kilo almak için diyetisyene gittim bi kaç besin desteği verdi

Ben ana öğünler harici bile sürekli abur cubur yiyen bir insan olmama rağmen, yok kilo alamıyorum bir türlü. Sanırım okul zamanı artan stresten kaynaklanıyor biraz da :S

canım ben kullandım ensure doktor 1 yıl kullanmam için rapor çıkarttı gunluk 3 ya da 4 kutu kullanmam gerekiyodu ama benim mideme çok dokunduğu için düzenli içemedim

baya zayıfmışsın sende cnm devlete gittimde banada liste vermişti hiç birini uygulayamadım bende:S özele gittimde besin destekleyici verdi ve birden almıorum kilo ayda 1 1,50 kilo 2. kez gittimde 1kilo 700gram almışım eylülde tekrar gitcem bkalım almışmıyım

evet bende gitmiştim diyetisyene 4 kilo aldım ama listeye uyman lazım bende istiorm daha fazlasını almak ama alamıorum diyeti bırakınca geri eski kilona düşüorsun.

ayhh bnde kilo alamayanlardanım çırpı bişeyim yaş 22 boy 165 kg en son 44 ama 1 haftadr yemek yiyemiorum şimdi kaçım bilmiyorum kaçıyorum evdeki tarıdan 1 hafta yemek verme 1 hafta yemem sorun yok yhhni...doktra gittim sorun yok dedi iştah açıcı bişiler verdi 2 gun surdu 3 gün gene yemek istmdim...bide çok sigara kullnrm ben bi ara bıraktım..ama iştah gene yok.....bn umudumu kestim...

canım ben kullandım ensure doktor 1 yıl kullanmam için rapor çıkarttı gunluk 3 ya da 4 kutu kullanmam gerekiyodu ama benim mideme çok dokunduğu için düzenli içemedim

Günlük 3-4 kutu ne demek emin misin ? Ağır bir besin takviyesi ensure. Ben de kullandım. Günde 1 kutu yatmaya yakın içiyordum. 10 gün sadece tavsiye etmişlerdi. 10 gün sonra bırakmıştım ben de ama günlük almam gereken kalori miktarını karşılaması açısından işe yaramıştı. Tavsiye ederim.

uzun süredir takip ediyorum konuları.edindiğim bilgi şudur ki kilo almak için severek isteyerek yemek lazım.benim gibi kalori fukaralarının bir hafta iştahı iyiyse bir hafta aç gezer.o yüzden iştah açıcı şeylere yönelmek lazım.onu da ye bunu da ye bak nasıl kilo alıyosun gibi sözler boş.yiyebilsem zaten alırım.
pekmez süt karışımı+spor işe yarar ama azmetmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…