- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Bulk diye bir ilaç eczaneden almıştım ama işe yaramadı zaten benim sorunum iştahımın olmamasıo tozu merak ettim mesaj atar mısın canım iştah konusunda sana tavsiye vercem bende bi ürün kullanıyorum karnım doysada ağzım boş durmuyor ekstra bişeyler daha kullanmak istiyorum
zelden yazarım konu kapatıla bilir isim verirsem canımBulk diye bir ilaç eczaneden almıştım ama işe yaramadı zaten benim sorunum iştahımın olmaması
Benimde öyle balla dışarı çıkmaya utanıyorum ailem iyisin diyor ama değilim yaşıtlarımın maşallahı var ben hastalıklı gibiyim sanki midemde de reflü varbenim de kollarım ve bacaklarım aşırı zayıf görünüyorne yapacağımı bilemiyorum (((
merhaba inşallah kilo alırsınız. ben de alamayanlardanım toz un adını tam net yazarsanız ben de çok sevinirim .gerekirse alır kullanmaya başlarım.slm kızlar, kilo alamayan mağdurlardan biriyim bende
1,72 boy,52 kiloyum.. ve kendimi bildim bileli bu kilodayım... bekarken hep evlenince alırsın derlerdi, evlendim hala aynıyım, çocuğun olunca alırsın dediler, hamile iken 9 kilo aldım ve doğumdan sonra hemen gitti...
anlayacağınız vaadler çok kandırıcı :)
aslında hep çevremdekiler ne güzel işte manken gibisin oh falan diyorlar ama zayıf olmak hiç de iyi birşey değil...
bugüne kadar çok uğraştım ama hep ya sıkılıp bıraktım, yada işe yaramadı, gece yatmadan tabaklar dolusu soslu makarnalar, cici bebe maması, ballı cevizli süt, pekmez hamurişi akla ne gelirse yadim içtim ama hep aynıyım...
eczaneye sormuştum bunu tavsiye etti ama epeyce bekledim, tükenmiş...
bugün gelmiş ve son kutu kalmış onu da ben kaptımeczacının dediğine göre en az 3 kilo aldırıyormuş...
düzenli kullanmak çok önemliymiş... yan etskisi kesinlikle yok...
burda sürekli uygulamamı yazıcam, inşallah sonuç alırım...
adını yazmak yasakmı bilmiyorum, s....a diye bir toz....
günde 3 defa süte karıştırıp içilecek veya harnup pekmezine karıştırıp yenilecek...
bu gece başladım, allahın izniyle alırım inşallah...
hepinize tombul vücutlar dilerim...:)
merhabalar ben de zayıfım çörek otu yağını nasıl kullanabilirim günde kaç kere kullanmam gerekiyor acaba.canım benim birde çörek otunun yagını dene benim yegenimde çok zayıftı maşallah iştahını açtı ve kilo aldı 8 yaşında 14 kiloydu şuanda 19 kg sen bol bol hamur işi yap ye
Konu hortlamis :))
Bende zayifliktan cok cektim. Ama 42 kilodan 49 kiloya 1.5 ayda ciktim. Ilk ay 6 kilo aldim. Ne yedigime geleyim :) :)
Her aksam tokken bir kase bebe biskuvisi (23 adet ) sutle ve bir tatli kasigi bal ile. Ilik bi sekilde hic aksatmadan bu kadar kisa surede 7 kilo aldim
Ve yemeyi biraktim kilolar geri gitmiyor artik benim :)
Bu bebe biskuvisini hic aksatmamak gerekiyor yoksa ise yaramiyor birgun yiyim birgun yok olmuyor
2 yil once burdan ogrenmistim forumdan. Konuyu acan arkadasa az dua etmemistim
Heh iste aynen banada bunlarin hicbiri kilo yapmiyor, ne myersem yiyeyim kilom ayni. Sadece biskuvi sayesinde omru hayatimda kilo alabildim. Suan 47 flnimdir ama simdi memnunum kilo almaya calismiyorum boy malum 1.58 fazlasi yakismaz. Zayiflikta basa bela kilolu olmakta. Zor olan ise ikisinin arasini bulmak :))ya canım bende denedim onu ama yatmadan önce yiyince içim bulandı yiyemedim bidaha
solgarın protein tozu vardı kilo almak için onu kullandım 2 ayda 3 kilo almıştım.
şuan 49 kiloyum ama yeterli değil işte...
163 boyundayım en az 54 falan olmak istiyorum.
nasıl yaparım hiç bilmiyorum
neler yapmadımki...
gece gece kalkıp makarna pişirmeler...
gece gece 1 ekmek yemeler...
kutu kutu meyve suları...
demir eksikliği hapları...
balık yağı hapları...
karbonhidrat tozları....
Heh iste aynen banada bunlarin hicbiri kilo yapmiyor, ne myersem yiyeyim kilom ayni. Sadece biskuvi sayesinde omru hayatimda kilo alabildim. Suan 47 flnimdir ama simdi memnunum kilo almaya calismiyorum boy malum 1.58 fazlasi yakismaz. Zayiflikta basa bela kilolu olmakta. Zor olan ise ikisinin arasini bulmak :))
Yas kac canim bu arada ?ya herkes fiziğimi çok beğeniyor.
kot giyerim cuk oturur, elbise giyerim gayet güzel durur.
yani hiçbir kusur yok çok şükür hatlarımda belli.
ama ne biliyim biraz daha kilo alsam daha böyle güzel durucakmış gibi.
yoksa beni gören aayy ne kadar zayıfsın sen öyle demiyor aksine herkes çok beğeniyor.
Yas kac canim bu arada ?
Madem oyle ise hic kasma almak icin. Bende senin gibiyim ggoren kilo almana gerek yok diyor . Minyon oldugum icin suanki 47 iyi ama iste demekki sende benim gibi biraz daha toplu olmayi seviyosun banada kalsa 52 olmak istemisimdir hep :-D. Olamicagimi bildigim icin iyidir iyi ya yapiyorum :))
Hii ayniyiz sevindim :)yaşım 24 canım :)
ya canım bende denedim onu ama yatmadan önce yiyince içim bulandı yiyemedim bidaha
solgarın protein tozu vardı kilo almak için onu kullandım 2 ayda 3 kilo almıştım.
şuan 49 kiloyum ama yeterli değil işte...
163 boyundayım en az 54 falan olmak istiyorum.
nasıl yaparım hiç bilmiyorum
neler yapmadımki...
gece gece kalkıp makarna pişirmeler...
gece gece 1 ekmek yemeler...
kutu kutu meyve suları...
demir eksikliği hapları...
balık yağı hapları...
karbonhidrat tozları....
:) benimde degerim 8 di 9.62 oldu en son. Simdi kan hapi ve pekmez kullaniyorum 1 aydir ama tık yokkan değerlerim çok düşüktü şurup verdiler kullanmadım sonra hap aldım hap kullandım.
ama sanırım hala aynıyım.
test yaptırmam gerekiyor.
şuruplar aslında kilo yapıyormuş :)
Ya canim pekmez yok kuru siyah uzun falan filan fos ya hicbir ise yaramiyor:) benimde degerim 8 di 9.62 oldu en son. Simdi kan hapi ve pekmez kullaniyorum 1 aydir ama tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?