Kilo almak,iştahımı açmak istiyorum

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
363
0
31
İngiltere
Kızlar benim sorunum şu en baştan anlatayım:

- Ben 2 ay önce tamamen keki cipsi kısacası abur cuburudışardan yemeği ketim çünkü selilütler aldı başını gitti.. Neysse ben 2 ay önce 55 kiloda bıraktım yemeiyorumda artık ama artık hiç bişey yiyemiyorum.. meğersem benim hayatım hep abur cubur doldurmuş yemek yemez oldu agzımın tadı yok 49.6 kiloyum :18:
Kilo almak tekrar iştahımı açmak istiyorum yemekte yapasım gelmyor.. yapınca kuş kadar yiyorum. Sabah kahvaltısıdda gevrek 2 dilm peynir 1 dilim domates bu.. Kızlar rengm soldu çok zayıfladım ne olur yardım edin akıl verin ansıl tekrar iştah açsam ne yapsam tekrar 55-56 olsam.

yemek tariflerine bak internetten, resimlerini gordukce istahin kabarir
o gun o yemeklerden birini yap,severek yersin

Abur cuburlarda olan şeker ve içine katılan bir maddenin (Adını hatırladığımda yazacağım :44:) iştah açıcı özelliği var. Bununla ilgili bir çok yazı okumuştum. Zaten obezite'de buna bağlı oluşuyormuş. İçine atılan o madde yüzünden çocukların yedikçe yiyesi geliyormuş. Yani senin zaten normalde de iştahın yokmuş. Abur cuburu kesince yememeye başlamışsın çünkü normalde de yapın bunu gerektiriyor demek ki. İçine atılan şeker ve o madde yüzünden yiyormuşsun o yiyecekleri Bol bol vitamin almaya çalış birden kilo vermek iyi değildir. Ayrıca istersen birden değil de azaltarak kesmeyi dene. Böylelikle abur cuburla birlikte diğer yemekleri de yemeye alışmış olursun.

yemek tariflerine bak internetten, resimlerini gordukce istahin kabarir
o gun o yemeklerden birini yap,severek yersin
evet baakayım ya .. Vallah öyle yApayımhangisigüzelse onu yapım. bak şimdidie canım bişeyler yapıp yemek çekiyor ama..

Haftadabir tane kek yiyorum Meyve sebze yemiyorum rengim gitti. bi avuc kaldım yaa..

Evet biliyodum bununla ilgi bi kaç bişi .. öküz jelatini olabilirmi içindekiler..

Arkadaşım kilona göre boyun kaç acaba çok zayıf olmak ta iyi degil maalesef.

Hiç hatırlamıyorum gerçekten ismini. Çok önceden okumuştum.
Meyve sebze yemeye çalış.
Hatta lezzetli bi tarif vereyim sana.

Elma ve havucu rendele bir kaba. İçine toz şeker ve tarçın at istediğin kadar.

Çok lezzetli oluyor

evet severimde ELma yııı :) havucuda Tama bunuda yicem Bİde şey öğrendim mesela 5 yemek kaşığı yeemek yiyosan 1 yemek kaşıgıda daha ye 1 ayda fark edersin aldıgın kıloyu diyolar.:26:

boyum 170. İyyi değil tabiki zayıflamak hiç biş yakışmıyor.. çok zayıfım çok

Benim kardeşim de 186 boyu ve şuan 53 de düştü herşeyi yiyor bir oturuşta 2 ekmek bile tüketir tam bir et oburdur ama bir türlü kilo alamıyor yatmadan önce herşeyi yer yatar gece kalkar yine yer ama tık yok.

yaaaaaa... bunu öğrenmek için çok geç kaldım çünkü popumun yanında bacak içimde 2şer tane çalak oldu ehel bacak içlerim sanki akız olmuş öffffff.. Ama bi yöntem varmı karbondioksit gazıyla gidiyormuş hemn müdahale yapılırsa onada bakcam

Benim kardeşim de 186 boyu ve şuan 53 de düştü herşeyi yiyor bir oturuşta 2 ekmek bile tüketir tam bir et oburdur ama bir türlü kilo alamıyor yatmadan önce herşeyi yer yatar gece kalkar yine yer ama tık yok.

tek mi kalıyosun canım tek yaşayınca yemek yapılmıyo ki.bende tek kalıyodum geçen yıl tam 8 kilo aldım böyle abur cubur fast food makarna çikolata yiyodum ya da ekmek arası domates peynir filan ben de şimdi 5 kilo filan verdim annemlerin yanına gelince 55 oldum da 50 olmak istiyorum. ama benim boyum 1,60 seninki kaç yani boyuna göre çok mu zayıfsın? ama sağlıklı kiloda kalmanın yolu doğru düzgün ev yemekleri yemekten geçiyo bence. ya kendin yemek yap ya da dışarıda ev yemekleri yapan restoranlardan ye. abur cubur şişiriyo sadece.

evet tek yaşıyorum. Ama erkek arkadşaımda kalıyor. Ya yapıyorum yemek ama ne bilim.. Ama ben fast fooddan fenalık bastı evde yemk yapıyorum kokundan doyuyorumbazen açıkıyorum kım uğraşcak felan.. Boyum 170.
-- aslında şuan ki kilomun 65 olması lağzımış ben onuda istemiyorum.. 55 yeter

bence 57 filan olsan daha iyi olur sen yemeye üşeniyosun sanki bence sevdiğin kilo aldıran şeyler gün içinde sürekli meyve de olabilir et soslu şeyler oabilir ekmek filan ye yani eğer alamıyosan bi diyetisyene danış bence kuru incir filan seviyosan o da kilo aldırıyo canım

ben daha kötü bir durumdayım sanırım. 1.62 boyum gayet minyonum. ancak kilom 41.
yemek yemeye oldum olası düşkün olamadım ama bu sıralar işkence gibi geliyor 2 kaşık yesem doyuyorum kesiliyor midem çok yemişim gibi şişiyor çatlıyor sanki. normalde en zayıf kilom 45 idealim 48-49 idi. şimdi 41 kiloyla yaşarken çok zorlanıyorum bedenim güçsüz yorgun. giydiğini taşıyamamak small bedenin büyük olması xsmall bedenin bile oturamaması gibi gerçekler var hayatımda. :)
yaşım 27 yaşım 30'lara yaklaşırken kilomda 30'ların kıyısında.. büyüdükçe küçülüyorum. detaylı bir kan tahlili yaptıracağım annem babam ellerinde süt şişeleri, bal kavonozlarıyla koşturuyorlar. gerçekten zor..

evet biraz üşeniyorum.. Ama Dediğin gibi yapıyorum şu aralar Tavuk sote felan et pilav yiyorum. Ya kilo almıycak bii değilim Bi ara 60 bile çıktım ama iştahım gitti zayıflayınca midem küçülmüşdür die düşünüyodum.. ama tammem iştahla alakalı tşkler tavsiyelerin için

senınkide zormuş 27 yaşında .. Sende kilo alırsın birazda sürekli kılo alallım pskolojısınde oldugumz için kilo alamıoruz sürekli tartı üstündeyiz.. Bunuda atlatmalıyız diye süşünüyorum üzülme umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…