• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo alma sorunu

anatolia28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
6
1
86
Giresun
merhabalar arkadaşlar oğlum 16 aylık ve boyu 82 cm ve kilosu 10.5 , oğlum ek gıdaya geç başladı hala da ek gıdayı iştahla yemiyor günde 3 kase kaşık maması,1.5 biberon süt maması, bir kase ek gıda yani çorba ve 1-2 kasede yoğurt yiyor balık yağı ve immuzing vitamin kullanıyoruz ama kilo alamıyor boyuna göre zayıf büyüyor ve bu da sık hastalanmasına yol açıyor küçükken egzama sorunumuz vardı şimdi ise alerjik bronşit sorunumuz var nüksettikçe hava alıyor oğlum neden kilo alamıyor olabilir acaba oğlum bir sorunumuz mu var acaba ne dersiniz arkadaşalar

benım oğlumda 10 gün sonra tam 18 aylık olucak 1 hafta önce sağlık ocağında tartıldı 10,3 kilosu bıyuda 82 çıktı ewet zayıf ama ole çok aşırı değil yani yememe sorunu bızdede var şuan diş çıkardığı için zorlamıyorum hiç bi doktorda zayıf demedı şimdiye kadar sadece etrafımdakı çok bilmişler zayıff diyor o kadar ayrıca aynen çok çabuk hasta da oluyor üzülüyorum ama elımden gelenıde yapıyorum .geçen kış hep hastaydı bronşit başlangıcı dedı hep dr hep atlattık ben kendım de zayıf büyüdüğüm için yemek yemesını bı yere kadar zorluyorum

benım oğlumda 10 gün sonra tam 18 aylık olucak 1 hafta önce sağlık ocağında tartıldı 10,3 kilosu bıyuda 82 çıktı ewet zayıf ama ole çok aşırı değil yani yememe sorunu bızdede var şuan diş çıkardığı için zorlamıyorum hiç bi doktorda zayıf demedı şimdiye kadar sadece etrafımdakı çok bilmişler zayıff diyor o kadar ayrıca aynen çok çabuk hasta da oluyor üzülüyorum ama elımden gelenıde yapıyorum .geçen kış hep hastaydı bronşit başlangıcı dedı hep dr hep atlattık ben kendım de zayıf büyüdüğüm için yemek yemesını bı yere kadar zorluyorum

ALLAH insanı çocuğu ile sınamasın onlara bir zeval gelmesin. Peki arkadaşım ek gıdaya nasıl alıştıracağız bu bebekleri benim oğlum hiç istemiyor yaa annem babam beni suçluyor çok geç kaldınız ek gıdaya başlamaya şimdi cezasını çekin diye

Back