• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alımı

Withcrennn

Yolcu 🎈
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
729
239
103
27
22. haftamın içindeyim bu süre içerisinde 4 bucuk kilo kadar aldım. Çok almışım gibi geliyor rahatsız hissediyorum kendimi…
Sizler kaç kilo aldınız acaba

22. haftamın içindeyim bu süre içerisinde 4 bucuk kilo kadar aldım. Çok almışım gibi geliyor rahatsız hissediyorum kendimi…
Kişinin bünyesine fiziğine yediği içtiğine göre değişir. Ödem de etken bazılarında. Gebelerin kilo alım tablosu var, oradan da kontrollü gidebilirsiniz. Yani burda kilo sadece sizin yağlar değil, göğüs alıyor, rahim büyüyor , plasenta var, içinde onun sıvısı var, bebek olduğu için kan hacminiz artacak, bebeğin kilosu vs vs, yani ben yedim kilo aldım şeklinde düşünmeyin, tedbirli sağlıklı yola devam :) Hem bebiş hem siz sağlıkla süreci tamamlamaya bakın 🌸

Kişinin bünyesine fiziğine yediği içtiğine göre değişir. Ödem de etken bazılarında. Gebelerin kilo alım tablosu var, oradan da kontrollü gidebilirsiniz. Yani burda kilo sadece sizin yağlar değil, göğüs alıyor, rahim büyüyor , plasenta var, içinde onun sıvısı var, bebek olduğu için kan hacminiz artacak, bebeğin kilosu vs vs, yani ben yedim kilo aldım şeklinde düşünmeyin, tedbirli sağlıklı yola devam :) Hem bebiş hem siz sağlıkla süreci tamamlamaya bakın 🌸
Tesekkür ederimm doğru diyorsunuz..
bir çok etken var sadece yiyerek bu kiloyu aldım gibi düşünüyormuşum siz yazınca farkettim 🍀

Ben de 18deyim 5 kilo aldım sanki yüzüm falan şekil değiştirmiş gibi geliyor önceki fotoğraflara bakınca. Zayıf biriyim aslında kötü değil almam ama ne bileyim insan kendini bi değişik hissediyor her gün fazla çıkınca🥲 böyle giderse doğurana kadar kaç kilo alırım hiç bilmiyorum 🤦‍♀️

Selam kızlar bende 16.haftaya yeni girdim ama simdiden 5-6 kilo aldım. Boyum 168 50 kg ile hamile kaldım. Acaba zayıf olunca daha mı hızlı alınıyor 😢

Back