kilo aldıran tozlar?

simgemerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
196
2
96
Ankara
süte veya meyve suyuna katılan ve kilo aldıran tozları duymuşsunuzdur. 'B . . . . .' markası, tabi burda yazamıyorum. sağlık bakanlığı onaylı. satılan yerdeki kişi kullanan kişilerin memnun olduğunu söyledi bilginiz var mı kızlar? :44:

ben kullanmadım ama onlar hızlı kilo aldırıp bırakınca da aynı şekilde hızlı vermene sebep oluyor.bir doktor olsada sitede ona sorsak keşke sağlıklı mı diye

1yıl önce kullanmıştım 3kilo aldırmıştı, bıraktığım anda kilolarımı geri kaybetmiştim.

astronot larin kulandigi bir meyvali su var o cok iyimis diyorlar ..ama ben sordum burda(almanada yasiyorum) ezhanedeki kadin tavsiye etdi en iyi ürün bu dedi..faydasini gören cok kisi var...ama cok pahli ya :S günde en az 2 kutu icmen lazim dedi ( 1= 200ml) ...24 tanesi (yani 12 günlük) 90 euro :S

Merhaba arkadaşlar ben H....... üyesiyim aynı zamanda ürünleri kullanıyorum.Kilo alma konusunda kesinlikle sonuç veren bir ürün.Sebebi ise protein bazlı olması ve içerisinde vücut için gerekli 23 çeşit vitamin ve minerali barındırması.kısacası vücut sağlıklı bir şekilde eksik olan neyse onu alıyor ve mükemmel bir dengeye ulaşıyor.

ben de kilo almak istiyorum fakat bu tür tozlardan korkuyorum.. sonra cok aşırı olursa bırakamam diye korkularım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…