yer yemekten sonra tatlıen sevdiğin tatlılardan ye
ya cikolata hariç hic bir tatlıyı yıyemıyorum ben böylede bi sorunum var bir dilim baklavayı bile bitiremem ağır geliyor banaaksine acıya bayılırım sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?