Evet.bebekte gelisimi belirleyen en onemli sey hareketli ve mutlu mu.egr oyleysr bi problem yok.ayni dertten bende muzdaribim.bnm kizda 8 aylik 7 bucuk kilo.boy da 74 cm.napalm zayf buyucek.emiyo da yiyo da cok istahli olmasa da.doktorlar 3-4 saat gecrin diyolar bzm kiz 2 saate bi yiyo.ya da emiyo.daha napsin cocuk.bizim kiz da uyuyamiyor.huzursuz.sesi de kisildi.doktora goturucez bugun.sizin uyku nasil
Türk kültürü işte..... Bizim huyumuz bu şişman kilo varsa sağlıklı oluyoruz.... Yok arkadaşım kilolu bebek sağlıksız bebekmiş.... Kilosu gayet normal, ayda 100-150 gram almasıda normal. Benim bebeğimde bu ay 200 gr almış ve ben çok rahatım çünkü çok normalmiş. Şu anda tam 5 aylık 8 kilo. Bence seninkide normal
Canin yanitin icin tesekkur ederim ama sanirim sadece basligima yorum yaptin icerigi okusaydin anlardin knuyu.ben kilo almiyor diye telaslanmadim tersine doktorum telaslandirip univ.hastanesine yoblendirdi.senin cocugun 5aylik 8 kilo benimki 10 aylik 8 kilo.kilosuda muhim degil benim merak ettigim gercekten cok iyi yiyen bir cocuk neden kilo almaz sorumu ya ben soramadim yada sen anlamadin
Aldigi kilo normal haraketli hi bebek mi acabaKizlar lutfen yardim edin,oglum suan 10 aylik 6.aya kadar kilo alimi iyiydi ama son dort aydir ayda sadce 150 gr aliyor cok iyide yiyen bir cocuk aslinda,dr.normal olmadigini soyleyip univ.hastanesine yonlendjrdi arastirilsin diyor suan 10 aylik kilosu 8.300 .ya oglumun kusmasi ishali aglamasi yok bi rahatsizligi olsa azcok belli etmezmiydi univ.hastanesinde arastirma yaptirmaktan korkuykrum delik desikederler yyavrumu. Sizin yavrularinizdada 6.aydan sonra bir duraksama oldumu
Kizlar lutfen yardim edin,oglum suan 10 aylik 6.aya kadar kilo alimi iyiydi ama son dort aydir ayda sadce 150 gr aliyor cok iyide yiyen bir cocuk aslinda,dr.normal olmadigini soyleyip univ.hastanesine yonlendjrdi arastirilsin diyor suan 10 aylik kilosu 8.300 .ya oglumun kusmasi ishali aglamasi yok bi rahatsizligi olsa azcok belli etmezmiydi univ.hastanesinde arastirma yaptirmaktan korkuykrum delik desikederler yyavrumu. Sizin yavrularinizdada 6.aydan sonra bir duraksama oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?