- 25 Haziran 2016
- 7.158
- 12.567
- 248
Bütün türk kadınlarının sahip olmak istediği dertYani kendimce yemek yiyorum ama alamıyorum zaten çok yemek yemeyi seven biriside değilim acıkınca bile hemen yemiyorum üşeniyorumama artık kilo almak istiyorum Konya da bilip önerebilceğiniz diyetisyen var mı
bende öyle ne güzel dertler var bize göreDiyetteyim açlıktan duvara kafa atmak üzereyken okudum konuyu. Atmaya gidiyorum
Diyet yapmadan önce daha az yiyen ben, diyetten sonra bilmediğim şeyleri bile alıp ve daha çok tıkınan benYani kendimce yemek yiyorum ama alamıyorum zaten çok yemek yemeyi seven biriside değilim acıkınca bile hemen yemiyorum üşeniyorumama artık kilo almak istiyorum Konya da bilip önerebilceğiniz diyetisyen var mı
Özelden yazıyorumAdı ne banada söylermisin
Gel sarılalım174 boyunda 48 kiloyumm aslaaa alamıyorum. Diyetisyene gittim ama beceremedim saatli ve listedeki şeyleri yeme işini sevmedim ev ödevi gibi üzerimde baskı hissettim umarım sen başarırsın. Geçenlerde burdan bi arkadaş eşinin kullandığı bitkisel toz karışımı önerdi trendyoldan aldım psikolojik ya da gerçekten bilmiyorum iştahım açıldı onuda 1 hafta kullandım 1 kilo aldım . Aklıma gelmişken devam ediyim ona ben
Tabii sizinlede özelden paylaşayım ama varsa doktorunuza danışın herşey herkese iyi gelmezİsmini rica edebilir miyim ben de?
Sanırım özel mesajı kapatmışsınızİsmini rica edebilir miyim ben de?
Sanırım özel mesajı kapatmışsınız
Psikolog bana bi ilaçvermişti iştahım yokdu diye. Çok güzek iştah açuyo ama uyku veriyo.yani depresyon tarzı bi ilaç deil 6 7 kilo aldım rahatlatıcı bi ilaçYani kendimce yemek yiyorum ama alamıyorum zaten çok yemek yemeyi seven biriside değilim acıkınca bile hemen yemiyorum üşeniyorumama artık kilo almak istiyorum Konya da bilip önerebilceğiniz diyetisyen var mı
Bende emzirme donemi uykusuzluk stres eridi bitirdi resmen. Yemek yiyemiyorum acikiyorum ama istahim yok bayilacak duruma gelince bende zorla agzima birsey koyuyorum ne olacak boyle durumumuz yaBende bi donem diyet yapardim zayif olayim diye suan cok zayifim.benimki stres ve Uzuntuden eridim bittim.yemek yemiyorum sadece kahve iciyorum.bayilacak duruma gelince agzima zorla bisey atiyorum.sizinde boyle bi durum mu yoksa normal hayatinizda mi boylesiniz
ismi ne acaba verdigi ilacinPsikolog bana bi ilaçvermişti iştahım yokdu diye. Çok güzek iştah açuyo ama uyku veriyo.yani depresyon tarzı bi ilaç deil 6 7 kilo aldım rahatlatıcı bi ilaç
Ben de oyle diyordum 65 kiloyken. Bir yazda 52 kiloya dustum. Gece tadelle yiyip yatıyorum ama yine de olmuyor. Aylardir 55 kiloya cikmaya calisiyorum ama 51.8de takildim kaldimKilo almak zor değil ki ye yat ye yat
Bu kadar basit
Ha ne yediğin de onemo tabi
Bol hamur işi
Bitti bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?