siz neden kilo almak istiyorsunuzki ben 1,70 boyda 52 kiloyum ve cokta memnunum 36-38 beden alıyorum evli ve cocukluyumda ama memnunum
42 kiloyum ben de, boyum da 165. O kadar yapıştı ki üzerime bu zayıf olma hali, diyorum yaz sonu insanların karşısına kilo almış da çıksam kimse farketmez, ben hep böyle aşırı zayıf kalacağım insanların gözünde, bacaklarım kalınlaşmayacak filan filan yani böyle hiçbir şey değişmeyecek gibi bir umutsuzluğum var. Üstüne bir de kilom pek oynamadığı halde son bir kaç ayda bikaç kişi zayıflamışın dedi iyice asabım bozuldu. Bir ton daha koyu bir allık ve daha fazla eyeliner kullanmaya başladım bununla bir alakası olabilir mi sizce?
eyeliner la alakası yok da seni tatlı ve dolgun göstercek daha canlı renkler kullan allıkta... bilirsin tombiş bebeklerin yanaklarını =)
bide sana zayıf dememeleri için, eğer kilo alamıyosan siyah zayıf, beyaz da şişman gösterir. siyah pantolonlar değil de beyaz pantolonlar giymeye çalış, beyaz bile olmasa koyu renk olmayan pantolonlar giy, o zaman bacakların olduğundan kalın görünür
=)
bide belini ince göstercek şeyler, vucuduna yapışan şeyler giyme, onlar da seni zayıf gösterir, daha çok bol ve beyaz ağırlıklı giyinmeye çalış, ben hamile elbiseleri, tshirtleri giyiyorum meselave zayıf olsam da aa etlenmişsin sen diyolar..
bide benim omuzlarım ve kollarım incecik, gören her kes kırılcak senin kolların diyo.. kilo almama rağmen kollarımı şişmanlatamadım.. sen de omuzlarını kapatan bluzler giy o zaman kimse sana zayıflamışsın diyemez emin ol.. çok zayıf olduğum dönemlerde bunları denerdim ben emin ol o ksdar işe yaradı ki zapzayıf olduğumu unuttum.. aynada bile zayıf görünmüyosun =)
umarım işine yarar bunlar kilo alana kadar.. ama vazgeçmek yok.. kilo almak o kadar zor iş değil (tamam zor ama bunu başarabiliriz)
teşekkürler cevabınız için:) evet ben mesela bütün kış siyah skinny filan giydim ve o renkler tabi daha da ince gösteriyor.. beyaz pantolon giydiğimde aynen kalçam filan daha büyük gözüküyor.. ben de daha tatlı tonlarda, pembe filan allıklar edineceğim kilo alana kadar:) zaten çok yapışan bir bluz giydiğimde solucan gibi olabiliyorum; göbek, bel kısmım çok ince..
42 kiloyum ben de, boyum da 165. O kadar yapıştı ki üzerime bu zayıf olma hali, diyorum yaz sonu insanların karşısına kilo almış da çıksam kimse farketmez, ben hep böyle aşırı zayıf kalacağım insanların gözünde, bacaklarım kalınlaşmayacak filan filan yani böyle hiçbir şey değişmeyecek gibi bir umutsuzluğum var. Üstüne bir de kilom pek oynamadığı halde son bir kaç ayda bikaç kişi zayıflamışın dedi iyice asabım bozuldu. Bir ton daha koyu bir allık ve daha fazla eyeliner kullanmaya başladım bununla bir alakası olabilir mi sizce?
Bu durumları çok iyi biliyorum ve anlıyorum canım ya aynısını ben de yaşadım hiç moralini bozma. Benim çevremdekiler de kilom aynı olduğu halde dahada zayıflamışsın diyolardı bana da o gözle bakıyolardı şimdi o bakışların yerini şaşkınlık aldı.. Umutsuzluğa falan da kapılma çünkü moralini bozdukça üzüldükçe yesen de alamıyosun üzülmemeye çalış ve inançlı ol
Ben de eyelinerle bi alakası olduğunu sanmıyorum canım ama allığınla ilgili bi problem olabilir. Çünkü yüz şekline göre allığı uygulamalısın yanlış sürersen yüzün daha uzun ve ince görünebilir.
Açık tenliysen çok koyu allık kullanma bence açık renk olanlarını daha doğal buluyorum ben :) Aklına takılan bişey varsa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım
çok teşekkürler :) sizin nasıldı boyunuz kilonuz, şimdi kaç kilo oldunuz? yani ben yıllar yılı böyle zayıf bir insanım ve artık rahatsız oluyorum ve ciddi bir umutsuzluk var, istediğim kadar kilo alıp görüntümün değişeceği fikri çok uzak geliyor.. insanlar vücudum dolgunlaştı, pantolonlar etekler daha çok yakıştı, yüzüm değişti filan demiş ben gözümde canlandıramıyorum bile :) ama haklısınız bu düşünceler sadece daha çok engeller beni..
Rica ederim :) Ben de hayatım boyunca hep zayıftım kürdan gibiKilo almamın imkansız olduğunu düşünüyodum çok şey yaptım üzüldüm ettim. Ama kafama daha az takmaya başlayınca aldım kilolarımı belki de yaptıklarım ozaman etkisini gösterdi :)
1.57 boyundayım 39 kiloydum. Bu yıl kendim uğraşarak ( yırtınarak :) ) 48 kiloya çıktım. Tabii benim gözüm baya bi dönmüştü o yüzden dengesiz aldım göbüşlü oldum bi istediğim gibi olamadım ama şükür halime :)
Ben aldıysam herkes kilo alır canım ya sen de başarabilirsin
Rica ederim :) Ben de hayatım boyunca hep zayıftım kürdan gibiKilo almamın imkansız olduğunu düşünüyodum çok şey yaptım üzüldüm ettim. Ama kafama daha az takmaya başlayınca aldım kilolarımı belki de yaptıklarım ozaman etkisini gösterdi :)
1.57 boyundayım 39 kiloydum. Bu yıl kendim uğraşarak ( yırtınarak :) ) 48 kiloya çıktım. Tabii benim gözüm baya bi dönmüştü o yüzden dengesiz aldım göbüşlü oldum bi istediğim gibi olamadım ama şükür halime :)
Ben aldıysam herkes kilo alır canım ya sen de başarabilirsin
canım kaç ayda aldın kilocukları? =))
Oh ne güzel yaa darısı başıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?