Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyorum belki saçma olucak ama bu bahsettiğiniz kremler, bitkiler göz altı çukurlarını da doldurur mu acaba :çok üzgünüm:
biliyorum belki saçma olucak ama bu bahsettiğiniz kremler, bitkiler göz altı çukurlarını da doldurur mu acaba :çok üzgünüm:
merhaba 32 yaşında bir bayanım.cildimde özelllikle dudak kenarlarımda sarkmalar mevcut.bu yüzden cildime şu cihaza benzer bi başka lifitng cihazıını kullanıorum 2 aydır.ama bırakın lifting yapmayı liftingin "L"si yok.ama yanaklarım ve elmacık yanaklarım eridi gitti.yüzüm incecik ve çok çirkin oldu.elmacık yanaklarımın çıkıklığı bana çok güzel bir hava veriyordu üstelik yanaklanımın dolgunluğu yakışıyordu da.tek problemim dudak kenarlarım iken şimdi problemime yanak ve elmacık kısımlarının erimesi de eklendi.ve bu kısımların erimesi bana oldukça itici ve yaşlı bir görüntü verdi.
sorum şu:
bu tür cihazları bıartıktan sonra yanaklarımdaki yağ dokusu eski haline döner mi?dönerse ne zaman döner?yoksa artık yüzüm hep böyle ince mi kalacak.teşekkürler..
hiç kullanan birini de tanımıyorum.yani yüzümün eskiye dönmesi mümkün mü?resmen bunalıma girdim.simam bile çok değişti yane zaman normal haline döner yanaklarım..
kıslar yaa yüzümün ve elmacık yanaklarımın tekarar dolgunlaşmasını istiyorum ama kilo almadan.nasıl yapabilirim.fikri olan var mı?bi krem filan var mı bunun için.
canım bir başka sitede bu tip bir cihazın kullanımı ile ilgili aynı şikayete denk geldim,kullanan kişi yüzünün eridiğini yazıyordu, şimdi sende de aynı sorunu duyunca yazmak istedim ,birde dudak kenarlarına dolgu yaptırmayı düşünebirsin, çok üzülüyorsan bunlar senin için harika çözüm olabilir dolgu yaptırınca yanaklarında daha dolgun görünür,kilo almak istemiyorsun ama kilon fazla değilse alacağın bir iki kilo inan sana daha iyi hissettirecektir :1hug:
zaten aldım 1 kg ama gene de eki hline gelmedi.çok az doldu yanağım.bakalım 3 hafta oldu.daha da kilo almaya niyetim yok.zamana bırnakcam yanağımı.ayrıca o aynı sorun yaşayan kişinin adı egeli miydi.o da benimder belki:)
ah ablacım birde bana sor.24 yaşındayım.ve benim birkaç yıl önce yüzüm eridi.ameliyat oldum yüzümün sarkıklığı gitti.fakat hala zayıf yüzüm.bende elmacık kemiklerimin dolgunlaşmasını istiyorum tekrar.eskiyi arıyorum.birsürü krem baktım ama yaşıma uygun değil hiçbiri.ama senin uygun.lorealın var yüz kremi.sarkma ve dolgunluk için.ama adını unuttum.bunalıma girdim.
tırmıkkedi noldu yüzün düzeldi mi?? bi de bişey sorcam, senin yüzün zayıflamadan önce vücuduna göre yanakların tombul mu kalıyodu zayıf mı normal mi? eğer düzelmediysen ben o cihazdan almayı düşünüyorum..:çok üzgünüm:
bi sakıncası yoksa gözleri göstermeden yüzünün resmini bi koyarmısın okadarda kötü değildir bence çok üzüldüm yazdıklarına ya belkide sana öyle geliyodur
ya valla sen düzelmesi gerekli bi durummuş gibi bahsettin diye öyle dedim, yoksa inan bence hiö de öyle bişey değil yaa.. demek öyle bi de üstüne 3 kilo aldın.. valla sen üzülüyosun diye üzülüyorum ama aslında çok da kötü sayılmaz sırnaşık şey
ama ben tombik yanaklarım istiyoruuuum:sm_confused:şu anda 3 kg aldım ve yüzüm vücuduma göre zayıf kaldı..yaaa öyle işte.