kilo aldırıcı tozu aldım ve bugün başladım.... :)

İnsanlar 2 gruba ayrılıyorlar diye okumuştum. Endomorf ve ektomorflar. Endomorflar hızlı kilo alabilen tipler. Ektomorflar da ne yaparsa yapsın kilo alamayanlar. Ektomorfların sayısı az çünkü kilo alamayanlar uzun süre beslenmeden hayatta kalamadıkları için buzul çağı, kuraklık, kıtlık gibi dönemlerde yok olmuşlar.
Ektomorfların kilo alabilmesi için spor ve kas yapmaları gerekli. Kullanacağınız kilo aldırıcı supplementler sizi hasta eder. İştah arttırmakla, çok karbonhidret tüketmekle kilo alamıyorsunuz. Kilo almak bir biyokimyasal süreç ve sizin bedeninizde bu süreç iyi işlemiyorsa ne yaparsanız yapın olmaz. Kendinizi bol bol makarna ve ekmek yemeğe zorlayarak vücudunuza yük bindirmek yerine, aldığınız protein miktarını arttırıp her gün ağırlık egzersizi yapın. Mesela bacak ve kalçalarınızı çalıştıracak ağırlık egzersizleri yapın. Hem kim kardashian gibi popo yapabilirsiniz hem de kas kütlenizi arttırarak bir kaç kalıcı ve sağlıklı kilo alabilirsiniz.

Alllah icinn sen ne yedin ne ictinn acil banada onerirmisinn ayy gittikce kuculuyorum yaaa dort kiz kardesiz benim kucugum oldugu halde evin en kucugu ben saniyolar yaaa evde kalcamm valla 46 kiloya dustumm lutfenn kisa surede cabuck.kilo almsm icin evde uygulayabilcegm bi yontem varsa onerinn ben ilac toz vs kullanmaya korkuyorumm . ne yiyip ne iccem hangi saatleede vs yardimci olsaniiz . bide konu sahibi kac gunde uc kilo aldiriyormus bu toz. İcinde kimyasal oadgindan eminmisin ilacin adinida keske yasak olmasaydida ogrenseydik simdi gidip desek kilo aldirixi ilac bize onune gelen ilaci verirler valla

[
ben de o yaziyi gormusyum sanki ama sut ve bal degilde. tahin pekmezle bebe biskuvsi demisti o nasil yararmi avaba. Ee peki suan ne durumdasin? Kac kilosun. Bide gun icinde fazla ogun yemek gerekirmi yoksa aynen tokken mi yiyip yatcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…