benim yaş 21,boy 1.64,kilo 43.5 du.kan sayımı yaptırmıştım tahlillerm hep iyiydi ama alamıyordum vitamin falan kullanıyodum.onun dışında mama falan yedm ama 1hafta yapıp sıkılıyodum.diyetisyene gittim 3 gün uygulaybldm verdiklerini onlada uğrasmadım.çok kolay veriyorum ama alamıyordum.bi arkadaşım BULK diye bir toz kullandığını söyledi ama 1 hafta snra bıraktı midesini bulandırmış bende kafaya koyup eczaneye girdim almak için belki ben alalbrm kilo diye ama ordaki bey bana BULK un bi işe yaramadğını onun yerine başka b ürün gösterdi oda süte katılıp içilen karbonhidrat+protein toz karışımı.ertesi gün gidip aldım denemek istedim.
veeeeeeeeee bugün tam 21 gün oldu kullanaalı 46.1gr oldum :) ilk hafta bi kilo,2. hafta bi kilo,3.hafta yarım kilo aldım bu hfta adettim o yzden az aldğmı dşünüyorum çnkü çk sancılı geçiyor ymk ble yyemyrm..memnunum şuan kutu bittiğinde kaç kilo almş olcağmı m.edyrm..daha önce hç alamamştm şuan mtluym inşalah bu şeklde devam eder.. hedefim 50-52 olabilmek.adam bana 2-3 kutu kullansan yeter demişti bakalım.