Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende diyetisyene 2 kez gittim 2.sinde kendim besin desteği yazmasını istedim ama sadece diyet listesi verdi 2.500 kalorilik ama uygulayamadım zaten bu kadar yesem kilo alırım biliyordum günlük aldığın kalorinin 2 katına çıkması lazım ki kilo alalım bi ilaç sitesinde de doktor ensure yi önermiş eczaneden alacaktım en azından günlük beslenmemmi rahatça artırırım diye ama sorduğum eczanede yoktu daha sonra alıcam bakalım, kkda ensure ya da başka besin takviyesi kullanan var mı bende merak ediyorum :44:
bk sn yine iyisin. bnm boyum 1.75 kilom 39. bnde bugün diyetisyenden geliyorum.. bn ilaç falan vermesini bekliyordum liste versin istemiyodum. zaten iştahım kapalı . o da liste verdi işte napcm bilmyrm uymaya çalışcam artık.
canım ben kullandım ensure doktor 1 yıl kullanmam için rapor çıkarttı gunluk 3 ya da 4 kutu kullanmam gerekiyodu ama benim mideme çok dokunduğu için düzenli içemedim