Kilo aldıktan sonra hayatınız nasıl değişti ? Güzel tepkiler aldınız mı ?

kelebek90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
55
0
36
Denizli
meraba kızlar =)
bende çok zayıfım. kilo almayı çok istiorm birde özellikle burda kilo almayı başaranların hikayesini okuyunca dha çok gaza geliorum. =) kilo aldıktan sonra hayatınızda neler değişior, yani insanların size olan bakışları, tepkileri, yönelmeleri nasıl oluor, fark ediyor mu yani.. birde siz kendinizi nasıl hissediorsunuz kilo aldıktan sonra, kıyafetler üzerinize tam olunca filan =))

siz neden kilo almak istiyorsunuzki ben 1,70 boyda 52 kiloyum ve cokta memnunum 36-38 beden alıyorum evli ve cocukluyumda ama memnunum

stres olma o zaman hiç alamazsın pekmez sulandırıp iç fastfood ye mayonez aldırıyor mesela bide yemek yedin ya mesela üstüne meyve kuruyemiş tatlı devam et

1.68 boyum 47 49 kilo arasıydım kendımı hıc sevmıyordum ilaç kullandım falan 58e cıktım her yerım dolgunlastı balık et oldum hafıf gören hayran kalıyor bı guzellestım yanaklarım doldu hafif tam bır manken olmussun diyor gören cok memnunum eşimde bu halımle daha cok sevıyor emınım 4 ay falan oldu yemesemde kılom sabit kalıyor düşmüyr cok mutluyum o konuda :)

darısı kilo almak isteynlern başına =))

bnde cok zayıftım ama eskısıne gore allaha sukurler olsn ıyıyım sımdı gorenler bıle sasırıyor maşşahh dıyelım : simdi kıyafetler daha gusel oluooo

en basiti uzun zamandır görmediğim lise arkadaşlarımla buluştum ve aldığım tepkiler "sen böyle hep çok güzzel miydin yoksa sonradan mı oldun, ay sen bi değişmişsin güzelleşmişsin, kilo almışsın bulduuum göt göbek meme yapmışsın valla ) gibi.. e bende bu durumdan çok memnunum tabi. kilo vermeyim diye dua ediyorum

ben kendimi çok bitkin hissediyordum kilo almadan önce,harnup pekmezi içtim her sabah düzenli olarak gücüm yerine gelsin diye bir baktım 53 kg olmuşum,şimdi 52 kiloyum. Pekmez kilo almaya yaradımı emin değilim ama sağlık için yararlı bir gıda ,denemede fayda var.

canım sana tavsiyem kilo vermek isteyenlerin tam tersini yap. onlar az yiyor vs sen en verimli yiyeceklerden faydalan ( fındık , üzüm,pekmez, hurma,bal,yumurta,süt,ceviz tatlı ) yemekten sonra boş durma sürekli aparatif bişiler ye.. bi de yemek üzerine meyve kilo aldırıyo diye duymuştum. hap vitamin falan deneme bence en güzeli yiyerek kilo alma ayrıca iştahın acılması için tere roka vs şeyler ye.. haydii kolay gelsin :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:

Ben kilo almadan önce herkes çöp gibisin bu ne hal diyodu bilirsiniz o lafları çok iyi hiç girmiyim..
Artık annemle gezmelere çıktığımızda uzun zamandır görmeyenler şok oluyo bu halime tığ gibisin cılızsın laflarının yerine ayyy ne kadar güzelleşmişsin harika olmuşsun'lar aldı benim moralimi bozan katanalar da ağzının payını aldı
Gerçi memnun değilim hala yüzden hiç kilo alamadım ama buna da şükür vücut olarak zayıf değilim en azından diyebiliyorum :)
Ben kilo almak için çoook uğraştım kızlar siz de çevrenizdeki moralinizi bozan kişilere kulak asmayın yılmayın onların önlerinden kilo almış bir şekilde geçerken onlar size değil siz onların haline gülüceksiniz ve kilo alsanız da almasanız da hepiniz güzelsiniz önemli olan sağlık hayalinizdeki löp löpp kilolar sizin olsun kızlar

kç kilo aldn canım? nasıl başardn kilo almayı?? =)) çok sevindim senin içn.

Hangii ilacıı kullanddıınn

kç kilo aldn canım? nasıl başardn kilo almayı?? =)) çok sevindim senin içn.

7 kilo aldım tatlım :) İştahsız değildim ben ama alamıyodum yine de. Herkesin hemen hemen bildiği şeyleri yaptım aslında
*Kara üzüm çekirdeği yedim yoğurtla.
*Su hiç aramazdım iki üç bardak bişey içerdim şimdi 2 litre içiyorum. Ben ne kadar doğru bilmiyorum ama mide genişliyomuş çok içince yemekten sonra için diye okumuştum burdan :) İçtim ben de ondanmı kaynaklanıyo bilemiyorum ama daha fazla yemek yemeye başladım
*Meyve suları içtim meyve yedim. Özellikle muz ama. Üzerine bal döktüm hoop mideye :) Balık da yemeye çalıştım
*Bebek maması aldım sütle beraber yedim her gün
Aklıma gelenler bunlar canım sabırlı olmak gerekiyor tabi ben birden aldım kilo. Sağlıklı oldukları konusunda bişey diyemem ama benim gözüm dönmüştü artık o yüzden saldırdım ne varsa sonunda böyle oldu=)

Son düzenleme:
ben 3 kilo aldım onların hepsi de bacaklarıma ve kalçama gitti :81: tabiri caizse taş oldum, giydiğim etekler, mini şortlar hepsi bir güzel yakışır oldu, giydiklerimin içini doldurunca gören herkes oo taş olmuşsun taş dediler eskiden çöp gibiydi bacaklarım. 3 kilo bile böyle taş yaptıysa bi 5 kilo daha alsam kaya olurum heralde

kızlar bunu bire bir yaşayan biri olarak yazayım dedim bende çok zayıftım çok kilo almak istiodum kurumuşun ,olmuyo böle,az kilo al bune yaaaa gibi yorumlar gururmu kırıyodu..sonra çok şükür ki aldım kilomu artık balık etli bir hatunum o kara kuru kız gitti yerine balık etli biri geldi..ne gysem yakışıo daha seksi oldum zaten erkekler balık et severler dolgunluk severler....yüzüm güzelleşti yanaklarım doldu bacaklarım doldu göğüs falan ne ararsan var artık çok şükürr bunları açık açık yazdım gaza gelin yemek yiyin diye ..kendimi övdüğüm falan yok gaza gelin die yazıyorum yiyin için yatın hareket etmeyin pek zorla yiyin ekmek yeyin özellikle makarnayla ekmek ,mantıyla ekmek aşırı kilo aldırır gece yatarken yiyin hele sabah kalktığınızda şiş kalkarsınız hafif o derece etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…