kızlarrr artık dayanamayıp diyetisyene gittim 2 hafta önce çünkü 1,70boyundayım ve 46 kiloyum işhatsızım yemek yemeden gün boyu dururum o derece gittikçede zayıflıorum bana besin desteklemek için bişeyler verdi içinizde hiç kullanan varmı "QNT TOZU 3000 , BREWEST YEAST BİRA MAYASI VE ARI SÜTÜ POLEN PROPOLİS" doktor bide dediki miden küçücüktür sana şunların hepsini 1günde yiceksin desem yemezsin önce mideni büyütmemiz lazım falan dedi yan etkileri varmı die sordum yok dedi kullanan varmı aranızda? ve bu kadar zayıf olmama rağmen tiroitlerim yavaş çalışıo :S
kızlarrr artık dayanamayıp diyetisyene gittim 2 hafta önce çünkü 1,70boyundayım ve 46 kiloyum işhatsızım yemek yemeden gün boyu dururum o derece gittikçede zayıflıorum bana besin desteklemek için bişeyler verdi içinizde hiç kullanan varmı "QNT TOZU 3000 , BREWEST YEAST BİRA MAYASI VE ARI SÜTÜ POLEN PROPOLİS" doktor bide dediki miden küçücüktür sana şunların hepsini 1günde yiceksin desem yemezsin önce mideni büyütmemiz lazım falan dedi yan etkileri varmı die sordum yok dedi kullanan varmı aranızda? ve bu kadar zayıf olmama rağmen tiroitlerim yavaş çalışıo :S
bende şu tozlardan kullanmıştım.ama hiç bi etkisini görmedim.midemi boş yere şişirip bulandırmaktan başka bi işe yaramadıki benim iştahım fazlaıyla yerinde olmasına rağmen kilo alamıyorum.çok fazla yakıyorum çünkü.bikaç arkadaşımdan sip....in adında bi şurup duymuştum ama hiç denememiştim.bgn aldm başladım.3-4gün içinde etkisini gösteriyormuş eczacımlada konuştum uzun uzun.ayrıca sana pekmez öneririm.güzel bir iştah açıcıdır.özellikle keçiboynuzu pekmezi.tahinlede karıştırıp yiyiebilirsin.süt içebiliyorsan yarıyorsa sütün içinede karıştırabilirsin pekmezi.düzenli uyumaya çalış ve öğün aralarında ceviz,fındık,badem falan ye bir avuç günde.aşırıya kaçmadan.troitlerin için ne söyledi peki dr?benim metabolizmam gayet hızlı çalışıyor.ve troit rahatsızlığımda yok.senin ki nye öyle ki acaba:44: nyse sen istiyorsan bi dene bakalım o tozu.belki sende aynı etkiyi yaratmaz.bünyeden bünyeye değişir sonuçta,canınıda sıkma.bende kafaya taktığımda kilo falan alamıyorum.rahat ol:130:
bk sn yine iyisin. bnm boyum 1.75 kilom 39. bnde bugün diyetisyenden geliyorum.. bn ilaç falan vermesini bekliyordum liste versin istemiyodum. zaten iştahım kapalı . o da liste verdi işte napcm bilmyrm uymaya çalışcam artık.
bk sn yine iyisin. bnm boyum 1.75 kilom 39. bnde bugün diyetisyenden geliyorum.. bn ilaç falan vermesini bekliyordum liste versin istemiyodum. zaten iştahım kapalı . o da liste verdi işte napcm bilmyrm uymaya çalışcam artık.
o listeyi buraya yazsan bizde onu uygulamaya çalışsak belki bi işe yarar
tmm yazaym. (2300 kalorilik )
sabah ( 08.00 ) : 1 su bardağı süt
4-5 tane zeytin veya 2 adet ceviz
1 kibrit kutusu beyaz peynir ve 1 haşlanmış yumurta
3 ince dilim ekmek
3 tatlı kaşığı bal reçel yada pekmez
Ara öğün ( 10:00 ) 2 yemek kaşığı dolusu kuru üzüm + 3 adet ceviz
öğle ( 12:00-13.00) 2 köfte kadar et
1 porsiyon sebze yemeği ( 4 yemek kaşığı dolusu-susuz)
4 yemek kaşığı pilav yada makarna
1 su bardağı yoğurt
2 ince dilim ekmek
ara öğün ( 15:00 ) 2 yemek kaşığı dolusu kuru üzüm + 3 adet ceviz
akşm ( 18:00-19:00) 3 köfte kadar et
1 porsiyon sebze yemeği
4 yemek kaşığı pilav yada makarna
1 su bardağı yoğurt
2 ince dilim ekmek
yatarken (21:00) 2 yemek kaşığı dolusu kuru üzüm + 3 adet ceviz
1 su bardağı yoğurt ( 2 tatlı kaşığı pekmezle) veya 1 kase muhallebi
sanırım ilk kullanan ben olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?