Kilo alma cabalarıı

PinkFair

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
90
2
6
34
Ankara
Kızlar ya hani su 2 tane meşhur ilaç varya sprkt..n ve pr..n onlar hala satılıyr mu?
Ve bunları kullanıpta kilo alanınız varmı acaba? :44:

Son düzenleme:
Söylediğin ikinci ilacı kullandım. 1 haftada gözle görülür biçimde kilo aldım.
Çok çok zayıftım. Evde vitamin ilacı araştırması yaparken onu buldum,son 1 tablet kalmıştı onu da bitirdim 2-3 kilo almışımdır garanti.
Ay boğazını öyle açıyor ki poşetleri kemircektim sürekli yiyecek birşeyler arıyorum
1 tableti bile yetti bana,sonra o aldığım kiloları da geri vermedim ki ilacı içmeden önce alıp alıp veriyordum,durmuyordu vücudumda. Şimdi satılıyor mu bilemiyorum dediğim gibi evde tesadüfen bulmuştum. Ama tavsiye ederim kesinlikle.

Sipraktin kullanaagim pazartesi baslicamm insallah bendede ise yarar hala satiliyormus :))

O sadece vitamin değil mi canim? Digeri daha etkili diyorlar kullanipta kilo almayan yok herhalde

nasıl kullandın peki? :2:

nasıl kullandın peki? :2:

Yemekten yarım saat sonra içtim ben. Günde 3 defa. Son gün işte bir tablet kaldığı için 2 defa aldım. Sonra da kullanmadım. Diğer ilaç hakkında bilgim yok ama o daha çok aldırıyorsa onu da kullanmak isterim.

Daha demin kullandim ve yemek yedim ayni gibi istahim boyle giderse kesinlikle kullabnmam diger actigim konuda yazdigim seyleri uygularim

elimden geldiği kadar yapıyorum ama herzaman aynı düzen yapamıyorum buarada ben almışım biraz kilo herhalde 55 falan olmuş olabilirim iyi yedim buaralar:)

alırsın alırsın bol yemekten geçiyo işte oda iştah olursa ama zorliyip amacımıza ulaşalım bence hem sende sıkıntı etme sakın şişman olmaktan iyidir bence

Kızlar ya hani su 2 tane meşhur ilaç varya sprkt..n ve pr..n onlar hala satılıyr mu?
Ve bunları kullanıpta kilo alanınız varmı acaba? :44:

canım öncelikle suprayn kullandım kilo aldırmıyo canım bunu kilo için kullanmamanı tavsiye ederim bu sadece vucuttaki vitamin eksikliğini tamamlar bide aşırı şekilde uyku yapıyo:)

canım öncelikle suprayn kullandım kilo aldırmıyo canım bunu kilo için kullanmamanı tavsiye ederim bu sadece vucuttaki vitamin eksikliğini tamamlar bide aşırı şekilde uyku yapıyo:)

evet canım haklısın 2 gün oldu yazdığım 2. ilacı kullanalı ama bir fayda etmedi sadece halsizlik ve uyku

bende bu yazdıklarımı uygulayacağım http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=689536
sen ne yapıyorsun kilo almak için bu linkten yazabilirsin canım

Allah allah bende mi gariplik vardı acaba:44:
benim iştahımın açılası varmış
Bana çok yararı oldu,kilo da aldım ama sen yine de kullanmaya devam et,2 gün olmuş,umarım etki eder sana da.

Ben eczacı teknisyeniyim eczanede çalışıyorum sipraktin ve prakten aynı ilaç yani içeriği aynı eşdeğer ilaç bende kilo alamayanlardanım bi ara kullandım normalde bu ilaçlar allerji ilacı yan etki olarak iştah açıyor felaket yediriyor ancak aşırı derecede uyku yapıyor çalıştığım için şu an kullanamıyorum kimine uyku yapmıyor benim bünyem zayıf heralde çay kaşığı ile içsem bile uyutuyor şiddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…