ben kullanmadım ama aynı şekilde kilo alma çabasındayım bi alamadım gitti sen kaç kilosun
Söylediğin ikinci ilacı kullandım. 1 haftada gözle görülür biçimde kilo aldım.
Çok çok zayıftım. Evde vitamin ilacı araştırması yaparken onu buldum,son 1 tablet kalmıştı onu da bitirdim 2-3 kilo almışımdır garanti.
Ay boğazını öyle açıyor ki poşetleri kemircektim sürekli yiyecek birşeyler arıyorum
1 tableti bile yetti bana,sonra o aldığım kiloları da geri vermedim ki ilacı içmeden önce alıp alıp veriyordum,durmuyordu vücudumda. Şimdi satılıyor mu bilemiyorum dediğim gibi evde tesadüfen bulmuştum. Ama tavsiye ederim kesinlikle.
Çok çok zayıftım. Evde vitamin ilacı araştırması yaparken onu buldum,son 1 tablet kalmıştı onu da bitirdim 2-3 kilo almışımdır garanti.
Ay boğazını öyle açıyor ki poşetleri kemircektim sürekli yiyecek birşeyler arıyorum
1 tableti bile yetti bana,sonra o aldığım kiloları da geri vermedim ki ilacı içmeden önce alıp alıp veriyordum,durmuyordu vücudumda. Şimdi satılıyor mu bilemiyorum dediğim gibi evde tesadüfen bulmuştum. Ama tavsiye ederim kesinlikle.
bende danışim bi uygun olursa kullanıyım bende 53 ama 58 falan olmak istiyorum
nasıl kullandın peki? :2:
Yemekten yarım saat sonra içtim ben. Günde 3 defa. Son gün işte bir tablet kaldığı için 2 defa aldım. Sonra da kullanmadım. Diğer ilaç hakkında bilgim yok ama o daha çok aldırıyorsa onu da kullanmak isterim.
ben kullanmadım ama aynı şekilde kilo alma çabasındayım bi alamadım gitti sen kaç kilosun
elimden geldiği kadar yapıyorum ama herzaman aynı düzen yapamıyorum buarada ben almışım biraz kilo herhalde 55 falan olmuş olabilirim iyi yedim buaralar:)
Kızlar ya hani su 2 tane meşhur ilaç varya sprkt..n ve pr..n onlar hala satılıyr mu?
Ve bunları kullanıpta kilo alanınız varmı acaba? :44:
canım öncelikle suprayn kullandım kilo aldırmıyo canım bunu kilo için kullanmamanı tavsiye ederim bu sadece vucuttaki vitamin eksikliğini tamamlar bide aşırı şekilde uyku yapıyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?