kilo almak için diyetisyene gittim bi kaç besin desteği verdi

lessie

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
739
299
323
İstanbul
kızlarrr artık dayanamayıp diyetisyene gittim 2 hafta önce çünkü 1,70boyundayım ve 46 kiloyum işhatsızım yemek yemeden gün boyu dururum o derece gittikçede zayıflıorum bana besin desteklemek için bişeyler verdi içinizde hiç kullanan varmı "QNT TOZU 3000 , BREWEST YEAST BİRA MAYASI VE ARI SÜTÜ POLEN PROPOLİS" doktor bide dediki miden küçücüktür sana şunların hepsini 1günde yiceksin desem yemezsin önce mideni büyütmemiz lazım falan dedi yan etkileri varmı die sordum yok dedi kullanan varmı aranızda? ve bu kadar zayıf olmama rağmen tiroitlerim yavaş çalışıo :S

Son düzenleme:

canım bende kilo almak için diyetisyene gitmiştim. bana hiç artı destek vermedi. tamamen doğal besinlerle başardım bu işi.1.63 boyunda 40 kilodaydım diyetisyene gittiğimde. dediğin gibi midemi büyülttük ilk önce. bunun için yavaş yavaş kalori artırdı. ilk önceleri çok zorlandım ama sabretmek lazım tabiki. sonra daha fazla yemeye başladığımı farkettim ve daha önce doyduklarımla doymamaya başladım. 6 aylık tedaviden sonra şu an 50 kilodayım. düzenli beslenmeye devam ediyorum 3 senedirde aynı kilomda hiç bir düşme yaşamadan devam etmekteyim.

bende şu tozlardan kullanmıştım.ama hiç bi etkisini görmedim.midemi boş yere şişirip bulandırmaktan başka bi işe yaramadıki benim iştahım fazlaıyla yerinde olmasına rağmen kilo alamıyorum.çok fazla yakıyorum çünkü.bikaç arkadaşımdan sip....in adında bi şurup duymuştum ama hiç denememiştim.bgn aldm başladım.3-4gün içinde etkisini gösteriyormuş eczacımlada konuştum uzun uzun.ayrıca sana pekmez öneririm.güzel bir iştah açıcıdır.özellikle keçiboynuzu pekmezi.tahinlede karıştırıp yiyiebilirsin.süt içebiliyorsan yarıyorsa sütün içinede karıştırabilirsin pekmezi.düzenli uyumaya çalış ve öğün aralarında ceviz,fındık,badem falan ye bir avuç günde.aşırıya kaçmadan.troitlerin için ne söyledi peki dr?benim metabolizmam gayet hızlı çalışıyor.ve troit rahatsızlığımda yok.senin ki nye öyle ki acaba:44: nyse sen istiyorsan bi dene bakalım o tozu.belki sende aynı etkiyi yaratmaz.bünyeden bünyeye değişir sonuçta,canınıda sıkma.bende kafaya taktığımda kilo falan alamıyorum.rahat ol:130:

sip...in sanırım bunuda kullandım fena uyku yapıo deli gibi uyuodum zaten çok uykucuyum iyice sersem oluodum pekmez falan yiyemiorum iştah denen bişey yok bende.. tiroit olayınıda bi kaç doktora gittim hiç biri ilk başta inanmıo yanlış test yapmışlardır dio kendisi tekrar yaptırıo test yine düşük çıkıo bu sefer hızlandırmak için ilaç kullanıyorum oda zayıflatıo... diyetisyenle uzun uzun konuştum hep bu yöntemi uyguluomuş ve kilo aldırıomuş miden büyüyene kadar falan dedi bakalım denicem fiyat olarakta çok tutuo boşa gitmesnden korkuorum bi zararı yok diolar ama bakalım

Keçiboynuzu pekmezi kilo aldırıyor diye biliyorum. Vücut normal olarak ilk önce şekeri sonra karbonhidratı sonrada proteini yakıyor diye biliyorum. Karbonhidrat ve glukoz içeren gıdalar tüketirsen kilo alırsın diye düşünüyorum.

bk sn yine iyisin. bnm boyum 1.75 kilom 39. bnde bugün diyetisyenden geliyorum.. bn ilaç falan vermesini bekliyordum liste versin istemiyodum. zaten iştahım kapalı . o da liste verdi işte napcm bilmyrm uymaya çalışcam artık.

bende diyetisyene 2 kez gittim 2.sinde kendim besin desteği yazmasını istedim ama sadece diyet listesi verdi 2.500 kalorilik ama uygulayamadım zaten bu kadar yesem kilo alırım biliyordum günlük aldığın kalorinin 2 katına çıkması lazım ki kilo alalım bi ilaç sitesinde de doktor ensure yi önermiş eczaneden alacaktım en azından günlük beslenmemmi rahatça artırırım diye ama sorduğum eczanede yoktu daha sonra alıcam bakalım, kkda ensure ya da başka besin takviyesi kullanan var mı bende merak ediyorum :44:

listeyi buraya yazsan biz de ona uymaya çalışsak.belki bi faydası olur?

o listeyi buraya yazsan bizde onu uygulamaya çalışsak belki bi işe yarar

o listeyi buraya yazsan bizde onu uygulamaya çalışsak belki bi işe yarar

tmm yazaym. (2300 kalorilik )

sabah ( 08.00 ) : 1 su bardağı süt
4-5 tane zeytin veya 2 adet ceviz
1 kibrit kutusu beyaz peynir ve 1 haşlanmış yumurta
3 ince dilim ekmek
3 tatlı kaşığı bal reçel yada pekmez

Ara öğün ( 10:00 ) 2 yemek kaşığı dolusu kuru üzüm + 3 adet ceviz

öğle ( 12:00-13.00) 2 köfte kadar et
1 porsiyon sebze yemeği ( 4 yemek kaşığı dolusu-susuz)
4 yemek kaşığı pilav yada makarna
1 su bardağı yoğurt
2 ince dilim ekmek

ara öğün ( 15:00 ) 2 yemek kaşığı dolusu kuru üzüm + 3 adet ceviz

akşm ( 18:00-19:00) 3 köfte kadar et
1 porsiyon sebze yemeği
4 yemek kaşığı pilav yada makarna
1 su bardağı yoğurt
2 ince dilim ekmek

yatarken (21:00) 2 yemek kaşığı dolusu kuru üzüm + 3 adet ceviz
1 su bardağı yoğurt ( 2 tatlı kaşığı pekmezle) veya 1 kase muhallebi

doktor bu listeyi bna soru sorarak hazırlamadı. hani hangi yiyecekleri seviyorsun sevmiyorsun diye hiçbir şekilde soru sormadı. bilgisayardan çıkarttı. sanırım bnm durumumda olup her gelene aynı listeyi veriyor.

maşallahh ben bunların hepsini yesem mide kanaması geçiririmm:
bu arada dedim ilaçları aldım hatta kullanalı 1 hafta oldu gerçekten iştah açmaya başladı günde 2 öğün yemek zor yerken şimdi 4 e bile çıkıo ve açıktım diebiliorum...

sanırım ilk kullanan ben olcam

1 yıl kadar öncesine 48 49 kılodan yukarı cıkamıyoıdum şimdi 55 kıloyum sabit artık 1.67 boyum var benden tavsıye kızlar kafanıza fazla şeyler takmayın çünkü eskiden kafama bişeyleri takıp sıkıldığımda inanmazsınız 1 gunde 2kılo verdımı bılıyorum artık hıcbıseyı takmıyorum bıde sanırım miğdem buyudu artık acı çok tüketiyorum kahvaltıda bile 2 saatte bir en fazla bişeyler yiyorum abur cubur yok tabi ilk basta zor oluyo ama kendini zorlaya zorlaya alışıyosun şimdi minikcik bi göbeğim var herkes bayılıyo fazla zayıflık ıyı degıl ya bunu şimdi daha ii anlıyorum

kızlar bende diyetisyene gittim ilk basladıgımda 42 kıloydum suan 48ım. dr bana sorarak yıyecek lıstesı hazırlamıstı . bu lısteye benzr benımkı de. ınanın kı yemeden olmuyo ben hep ılac werın oyle kılo alayım yoksa ıstahım yok dıyordum ama bı kac gun zorladım yedım mıdem bulansada dewam ettıım sonra zaten mıde alısıyor ve yemeyınce eksıklık hıssedıyorsunuz. ıstahım yok dıyıp kenara cekılmeyın zorla yıyın bakın nasıl alıyorsunuz ben aldıysam herkes alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…