- 22 Eylül 2007
- 213
- 51
- 298
- Konu Sahibi yaban gxuxlxux
-
- #2.321
selam ben yeni üyeyim benim kadar hiç birinizin durumu vahim değil heralde 1.65 boy ve 40 kiloyum yaş deseniz 25 ve eylüle düğünüm var benim acil kilo almam şart yoksa gelinlik güzel durmıcakönerilerinizi bekliyorum:)
kızlar ,dün kızıma aktarcıdan Keçi boynuzu(harput pekmezi) aldım..
Aç karna yendiğinde kilo verdiriyormuş,tok karna aldırıyomuş..
Sizlerede duyurmak istedim..Çikolata tadında çıkmış,çok güzel
kızlar size doktorun anneme eskiden tavsıye ettıgı kilo alma yöntemını yazayım 2 3 kılo aldırır bu
şimdi aktara gidiyorsunuz ve 30 adet kuru incir alıyorsunuz poşette satılanlar varya onlardan ve bunun yanında anason alın küçük bir pakette.. her sabah aç karınla kahvaltıdan bir saat önce almış oldugunuz inciri bıcakla bölün arasına 1 çay kaşığı anason koyun ve yıyın unutmayın aralıksız hergün ve hep aynı saatte olacak farklı saatlerde yapmayın bunu deneyın şimdilik 30 ıncır devam etmek ıstersenız devam edilebılınırmış size bağlı
canım bak kızına istiyorsan bu sabahklları yenen nesfit filan var ya..işte onu dene...çocuklar bayılıyor..bu ürünleri gece yatmadan yedirirsen kilo yapıo..bende yaptı..benim bi tanıdığımda dedi..o da geceleri yemiş..kilo aldım dedi..çikolatalısını al..sütle 1-2 tabak yedir günlük..bide yatmadan hergün bir tabak şekerli yoğurt..
bende işe yaradı...
msjını almadım canım...ama ilgine teşekkür ederim...a.s.Merhaba
mesajina cevap verdim aldinmi almadin mi emin olamadim canim sevgiler..
bebem XXX aldım evet
iştahımı feci açtı
bi arkadaş da demiş ya düşünce gücü çok önemlidir diye
kesinlikle öyle
bunun yanı-sıra harnup pekmezi aldım (daha önce kullanıyordum beni taniyanlar bilir)
full kalori zaten kendileri maşallah
bir de makarnaya sarmış durumdayım
üstüne şekerli ceviz döküp akşamın geç saatlerinde dana gibi yiyorum onu delikafadulden
çok şükür şu an 50-51arasındayım
aynen devam edicem bi süre:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?