bn gçeen yaz 50 kilonun altına düştüm herkes nerde görse aa çok zayıflamışsın diolardı lise arklarım sana noldu böle iskelet gidi olmuşsun afrikalılar gibi olmuşsun diolardı bu arada kilom 47ydi boyumda 163. kendimi çok mutsuz hissetmeye başladım.ramazan ayında akşamları tatlıya ağırlık verdim ve 2 kilo olmayı başardım .ünv de başka şehiri kazandım ve yemek yemeğe falan üşendiğimden yine kilo verdim ve bayram için geldiğimde yine insanlar moralimi bozdu .okuduğum şehre gittiğimde kilo almaya karar verdim aktara gittim bi karışım verdi ama tadı iğrençti fazla kullanmadım yemek yemeği arttırdımekmeği bollaştırdım ve düzgün kahvaltı yapmaya başladım . sömestda döndüğümde tartıldım ve 51 kilo oldum istediğim kiloya ulaştım .sömestr tatilinden döndüğümde iştahım daha da açıldı hızımı alamadım çok yemeüe başladım 1 haftalığna memleketime döndüğmde 53 kilo olmuştum artk kilo almıcam dedim 2 ay sonra temelli yaz tatili için döndğümde ise 58 kilo çıkınca napcağımı şaşırdım ama şuan kim görse kilo almışsın çok yakışmış dio ama bn 55 kilo olmak istiorum :))))