- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi Biravucmutluluk
-
Çok sukuryok sağlıksız bı durum ama yinede zayifim ya en azından bı beş kilo ama olanda gidecek bu gidişle zayifliyorum gün geçtikçebende 170 e 45 kılosunun falan sandım yahu aslında kılonuz gayet guzelmıs belkı 2-3 kılo alsanız yeterlı olur yanı saglıksız bır durumunuz yok
Diyetisyene gitmedm ama dahiliye genel cerrah hem özel.hem devlet hastanelerinde çeşitli doktorlara gittim aile hekimiyle de görüştüm oda tahliller faln yaptı bı sorun yoktu . Diyetisyen yapıyormu acaba araştırmalar
Yine zayıf kalıyorum gerçekten görüntü olarak yani.Niye ki bence boyuna göre kilon iyi millet zayıflamak için neler yapmıyor sadece 3 kilo alman yeterli sonra alıp vermeye çalışma
Peki enerjini sagligini etkiliyo mu bu zayiflik?Yine zayıf kalıyorum gerçekten görüntü olarak yani.
Bizim eve gel:) haftada 1-2 hamur isi kek borek:)
Evet bazen çok halsiz oluyorum baş dönmelerim var ve göz altlarim siyah siyahPeki enerjini sagligini etkiliyo mu bu zayiflik?
Gidicem.umarim. bı çözüm bulanilirmBazı testler istiyorlar, kan testi falan ama tam detayını bilmiyorum.
Pekmez yemeyi denedin mi? Tahin pekmez? O da kilo ysparEvet bazen çok halsiz oluyorum baş dönmelerim var ve göz altlarim siyah siyah
bılınclı spor her seye careYine zayıf kalıyorum gerçekten görüntü olarak yani.
Pekmez iştah konusunda yarıyor ise evet arıyorum ev yapımı ama daha yapılmamış bu aralar yapılıyormuş alcam .Pekmez yemeyi denedin mi? Tahin pekmez? O da kilo yspar
Bana da yazar mısın?özelden yazdım toz karışımın adını kesinlikle tavsiye ederim
Teşekkür . Sabah aç karnına mi yapmaliym sporSağlıklı yağlar tüketip ağırlık çalışmanı öneririm, spor iştahını açar. Protein ve yağ ağırlıklı beslenmen gerek.
Galibabılınclı spor her seye care
vucutda kaslarınızı calıstırıp daha dolgun dik kalca gogus bacak sahıbı olabılırsınız tam olarak ıstedıgınız buysa
hanı ınce ınce durmak yerıne dolgun yapılı durmak ıstıyorsanız
Tartıda öyle ama görüntü zayıf belkide spora ihtiyacım var . Spor hiç denemedim belkide çözüm onda bulurum1.65 ve 51 kiloyum .geçen aylarda 48 e de dustüm.ona rağmen kendimi sağlıklı beslenmeye alistirdim. Ve hala dikkat ediyorum. Bence kilon boyuna göre çok iyi. Alma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?