Yıllardır ne bu çektiğim ya... 20 yaşındayım 40 kıloyum 160 boyum var. boyumu hıc sorun yapmadım memnunum. Fiziğimde zayıf olmama ragmen cok duzgun ama bi 7- 8 kilo almam gerekıyor. Magzaya girdiğimde 36 beden giymek istiyorum. kendımı bıldım bılelı 34 üm ya. 34 beden kot giysem bile popom yok hiç Çevremdekı ınsanlardan ayyy ne kadar zayıfsın kaç kılosun demelerınden bıktım artık bıktım. doktora gittim kansızlık bile çıkmadı her sey normal cıktı tek sorun iştah. Bıkaç ılac kullandım faydasını gormedım cok zorlayınca tıkanıyorum midem almıyor vs. yaşımdan da küçük gösterıyorum. Etek şort falan giyiyorum allahtan kompleksli değilim ama o kadar da iyi durmadıgını bılıyorum. Birazcık göbekli kalçalı ınsanlara özenıyorum bayanda hoş duruyo... Biliyorum bu sorunları sadece ben yaşamıyorum ama artık usandım. Herkes cok guzel oldugumu falan söyler. Bi keresınde bi erkek arkadaşım guzel kızsın kilo alsan daha guzel oalcaksın 10 numara olcaksın sımdı 9 numarasın dedi Herkes aynı seyı dıyor kılo alsan daha guzel olur dıye sankı elimde olan bir şey bu...
Canım emın ol aynı seylerı bende yıllardır duyuyorum.ama dedıgın gıbı gercekten kadar zor.dıyetyısyen dahıl bır cok sey denedım ama olmadı.en son bebek mamasına basladım 3kılo aldım yenı yenı almaya baslamıstımkı estetık amelyat oldum aldıgımıda o surecte verdım.sımdı eskısı gıbı yıyemıyrm ama ıyılesır ıyılesmez tekrar baslıycam.mamayı onerırım.etkısı var.ama sabırrrr
Canım o kadar zor mu diye sormussun ya qercektende baya bir zor.)) bende neler neler denedim yok yani olmuyor, yediqimde almıyorum ama yemediqimde weriyorum hemen anlamadım.) banada erkek arkadasım qüzel kızsın ama kilo alsan dahada qüzel olcaksın diyip duruyor.) bnde isyanlardayım.) su bebek mamasını denicem son care.)
kızlar her gece bebek bisküvisini süt yada pudingle karıştırın bakın nasıl kilo alıyorsunuz :) az az yiyin ama günde en az 4 öğün yemek yiyin ekmek yemeden zaten kilo alamazsınız bol makarna yiyin