kilo almak için

darkparadise

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
20
0
16
Ankara
kendimi bildim bileli zayıfım. yediğim zaman kilo alıyorum ama canım sıkkınken hayatta yemek yiyemem mesela. bu arada depresyon tedavisi görüyorum kullandıgım ilacın yan etkisi sayesinde biraz iştahımda açılma oldu ve 2 ayda 2 kilo kadar alabildim. şu an boy 164 kilo 43. yaşım da 23 oldu. kısacası artık ciddi anlamda kilo almam lazım. neler önerirsiniz? cicibebeye denk geldim mesela mama şeklinde midem almayacağı için uyumadan önce bir küçük paket bitirip üstüne 2 bardak süt içiyorum. balık yağı alayım diyorum işe yarar mı sizce? bir de daha önce doktora gidip kan testi falan yaptırdım değerlerim çok iyi zayıflığıma rağmen, guatr falan da yok. tamamen yememekten kaynaklanan bir zayıflık.

inş en kısa zamanda kilo almaya başlarsın büyük sorun Allah yardımcın olsun..
Tedavi görmen iyi olmuş zaten sıkıntıların yüzünden iştahın kesiliyor bu sorunların ortadan kalkarsa eminim kilo almaya başlarsın..
youtube da ya da google da videolar kısmına tıklayıp kilo almak isteyenler yazarsan bir sürü video çıkıyor.
Benim kitabım vardı diyet ile ilgili.. orada kilo almak isteyenler için bir bölüm vardı..
zamanım olunca yazarm sana daha detaylı.. kolay gelsin..

aklımda kalan bir kaç birşey vardı onları yazabilirim..

Düzenli uyku ..
her gün düzenli Yürüyüş
değişik spor aktiviteleri (acıktırdıgı için tavsiye ediliyor)
bol sıvı..
düzenli uyku..
6-7 öğün yemek
yeme ortamını sevimli hale getirme
kendine değer vermek için güzel tabaklarda renkli tabaklarda bardaklara yemek yeme..

kilo aldıran iştah açan şeyler tüketmelisin ama sağlıklı olması şart cips kola yağlı ağır yiyecekler değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…