Ben kimsenin beğenisine ya da isteklerine saygısızlık etmek istemiyorum, inşallah herkes olmak istediği görüntüye kavuşur. Sadece fikrimi söylemek istiyorum. Ben 1.68 boyunda 43 kiloyum. 34 beden giyiyorum. Çok memnunum halimden. 34 beden giyiyor olmakla havamı atarım hatta her fırsatta. Yakın çevremde fotografçı arkadaşlarım var. Çekimler için beni çağırırlar profesyonel model yoksa. Hiç bir zararını görmediğim gibi hep beğeni almışımdır şimdiye kadar. Herkes formumu nasıl koruduğumu sorar, beni kıskandıklarını söylerler. Belki bulunduğum çevreyle de ilgisi vardır bilemiyorum. benim çevremde kadınlar 34 beden olabilmek için canlarını vermeye razıdır nerdeyse, erkekler de manken gibi kızları beğenir. Zaten ofiste erkekler de kadınlar da sürekli diyette, sürekli spor salonlarında vs. Ben zaman zaman kilo alıp verdim hayatımda. Kilo alır almaz vermek için elimden geleni yapıyodum. Kilo verdiğimde de erkeklerin ilgisi hep daha fazla olmuştur zaten. hatta her girdiğim ortamda en güzel kızlardan olarak gösterilirim. Kimse yanlış anlamasın dediğim gibi herkes istediği görüntüye ulaşır umarım ama ulaşamayanlar lütfen üzülmesin. Bir sağlık sorunu yoksa zayıf olmak avantajdır bence.