• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo aldıktan sonra hayatınız nasıl değişti ? Güzel tepkiler aldınız mı ?

bn gçeen yaz 50 kilonun altına düştüm herkes nerde görse aa çok zayıflamışsın diolardı lise arklarım sana noldu böle iskelet gidi olmuşsun afrikalılar gibi olmuşsun diolardı bu arada kilom 47ydi boyumda 163. kendimi çok mutsuz hissetmeye başladım.ramazan ayında akşamları tatlıya ağırlık verdim ve 2 kilo olmayı başardım .ünv de başka şehiri kazandım ve yemek yemeğe falan üşendiğimden yine kilo verdim ve bayram için geldiğimde yine insanlar moralimi bozdu .okuduğum şehre gittiğimde kilo almaya karar verdim aktara gittim bi karışım verdi ama tadı iğrençti fazla kullanmadım yemek yemeği arttırdımekmeği bollaştırdım ve düzgün kahvaltı yapmaya başladım . sömestda döndüğümde tartıldım ve 51 kilo oldum istediğim kiloya ulaştım .sömestr tatilinden döndüğümde iştahım daha da açıldı hızımı alamadım çok yemeüe başladım 1 haftalığna memleketime döndüğmde 53 kilo olmuştum artk kilo almıcam dedim 2 ay sonra temelli yaz tatili için döndğümde ise 58 kilo çıkınca napcağımı şaşırdım ama şuan kim görse kilo almışsın çok yakışmış dio ama bn 55 kilo olmak istiorum :))))

kızlar kilo aldıkça taş olcaksınız kaya olcaksınız hatta size bakan dönüp bi daha bakıcak, giydiklerinizin hepsi cuk diye oturucak, üstünüze her şey yakışıcak.. hep yiyin kızlar durmak yok ne buluyosanız yiyin durmayın yiyin yiyin oturun evde, televizyon karşısında çekirdek çitleyin, kurabiye yapın yarım tepsiyi kendiniz bitirin sütle yiyin hemde o çok güzel kilo aldırıyo, annenizle teyzenizle hamur işi yapın, oturun yarım tepsi yiyin sonra oturun bilgisayar yada televizyon karşısında hiiç kıpırdamadan ohh :1:

genel de güzelleştin diyolar dimi?
sonra sizde ne yani öncede güzel değil miydim diyorsunuz:)))
onlar da yok daha bi güzel oldun diyolar..
sonuçta çok zayıflıkta çok şişmanıkta iyi değil..
ideali bulunca hem ruhen hem bedenen huzur buluyor insan.
4 kilo eksiiğim kaldı:s

kilo alınca pantalonlar oturuo daha güzel duruo ama kilo alırken düzenli kilo alın göbeğinize gitmesin. saralle çok kilo aldıırıo sabahları ekmeğin üzerine sürün yiyin. sabahları kendinize limit koyun şu kdar dilim ekmek yemeden kalkmak yok die .bunu akşamları ve öğlenleri de yapın .

siz neden kilo almak istiyorsunuzki ben 1,70 boyda 52 kiloyum ve cokta memnunum 36-38 beden alıyorum evli ve cocukluyumda ama memnunum

tatlım bende 1.62 boyunda 46 kiloyum ama 34 beden bile bazen bol geliyor..bu yüzden kilo almak istiyorum ben.çocuğumu hep jkardeşim sANIYORLAR.benide bekar tabiki 30 yaşındayım.çocuk gibi duruyorum.zaten amacımız 36 beden olmak fazlası değil ki...

42 kiloyum ben de, boyum da 165. O kadar yapıştı ki üzerime bu zayıf olma hali, diyorum yaz sonu insanların karşısına kilo almış da çıksam kimse farketmez, ben hep böyle aşırı zayıf kalacağım insanların gözünde, bacaklarım kalınlaşmayacak filan filan yani böyle hiçbir şey değişmeyecek gibi bir umutsuzluğum var. Üstüne bir de kilom pek oynamadığı halde son bir kaç ayda bikaç kişi zayıflamışın dedi iyice asabım bozuldu. Bir ton daha koyu bir allık ve daha fazla eyeliner kullanmaya başladım bununla bir alakası olabilir mi sizce?

42 kiloyum ben de, boyum da 165. O kadar yapıştı ki üzerime bu zayıf olma hali, diyorum yaz sonu insanların karşısına kilo almış da çıksam kimse farketmez, ben hep böyle aşırı zayıf kalacağım insanların gözünde, bacaklarım kalınlaşmayacak filan filan yani böyle hiçbir şey değişmeyecek gibi bir umutsuzluğum var. Üstüne bir de kilom pek oynamadığı halde son bir kaç ayda bikaç kişi zayıflamışın dedi iyice asabım bozuldu. Bir ton daha koyu bir allık ve daha fazla eyeliner kullanmaya başladım bununla bir alakası olabilir mi sizce?

eyeliner la alakası yok da seni tatlı ve dolgun göstercek daha canlı renkler kullan allıkta... bilirsin tombiş bebeklerin yanaklarını =)

bide sana zayıf dememeleri için, eğer kilo alamıyosan siyah zayıf, beyaz da şişman gösterir. siyah pantolonlar değil de beyaz pantolonlar giymeye çalış, beyaz bile olmasa koyu renk olmayan pantolonlar giy, o zaman bacakların olduğundan kalın görünür :34:
=)

bide belini ince göstercek şeyler, vucuduna yapışan şeyler giyme, onlar da seni zayıf gösterir, daha çok bol ve beyaz ağırlıklı giyinmeye çalış, ben hamile elbiseleri, tshirtleri giyiyorum mesela :1: ve zayıf olsam da aa etlenmişsin sen diyolar..
bide benim omuzlarım ve kollarım incecik, gören her kes kırılcak senin kolların diyo.. kilo almama rağmen kollarımı şişmanlatamadım.. sen de omuzlarını kapatan bluzler giy o zaman kimse sana zayıflamışsın diyemez emin ol.. çok zayıf olduğum dönemlerde bunları denerdim ben emin ol o ksdar işe yaradı ki zapzayıf olduğumu unuttum.. aynada bile zayıf görünmüyosun =)

umarım işine yarar bunlar kilo alana kadar.. ama vazgeçmek yok.. kilo almak o kadar zor iş değil (tamam zor ama bunu başarabiliriz) :70:

eyeliner la alakası yok da seni tatlı ve dolgun göstercek daha canlı renkler kullan allıkta... bilirsin tombiş bebeklerin yanaklarını =)

bide sana zayıf dememeleri için, eğer kilo alamıyosan siyah zayıf, beyaz da şişman gösterir. siyah pantolonlar değil de beyaz pantolonlar giymeye çalış, beyaz bile olmasa koyu renk olmayan pantolonlar giy, o zaman bacakların olduğundan kalın görünür :34:
=)

bide belini ince göstercek şeyler, vucuduna yapışan şeyler giyme, onlar da seni zayıf gösterir, daha çok bol ve beyaz ağırlıklı giyinmeye çalış, ben hamile elbiseleri, tshirtleri giyiyorum mesela :1: ve zayıf olsam da aa etlenmişsin sen diyolar..
bide benim omuzlarım ve kollarım incecik, gören her kes kırılcak senin kolların diyo.. kilo almama rağmen kollarımı şişmanlatamadım.. sen de omuzlarını kapatan bluzler giy o zaman kimse sana zayıflamışsın diyemez emin ol.. çok zayıf olduğum dönemlerde bunları denerdim ben emin ol o ksdar işe yaradı ki zapzayıf olduğumu unuttum.. aynada bile zayıf görünmüyosun =)

umarım işine yarar bunlar kilo alana kadar.. ama vazgeçmek yok.. kilo almak o kadar zor iş değil (tamam zor ama bunu başarabiliriz) :70:

teşekkürler cevabınız için:) evet ben mesela bütün kış siyah skinny filan giydim ve o renkler tabi daha da ince gösteriyor.. beyaz pantolon giydiğimde aynen kalçam filan daha büyük gözüküyor.. ben de daha tatlı tonlarda, pembe filan allıklar edineceğim kilo alana kadar:) zaten çok yapışan bir bluz giydiğimde solucan gibi olabiliyorum; göbek, bel kısmım çok ince..

teşekkürler cevabınız için:) evet ben mesela bütün kış siyah skinny filan giydim ve o renkler tabi daha da ince gösteriyor.. beyaz pantolon giydiğimde aynen kalçam filan daha büyük gözüküyor.. ben de daha tatlı tonlarda, pembe filan allıklar edineceğim kilo alana kadar:) zaten çok yapışan bir bluz giydiğimde solucan gibi olabiliyorum; göbek, bel kısmım çok ince..

bide allığını çok yukarı ve yanlara doğru sürme, o yüzü daha da ince gösterir.. elmacık kemiklerinin tam üstüne gülümseyerek sür ki daha dolgun görünsün yanakların :70:

Bu durumları çok iyi biliyorum ve anlıyorum canım ya aynısını ben de yaşadım hiç moralini bozma. Benim çevremdekiler de kilom aynı olduğu halde dahada zayıflamışsın diyolardı bana da o gözle bakıyolardı şimdi o bakışların yerini şaşkınlık aldı.. Umutsuzluğa falan da kapılma çünkü moralini bozdukça üzüldükçe yesen de alamıyosun üzülmemeye çalış ve inançlı ol :29:
Ben de eyelinerle bi alakası olduğunu sanmıyorum canım ama allığınla ilgili bi problem olabilir. Çünkü yüz şekline göre allığı uygulamalısın yanlış sürersen yüzün daha uzun ve ince görünebilir.
Açık tenliysen çok koyu allık kullanma bence açık renk olanlarını daha doğal buluyorum ben :) Aklına takılan bişey varsa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım :54:

ben 10 kilo aldıktan sora herkesin tepkisi cok hoştu tam olmussun diolar hep fiziği cok güzel olmus diolar 1,73 65 kilo inşş siz de yaşarsınız bu mutluluğuu kilo başka bişi yaaa ama fazlası diil tabi :)

Bu durumları çok iyi biliyorum ve anlıyorum canım ya aynısını ben de yaşadım hiç moralini bozma. Benim çevremdekiler de kilom aynı olduğu halde dahada zayıflamışsın diyolardı bana da o gözle bakıyolardı şimdi o bakışların yerini şaşkınlık aldı.. Umutsuzluğa falan da kapılma çünkü moralini bozdukça üzüldükçe yesen de alamıyosun üzülmemeye çalış ve inançlı ol :29:
Ben de eyelinerle bi alakası olduğunu sanmıyorum canım ama allığınla ilgili bi problem olabilir. Çünkü yüz şekline göre allığı uygulamalısın yanlış sürersen yüzün daha uzun ve ince görünebilir.
Açık tenliysen çok koyu allık kullanma bence açık renk olanlarını daha doğal buluyorum ben :) Aklına takılan bişey varsa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım :54:

çok teşekkürler :) sizin nasıldı boyunuz kilonuz, şimdi kaç kilo oldunuz? yani ben yıllar yılı böyle zayıf bir insanım ve artık rahatsız oluyorum ve ciddi bir umutsuzluk var, istediğim kadar kilo alıp görüntümün değişeceği fikri çok uzak geliyor.. insanlar vücudum dolgunlaştı, pantolonlar etekler daha çok yakıştı, yüzüm değişti filan demiş ben gözümde canlandıramıyorum bile :) ama haklısınız bu düşünceler sadece daha çok engeller beni..

çok teşekkürler :) sizin nasıldı boyunuz kilonuz, şimdi kaç kilo oldunuz? yani ben yıllar yılı böyle zayıf bir insanım ve artık rahatsız oluyorum ve ciddi bir umutsuzluk var, istediğim kadar kilo alıp görüntümün değişeceği fikri çok uzak geliyor.. insanlar vücudum dolgunlaştı, pantolonlar etekler daha çok yakıştı, yüzüm değişti filan demiş ben gözümde canlandıramıyorum bile :) ama haklısınız bu düşünceler sadece daha çok engeller beni..

Rica ederim :) Ben de hayatım boyunca hep zayıftım kürdan gibi :9: Kilo almamın imkansız olduğunu düşünüyodum çok şey yaptım üzüldüm ettim. Ama kafama daha az takmaya başlayınca aldım kilolarımı belki de yaptıklarım ozaman etkisini gösterdi :)
1.57 boyundayım 39 kiloydum. Bu yıl kendim uğraşarak ( yırtınarak :) ) 48 kiloya çıktım. Tabii benim gözüm baya bi dönmüştü o yüzden dengesiz aldım göbüşlü oldum bi istediğim gibi olamadım ama şükür halime :)
Ben aldıysam herkes kilo alır canım ya sen de başarabilirsin :65:

Rica ederim :) Ben de hayatım boyunca hep zayıftım kürdan gibi :9: Kilo almamın imkansız olduğunu düşünüyodum çok şey yaptım üzüldüm ettim. Ama kafama daha az takmaya başlayınca aldım kilolarımı belki de yaptıklarım ozaman etkisini gösterdi :)
1.57 boyundayım 39 kiloydum. Bu yıl kendim uğraşarak ( yırtınarak :) ) 48 kiloya çıktım. Tabii benim gözüm baya bi dönmüştü o yüzden dengesiz aldım göbüşlü oldum bi istediğim gibi olamadım ama şükür halime :)

canım kaç ayda aldın kilocukları? =))

Oh ne güzel yaa darısı başıma :)

Ben 2 sene önce 49-50 kiloydum, suan 64üm. Ama boyum 175 oldugu icin fazla durmuyo, yani hale zayifim ama daha güzel bi sekilde :-)
Herkes böyle tam olmus, cok güzel olmus, böyle kal, ne ver nede al diyorlar :-)

Ben 150 boy, 35 kiloydum. 23 yaşında çocuk reyonundan kıyafet bakardım, sırf bu yüzden dikiş kursuna gittim bari istediğim elbiseyi alıp daraltıyım diye. 34 beden bol gelirdi ve herkes beni çocuk zannederdi, hiç arkadaşım olmazdı bu yüzden. Tedavi olmaya karar verdim. Doktor vücudumu taradı ve hiç bir sorun bulamadı ama yiyemiyordum ve yesemde kilo alamıyordum. Uzman bir psikiyatriste gittim, 4. ay sonunda 45 kilo oldum ve bu benim için bir rüya gibiydi. Düşünsenize artık 36 beden kıyafet buluyorsunuz, ayağınıza 36 numara ayakkabı oluyor (benimki 34 numaraydı:), ve artık bir genç kızdım :)))

bn fazla almadım ama eskisine göre daha iyiym kilo bakımından. bisküvili yöntem sayeside aldım onu da...

şimdi kıyafetler daha çok yakışıyo, annem yüzümün kilo aldığını söylüyo ve kıyafetelrimi genişletmekle uğraşıyo, böyle giderse bıkcak bu işten :)

Back