• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için diyet listesi?

flower0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
306
77
98
İstanbul
Kızlar selam, ben 5 kilo almaya çalışıyorum. Kilo almak için sizinde uygulayıp başarılı olduğunuz diyet listelerinizi paylaşabilir misiniz? Bir de örneğin süt muz bal gibi karışım yapılıyor ya var mı böyle bildiğiniz kalorisi yüksek tarifler?

Kızlar selam, ben 5 kilo almaya çalışıyorum. Kilo almak için sizinde uygulayıp başarılı olduğunuz diyet listelerinizi paylaşabilir misiniz? Bir de örneğin süt muz bal gibi karışım yapılıyor ya var mı böyle bildiğiniz kalorisi yüksek tarifler?
Akşam yatmadan önce 1 bardak süte 1 muz 10-15 tane badem ve bal koy tadını sen ayarla bi de sütlü tatlılar tüket evde yapamıyosan hazır da olur demişti diyetisyenim. Meyveli yoğurt da olabilir. Ara öğünlerde bol meyve yanındada ceviz fındık badem tüketmeye çalış

Akşam yatmadan önce 1 bardak süte 1 muz 10-15 tane badem ve bal koy tadını sen ayarla bi de sütlü tatlılar tüket evde yapamıyosan hazır da olur demişti diyetisyenim. Meyveli yoğurt da olabilir. Ara öğünlerde bol meyve yanındada ceviz fındık badem tüketmeye çalış
Tesekkürler

Kuzum bu arada sen kaç kilo aldın diyetisyen eşliğinde

Kuzum bu arada sen kaç kilo aldın diyetisyen eşliğinde
benim inişli çıkışlı oldu aslında 2 haftada bir rahatsızlanıyodum. iştah sıfıra iniyodu ama toplasan 3 ayda 4 kg almıştım

Back