Kilo alamıyorum vermek kadar almakta çok zor yardım edinnn

Maviherdem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
95
25
3
1.65 boy , 40 kilo
2 yil oncesine kadar 50 kiloydum ama strestli surecler yasiyorum okul olsun iş olsun evlilik olsun ailevi sorunlar verdim cok kotu bir goruntu cikti ortaya istahim olmadigi icin alamıyorum simdi subradyn diye bir ilac aldim hap seklinde eczaci faydasi olacagini soyledi yapmadigim sey kalmadi nasil bir surec uygulamam gerekli ?

Kan degerlerine baktirdinizmi
zorla yemek gercekten kotu hamileyken yasadim
Keske bizde alamasak ama 40 kilo gercekten azmis
Kilo alamayanlarin sorunu bu ogun cok yiyince diger ogunu yiyememeleri
En iyisi yatmadan tatli cikolata kuruyemis yada ekmek arasi yemek
Birde ogun aralarinda cok minik birseyler yemek aciktiriyor mesela 1 kasik yogurt 1 parca cikolata minik bir meyve

Tahinle Pekmezi karıştır simitle ye
Sürekli bişeyler atıştır mümkün olduğunca kalorili yiyecekler olsun pizza hamburger gibi bol karbonhidrat al bak nasıl kilo alıyorsun.

Allah'ım ya inanamıyorum sizin gibi insanların varlığına. Hayatımda hiç yasamadigim bir duygu şu iştahsızlık , herhalde ömür boyu da anlayamayacağım..

Bir insan buram buram tüten bir mantıya, çıtır çıtır patates kizartmalarina, çikolatası akan bir pastaya nasıl hayır der? Hiç mi sevdiğin bir dizi yada film yok? Otur karşısına, al eline sıcacık bademleri, al en güzel marka sucuğu, ızgarada yağını cosss yapıp koy sıcacık ekmeğin arasına , TV izlerken farkında olmadan ye işte. Sonra da zaten yuvarlanirsin kaldığın yerde:) muhtemelen orada uyuklayiverirsin. Her akşam yap bunu bak ayda 10 kg garanti cnm

Bence kilo aldıran ilaç vs kullanma sonraki yıllar hormon dengen vs bozulur gece yemek yiyip yat bazı bünyeler sitresli olduğunda hızla kilo veriyor önce rahat ol yavaş yavaş kilo vermek nasıl faydalıysa yavaş yavaş kilo almakta faydalıdır ben zayıf kişileri daha çok beğeniyorum Emin’in sende güzelsindir kötü görüntünde yoktur sana öğle geliyordur moralini yüksek tut

Cok yemek değil düzenli yemek kilo aldir hep ayni saatte yemek mideni ve bağırsakların hep ayni saate alıştırmak yavaş ve sağlıklı kilo aldirir

Canim kahvalti ogle ve aksami aksatma ve aralarda tatli hamur isi karbonatli yiyecekler tuket cikolata cok guzel kili aldiriyor bol meyve yee ve aksamlari tatli sekerli tarzi yiyecekleri tulet uzerinede bir guzel uyu bak nasil guzel aliyon

Kilo almak zor gerçekten ilk evlendigim zaman 47 kiloydum . Evlendikten sonra sigarayı bıraktım 55 kilo oldum. 85 kilo ile doğum yaptım şimdi kilo vermek için uğraşıyorum . Eskiden kilo almak isterdim fakat şimdi eski kiloma dönersem kesinlikle kilo almak istemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…