Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba suleslii eylule daha cok var. Siki bir programa girersen kesin kilo alirsin. Onceki sayfalarda arkadaslarin ve benim bazi onerilerimiz var. Onlardan sana en uygun olani uygula bence kesin kilo alirsin. sevgiler..

Merhaba
mesajina cevap verdim aldinmi almadin mi emin olamadim canim sevgiler..

kızlar size doktorun anneme eskiden tavsıye ettıgı kilo alma yöntemını yazayım 2 3 kılo aldırır bu
şimdi aktara gidiyorsunuz ve 30 adet kuru incir alıyorsunuz poşette satılanlar varya onlardan ve bunun yanında anason alın küçük bir pakette.. her sabah aç karınla kahvaltıdan bir saat önce almış oldugunuz inciri bıcakla bölün arasına 1 çay kaşığı anason koyun ve yıyın unutmayın aralıksız hergün ve hep aynı saatte olacak farklı saatlerde yapmayın bunu deneyın şimdilik 30 ıncır devam etmek ıstersenız devam edilebılınırmış size bağlı

boyum 156 yaşım 27 bende 40 kiloyum üniversitedeyken 46 olmuştum çok iyiydi evlendim zayıfladım hamile kaldım 58 e kadar çıktım ama 2 senedir yine 40 'ım XXX XXX aldım umarım işe yarar

Son düzenleyen: Moderatör:

bunu denicem cnm :))

Çok teşekkür ederim canım..Nesguik in mısur gevreğini alırım normalde..ama düzenli içen bir kız değil,yapar biteremez aah görsen..
Bu şekilde deneyelim bakalım birde ablası..ilgine tekrar teşekkür ederim canım

arkadaşlar, herkese merhaba, ben yeni üye oldum ve biz de sülalecek kilo alamama sorunu yaşadığımız için bu topik ilgimi çekti, çok ilginç şeyler yazmışsınız, denemeyi düşünüyorum...

boyum165 kilom 46 senelerdir 50ye çıkamadım yaşım 29.geçen gün aktardan aldım yine bişeyler bi keçiboynuzu pekmezi verdi adam bide civanperçemli bi macun içinde bi ton daha baharat var.içiyom bakalım ne olacak.offf giydiklerim üzerimden düşmesin artık her elbiseninde xs'si bulunmuyorki anacım.böcek gibi kalıyorum yaa yardım edin tecrübeyle sabit formüller lütfeeen

selam ...
ben 46 kılodan 62 kıloya ulastım. bende kılo alamıyordum. 15 gunde 15 kılo aldım. iştah ılacı BULK kullanarak. hepınıze tavsıye ederım.... eczanelerden alabılırsınız

Cnm bu bahsettiğin XXX nasıl bir ilaç ve nereden bulabilirim.Ben ilk kez duyuyorum. Bulk var bir de onu kullananlar var mı?

arkadaşlar kilo alamamak hastalıklardan da kaynaklıyor ben sedef hastasıyım doktor bu yüzden alamıyor olabilirsin dedi 10 aylık kardeşim fıtık olana kadr çok iyi kilo alıyordu büyordu fıtık olduktan sonra gelişimi durdu ne kilo aldı ne boyu uzadı.

kızlar kendımızı tebrık edelım zoru basarıyoz mıllet kılodan sıkayetcı bız onu bıle beceremıyoruz ayıp valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…