siz neden kilo almak istiyorsunuzki ben 1,70 boyda 52 kiloyum ve cokta memnunum 36-38 beden alıyorum evli ve cocukluyumda ama memnunum
boyun uzunmu yani suan boy kilo kaç
1.68 boyum 47 49 kilo arasıydım kendımı hıc sevmıyordum ilaç kullandım falan 58e cıktım her yerım dolgunlastı balık et oldum hafıf gören hayran kalıyor bı guzellestım yanaklarım doldu hafif tam bır manken olmussun diyor gören cok memnunum eşimde bu halımle daha cok sevıyor emınım 4 ay falan oldu yemesemde kılom sabit kalıyor düşmüyr cok mutluyum o konuda :)
meraba kızlar =)
bende çok zayıfım. kilo almayı çok istiorm birde özellikle burda kilo almayı başaranların hikayesini okuyunca dha çok gaza geliorum. =) kilo aldıktan sonra hayatınızda neler değişior, yani insanların size olan bakışları, tepkileri, yönelmeleri nasıl oluor, fark ediyor mu yani.. birde siz kendinizi nasıl hissediorsunuz kilo aldıktan sonra, kıyafetler üzerinize tam olunca filan =))
Ben kilo almadan önce herkes çöp gibisin bu ne hal diyodu bilirsiniz o lafları çok iyi hiç girmiyim..
Artık annemle gezmelere çıktığımızda uzun zamandır görmeyenler şok oluyo bu halime tığ gibisin cılızsın laflarının yerine ayyy ne kadar güzelleşmişsin harika olmuşsun'lar aldı benim moralimi bozan katanalar da ağzının payını aldı
Gerçi memnun değilim hala yüzden hiç kilo alamadım ama buna da şükür vücut olarak zayıf değilim en azından diyebiliyorum :)
Ben kilo almak için çoook uğraştım kızlar siz de çevrenizdeki moralinizi bozan kişilere kulak asmayın yılmayın onların önlerinden kilo almış bir şekilde geçerken onlar size değil siz onların haline gülüceksiniz ve kilo alsanız da almasanız da hepiniz güzelsiniz önemli olan sağlık hayalinizdeki löp löpp kilolar sizin olsun kızlar
1.68 boyum 47 49 kilo arasıydım kendımı hıc sevmıyordum ilaç kullandım falan 58e cıktım her yerım dolgunlastı balık et oldum hafıf gören hayran kalıyor bı guzellestım yanaklarım doldu hafif tam bır manken olmussun diyor gören cok memnunum eşimde bu halımle daha cok sevıyor emınım 4 ay falan oldu yemesemde kılom sabit kalıyor düşmüyr cok mutluyum o konuda :)
kç kilo aldn canım? nasıl başardn kilo almayı?? =)) çok sevindim senin içn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?