Kilo almak için aldım?

Protein tozu spor yapilan donemde eger dogal gidalarla vucudun protein ihtiyaci saglanamiyorsa kaslarin gelisimine yardimci ek besin kaynagidir.Spor yapmiyorsaniz yani kaslarinizi gelistirmiyorsaniz bunun bir anlami yok.Kullanmaniz gereken karbonhidrat tozu lakin yine spor yapmiyorsaniz sadece gobek yapar ve biraktiginiz an aldiginiz kiloyuda kaybedersiniz.Denendi onaylandi.Kilo almak istiyorsaniz duzenli spor yapmaniz ve size verilen yemek listesine uymaniz sart.Spor yaptigim donemde 52 kilodan 57 ye kadar ciktim.(boy 1.73)spor+saglikli besinler+karbonhidrat tozuyla.

Bebe bisküvisi ve sütü karıştırıp içince de kilo aldırıyor diye duydum.
Protein tozu kullanmayın kilo almazsınız, diyetisyene gidin uygun bir liste verir.

Kullaniyorum protein tozu, bir zarari yok, olmadı bana ama spor yapiyorum. Siz bir diyetisyene gidin bence kilo almak icin.

protein tozunun çok yararı olmayabilir çabuk sindirilir besinlerin hepsini vucudun alamaz
casein diye birşey var akşamları yatmadan önce sütle karıştırıp içiyorsun protein tozu gibi kullanımı ama gece vucut daha iyi enzinliyormuş, birde allah kimsenin başına vermesin ama kanser hastalarının kullandığı içecekler var. arkadaşım bu sayede 5 6 kilo almıştı ona da bunları galiba doktor falan tavsiye etmişti, ama illaki bir doktora danış. ayrıca bu tür destekleyici ürünleri kullananlar çok su tüketmeleri gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…