Merhaba kızlar;
bu konuyu okuyanların hemen hemen hepsi kilo ile problemi olanlar kilo alamayanlar bende onlardan biriyim yaş:18
boy: 1.65
kilo:39-40
gördüğünüz gibi aşırı zayıfım hatta 35.5 bile gördüğüm oldu zaten sabit bir kiloda değilim sürekli ya 37ye kadar iniyorum ya da en fazla 40 oluyorum. Artık canıma tak etti doğrusu her gün 'ayy ne kadar zayıfsın' 'ay sana yemek vermiyorlar mı?' 'buna hiç yedirmiyor musunuz?' gibi laflardan çok sıkıldım. Yada safinaz vb. lakaplardan sonuçta insanın psikolojik olarak iyi olması herşeyden önemli. Allaha şükür hiç bir sağlık problemim çıkmadı sadece iştahım olmadığı için yemiyorum.
sürekli okuyodum burada yazılanları her seferinde not alıyordum ama hiç uygulayamadım bugune kadar. Daha doğrusu Dün akşama kadar. Oturdum bütün yazılanları okudum yazdım çizdim.
ve http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/439382-1-ayda-4-kg-test-edildi-onaylandi.html bu konudaki arkadaşa çok teşekkür ederim ondan destek alarak bebe bisküvisi diyetine başlamış bulunmaktayım. Diğer bir konuda ise bu diyeti uygulayarak ve sipraktin,balık hapı kullanarak 1 ayda 8 kilo aldığını yazmış bir arkadaş bende bu yazılanlardan çok destek alaraaak:) başladım
ve zaten annem almıştı sipraktin ve balık yağı hapını onlarla birlikte 2 öğün olarak tüketiyorum bebe bisküvisini
bunlara ek olarak Bulk var birde onu 2 hafta önceden kullanmaya başlamıştım sonuçları aynen buraya 1 ay sonra yazacağım:) eşlik etmek isteyen olursa birbirimize destek vererek zorlayarak daha çok yiyebiliriz.
Bol bol kilo alıp laf söyleyenlerin ağızlarını kapatmak istiyorum açıkcası
canım bende en son tartıldığımda 42 kiloydum boyum 1.64.üniversiteye gidiyorum sınavdır,sabah erken kalkmaktır,yoldur doğru düzgün yemek yiyemiyordum hayatım boyuncada hep zayıfım hiç şöyle normal göründüğüm bir zaman olmadı 19uma giricem yakında.yaz başlayınca ben gene taktım kafaya kilo almayı bir ara bebe bisküvisi yedim günde 20-25 tane yiyordum yemeğide biraz daha arttırmıştım sonra araya ramazan girince bıraktım bebe bisküvisini.ramazana girdiğimde 43.80 kiloydum ramazandada kilo vermemek için iftarda sahurda çok yemeye çalışıyodum tabağımı dolduruyodum hatta sonra biraz daha yemeye çalışıyodum ballı süt içtim ceviz yedim her akşam kilo vermemek için her dakika bir şey yemeye çalışıyodum zaten sahurdan sonra hemen yiyip yatıyodum sabahta 1 de falan kalkıyodum.bayramın 2. günü tartıldım 45 kilo olmuşum çok sevindim tabi.ben hiç ilaç falan kullanmadım ve ilk defa kilo alma çalışmalarımdan sonuç aldım bence en önemlisi çok yemek ben hergün makarna yapıp yiyorum mesela bide çok ekmek yiyemiyeceğim zaman yarım ekmekten tost yapıyorum tost karnımı çok şişirmiyo sanada bunları öneririm
bende 18e temmuzda girdim :) yani bu bebe bisküvisi bayağı bir işe yarıyor doğrusu inşallah dala çok alırız çünkü insan çok olumsuz etkileniyor. Her okuduğumu uygulamaya çalışıyorum canım bende
umarım azmin sonu zafer olur bende azmettim başardım ve ''ayyyy ne kadar zayıf.. , annen sana yemek yedirmiyormu , rüzgarlı havada cebine taş koyalımda uçma, bi deri bi kemiksin, zayıflıktan ölcen'' vs bunları ezberlemiştim artık. ve uzun zamandır duymadığım için çok mutluyum
umarım azmin sonu zafer olur bende azmettim başardım ve ''ayyyy ne kadar zayıf.. , annen sana yemek yedirmiyormu , rüzgarlı havada cebine taş koyalımda uçma, bi deri bi kemiksin, zayıflıktan ölcen'' vs bunları ezberlemiştim artık. ve uzun zamandır duymadığım için çok mutluyum